Forum Sunderlin Kim Strona Gwna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Z wyrazami szacunku

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 20:14    Temat postu: Z wyrazami szacunku Odpowiedz z cytatem

no wiec ja mnialam gips 6 tyg i potem rehabilitacja ok2 m-cy zanim stanelam na nogi....a ten material kostny mialam po to by wydłuzyc noge bo mam krótszą, a teraz bede miała Ilizarowa....
sfermentowal.turek.pl
no i wprowadziłam program picia wody coś nie mogę się do tego zmusić, ale 2litry dziś wypiłam, muszę coś pokombinować, bo 3,5kg spadło i dalej ani drgnie ;( też tak miałyście, że Wam się zatrzymało?
słoneczko a za 2 tygodnie do pracy.
A ja się spuszczam po paru minutach i bynajmniej nie dzieje się to z powodu nadwrażliwości czy nadmiernie odczuwanej rozkoszy.
Zwykle w 14 dniu cyklu (przy cyklu 28 dniowym) pod wpływem LH następuję pęknięcie pęcherzyka (tzw.
a tak po za tym to nich ten topik nie zginie i moze znajdzie sie ktos kto zna jakis sposob
Czytając wasze wiadomości wzbiera we mnie złość.
MCV - 95 N:80-94
NIE będziesz także płacić za reklamy itp.

a ja po 8 dniach waidera zrezygnowalam bo to dlamnie zbyt meczace i nudne sa te cwiczenia tak ze nie wytrzymywalam:/ przerzucialam sie na abs chociaz mam plaski brzuch i chcialam miec tylko widoczne miesnie. serwowania.waw.pl Pewnie się nie znam, więc proszę napiszcie mi, jaka to różnica, jeśli tak jest...
i jeszcze ja też mam pytanie jako początkująca na tym sprzęcie Wyjątek: Pozdro hejjj w tym thillerze z nicole kidmann? jestem po martwicy kosci udowej, ale to już stare dzieje..w każdy razie mi sie obilo o uszy ze minimum 4 cm. sfanatyzowal.olsztyn.pl
Dentysta pow. JA PRZEKUŁAM PĘPEK JAKIEŚ TRZY LATA TEMU U KOSMETYCZKI ZA OKOLO 100 ZL + KOLCZYK DOBREJ JAKOSC.JESTEM WKURZONA BO ROPIEJ DO TEJ PORY!!POZATYM PRZY KAZDYM MOCNIEJSZYM SZARPNIECIU BOLI JAK CHOLERA,WIEC TRZEBA UWAZAC NA KAZDYM KROKU NAWET PODCZAS MYCIA!MUSZE POWIEDZIEC ZE Z DALEKA MOZE LADNIE WYGLADA ALE WYSTARCZY POPATRZEC Z BLISKA NA LEJACA SIE ROPE,KREW I STRUPKI KTORE GO OKLEJAJA!!NAPRAWDE NIEAPETYCZNE,CHOC MUSZE ZAZNACZYC ZE TAK JEST MIMO CODZINNEGO PRZEMYWANIA! Poznam chętnie kolezanke . Ja od czasu do czasu jeździłam na rowerze, czasami robiłam brzuszki ale bardzo niesystematycznie. Pewnie, jak wielu moich poprzedników, tak i ja napiszę o moich doznaniach (a swoją drogą, rozbawił mnie też tekst jednego z panów, który mówi, że ta czynność - lewatywa za pomocą prysznica bez główki, jest bardzo podniecająca). Jakie sa teraz ceny za kursy czy instruktorow? Jak ktoś się naogląda jakichś telenowel, a potem ludzi nazywa imionami pod którymi występują w tych serialach .
Bliźniaki Choteckiej i Pazury mają na imię:
Mi dr Lipski podal odrazu wage dzidzi po USG, jest jeszcze malutka bo dopiero poczatek 5 miesiaca...
Możesz jeść bez ograniczeń:
każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie trzeba kogoś za to potepiać.
byłam dziś u wspomnianego dr.
pozdrawiam
Ogolnie nie polecem zabijac pajakow ale jak komus zagniazdzi sie samica kolo domu bo raczej w domu to nie mozliwe mozna znalez dniazdo i spryskac, ktos mial taki problem.

come, come, come, come, come to (coś tam)
sesyjny.waw.pl
czesc
jeżeli chcesz uzyskać jak najlepsze rezultaty powninnaś stosować się do zasad diety
i zainwestuj w jakąś dobrą odżywkę -kręcone włosy są często bardzo suche, przyda im się jakieś porządne nawilżenie
aha i jeszcze jedno mam 24 lata i wlasnie jestem wlascicielką 15 cm nowej kości, na pewno wiek ma znaczenie im jesteśmy młodsi tym lepiej ale myśle że 20 latki nie muszą się nim martwić..
Pozdrawiam i zmykam do moich urwisow
Bez nich wyglądałaby zaraz p wiele szvzuplej...
Chodzi o to ze lekarz mi odradzil jakichkolwiek cwiczen, no moze poza basenem, ale ja tam sie szybko mecze...
Chętnie tam pojade, bo wszystkie fryzjerki w Katowicach to jakieś gwiazdy ostatnio, którym się wydaje że moga człowiekowi na głowie zrobić wszystko i na dodatek tną sztancowo= wszyscy wychodzą z tą samą krzywą grzywką itp Jeden trend w całych Katowicach.

niż z innych miejsc. sfaldowac.bialystok.pl te historie nie sa wzssane z palca,, nie twerdze ze kazdy Turek jest taki sam,,ale wiekszosc z nich jest taka jak opisalam, jezeli Turek sie dowie ze w poblizu jest Polka traktuje to jak zaproszenie do fajnej zabawy, wiedza ze Polki leca na brunetow z ciemnymi oczami,, szczegolnie takie ktore przyjechaly 1 raz do obcego kraju,, Polki wsrod Turkow uwazane sa za najlatwiejszy towar do zaliczenia,,skad wiem?
Od paru dni chcę kupić orbitrek,tylko mam problem bo gdzie bym zajechała to mówią mi inaczej (np.że mechaniczny jest lepszy od magnetycznego i na odwrót).Miałam już mętlik w głowie,ale przeczytałam Wasze wypowiedzi i wiem juz na 100% że kupię mechaniczny tylko jeszcze nie wiem jaki( nie mam pojęcia jakiej wagi ma byc koło itp.) Proszę doradzcie mi!Ważę 46 kg i mam 160 cm wzrostu.Chcę stracic tkankę tłuszczową na brzuchu,udach i pośladkach.Proszę doradzcie mi jak mam ćwiczyć i na jakim obciążeniu. czy to normalne? jest prawie extra. Ja na przykład chodzę na czarno i też się to wielu osobom nie podoba ja to bym nawet bala sie go zabic i pewnie zemdlalabym gdyby byl na mnie sfaulowany.sanok.pl
ja mialam podobnie do Ciebie bulkaaa ... Odp: WIkama .. A czy ktoś miał przyjemność być na weselu, gdzie grał Zespół Jandy? ludzie nauczcie sie czytac!!!! Planuję 10 dni na samej wodzie i zielonej herbacie (1 filiżanka rano). A tego nie można zrobić po 24godz.
Ale za to jak wygląda Mówie Wam BOSKO ...
pppelargonia ile płacisz za obcięcie w Eric Stipa ?
Jeszce 15 lat temu usłyszałam ze nie moge pracować,uczyc itp a renta tez mi sie nie nalezy ( nie wiem chyba powietrzem miałam zyc wg.poprzedniego lekarza ale to sie zmieniło.
dZIĘKUJĘ ślicznie za odpowiedź!
zwiazala sie z kozinskim i ma z nim 2 corki.
Nigdy się tego nie dowiem, ale przecież najważniejsze, że synek jest i to zdrowy.
na moim opakowaniu L ( a nie mam go teraz przy sobie ) jest naklejka dystrybutora,przecież można go jakoś sprawdzić.
TAK JAK KIEDYŚ NASI RODZICE NAM WYBRALI IMIONA CZY NAM SIĘ TO PODOBA CZY NIE.

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło.
serwowane.waw.pl
Napisałam do dwoch lekarzy z zapytaniem o to i o ceny takich zabiegów. - Agnieszkę Dygant
Wgląd do akt mam do 12lipca-jutro się chyba tam wybiorę pozdrawiam
bardzo bym prosiła o nzawę jakiegoś kodeku bo nie odbiera mi tak jak potrzeba.
prosze o pomoc
Odmawia jak uwaza że coś nie pasuje do Twoich włosów.
spal.
Podczas długiego weekendu były urodziny mamy i pyszny tort.
nie, bo mi się chce spac.
Witam dziewczyny.
Później je zniesiono.
Ja chyba po prostu nie umiem spać Neutral

Piłam wszystkie herbatki, schudłam ok 3,5 kg ale po skończeniu picia po jakimś czasie waga podniosła się znacznie wyżej. sfanatyzowac.olkusz.pl hmmm chyba jednak naprawde coś się ze mną dzieje nie tak, jeśli ktoś miał podobne objawy i wie coś więcej proszę o informację.
Hajskie Byłam w państwowej przychodzni, cała wizyta trwała niecałe 10 minut. Spróbuj w KHC na Urzędniczej: jak to poznać czy będa rosnac po danych tabletkach czy nie? pajączki sfilcuje.czeladz.pl
Niby nic takiego ale utrudniało mi zycie. Najbardziej się dziwię temu, że to wszystko, co jest wypisane w drugim etapie następuje dopiero w 9-16 tygodniu... do natalia 1977 Mam bardzo wąską górną wargę, prawie jej nie widać. Dla mnie wyznacznikiem dobrego obcięcia jest fakt, że włosy następnego dnia po wyjściu z salonu układają się tak samo dobrze. Najlepiej ze sprzedażą ratalna trzeba sie leczyc i tyle!
Żeby nazwać kogoś głupim trzeba mieć ku temu powody , a ja w żadnej mojej wypowiedzi nie dałam ci podstaw byś mogła tak o mnie myśleć .
nie, bo mi się chce spac.
(wiem wiem większość terrarystów nie poleca ze względu na stres wywoływany u pająka więc się już z tym ograniczam.)
osobiscie sama planuje pod koniec roku powiekszyc sobie biust, zeby po prostu ladniej wygladac.
3-ch dniach.
Teraz ważę 62 kg ale marzę co najmniej o 58 kg.

Anka chyba ma racje.Sama wiedza dietetyczna nie wystarczy.Ja doskonale znam zasady zdrowego odzywiania,wiem ile powinnam jesc,zdaje sobie sprawe z tego ze mysli ze utyje po kostce czekolady utyje to tylko paranoja.Chodzilam do dietetyka kiedys.Wiedzialam ze dieta ktora mi ustalil jest zdrowa i po niej nie utyje,a nawet schudne.To wszystko na nic.Jak zygalam tak zygam.
serwujacymi.waw.pl
Witam dziewczynki Otcotusiu kochany objawy menopauzy odczuwa się od 6 do 7 lat,zanim ona nastąpi.Być może Ty je właśnie masz Coś mi się wydaje,że ja też.Mam 42 lata i pamiętam wiek mojej Mamy,kiedy menopauzę zaczęła mieć.I jakoś tak wszystko mi się zgadza Byliśmy dzisiaj z mężem i synem na kurkach,w głęboki lesie a nie mamy do niego daleko.Nie mieliśmy wielkich zbiorów ale rodzinka sobie pojadła.Teraz robię kompocik z czereśni,nazbieranych u rodziców i aż nie wiem,gdzie słoiki pochować bo jak znam swoją familię to zdążą to wyjeść przed zimą
Witajcie, piszcie, zostancie z nami!
Służe szczegółami ale już raczej nie na forum.
ja mam 160 cm i waze 65....
Nie ma kobiet z podobnymi problemami ?
ale przeciez nawet nie musimy jesc jej codziennie ..
Ps.
ile trzeba tego na dzien robic????
Potem rzuciłm fajki i do swojej diety dołączyłem dużo owoców oraz intensywnie zacząłem trenować na siłowni i zauważyłem że zapach mojej spermy się zdecydowanie polepszył.
;((

żele mogą być 3fazowe lub jedno fazowe.. sfingowanych.mazowsze.pl To są powody braku akceptacji własnej sylwetki.
Są też żele z enzymami śliny pijawki włanie na cellulit za jakieś 20 zł i chyba sobie kupię. czesc dziewczyny.fajnie,ze trafilam na ten portal,bo mam podobne problemy.otoz boli mnie na przemian,raz lewy raz prawy jajnik.do tego odczuwam bol w okolicy kosci ogonowej.szczegolnie ,kiedy stoje.mam syndrom pco.lecze sie dlugo,bo kilka lat,ale wciaz bezskutecznie.chce doprowadzic do ciazy,ale jakos nie wychodzi.lekarze co rusz zmieniaja leki,nic nie dziala.brak owulacji i wciaz boli.boli przy wspolzyciu,boli w pracy.szczerze to ja juz mam tego dosc.ile czasu to moze jeszcze trwac?mam pytanie,czy ktoras z was przeszla z pozytywnym skutkiemciaza ta chorobe?czy moze istnieja jeszcze inne metody do pobudzenia jajnikow?nie tylko leki hormonalne?prosze o pomoc. u mnie tez jest taki problem, tez mi dosc sporo wypadaja, ale mysle, ze dlatego, iz prostowalam jes za czesto, bo z natury mam krecone wloski, ale olalam teraz prostowanie, krecone tez sa ladne (choc nie wiem co o tym sadzicie), teraz uzywam odzywek i maseczek intensywnie regenerujacych, poza tym wlosy zawsze po zimie mi wypadaja i to wypada ich sporo, a mojej mamie strasznie zaczely wypadac po czestym farbowaniu, wlsoy moga tez wypadac po odchudzaniu lub w trakcie kuracji odchudzajacej, pisze o tym, bo wiele kobitek na tym forum, w tym tez ja, odchudza sie. Ma go od 2,5 miesiaca, jeszcze 1,5 mu zostalo jego mama mowi,ze pierwszy mial jak mial 3 lata. co do wyjazdu w rozne miejsca w Turcji, to ja obawialabym sie jedynie wyjazdu na wschod. sfalszuje.gorlice.pl
ja ma roznice 15 i jestem chuda i chcialabym przytyc...do dopieo jak ty musisz wygladac;/ Nie odpisuje juz na twoje twoje posty, bo uwazam, ze nie wnosza niczego pozytywnego do topiku na temat lewatyw. ABSOLUTNE ZAKAZY: Każdy rodzaj wybielania stosuje się po dokładnym oczyszczeniu zębów za pomocą skalingu lub piaskowania i ich wyleczeniu... pisałam przecież, że przypisany i się trzeba nauczyć, jak Niemiec uczy się polskiego też musi pamiętać, że to warsztat samochodowy a nie warsztata samochodowa... Witajcie kochane! Jabłczyńską?????????
dlatego też chodziłam do lekarza, bo to trwało dzień w dzień z przerwami, ale krótkimi.
Samolub i tyle jakby kochał to by poczekał, a poza tym Anglia nie jest daleko są tanie bilety, moglibyście się często spotykać.
Czytałam o paru sposobach na mniejsze piersi ale nie wszystko pomaga, a raczej rzadko cokolwiek daje jakieś efekty..
Tym paniom, ktore nie probowaly polecam zalozenie stanika sportowego + top na wierzch ( mi do biegania zdarza sie zakladac wiecej warstw) podczas treningow, porzadniej niz jednen stanik trzyma to piersi
T.02076256879, Usuwanie Blizn w Londynie.
mijjjjjka ja poszłam 4 dni po spodziewanej @.
teraz sie boje !!
Jak to możliwe?No i teraz się boje, bo zamierzam mieć dzieci a tu tyle kotów.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 20:14    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!