|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 00:47 Temat postu: ktoś się podszył. |
|
|
cewnik puścił i nic więcej.
sfanatyzowal.olsztyn.pl
jak rozbiję bank!! Co innego jechać do pracy w tym okresie...
Fryzjerka która uczyła miała strasznie olewczy stosunek do uczniów ciągle wychodziła i właściwie wgl nas nie kontrolowała, nigdy jej nie było kiedy chciałyśmy o coś zapytać.
Pozdrawiam Cie serdecznie
Witaj Anilay!
KOLCZYK W PĘPKU YO COŚWSPANIW\AŁEGO A JESZCZE NA LATOOOOOOOOOOOOOOOOOO
gdzie?
http://powerbuilding.pl/dieta-ckd/
ja juz zdecydowałam- od jutra odstawiam mleko, jogurty,kefiry, owoce i...słodycze.
Wszystkie piszecie o ograniczeniu czy wręcz o nie jedzeniu pieczywa, makaronów, ziemniaków a zastąpieniu tych produktów warzywami i owocami.
to samo tyczy sie wysokich dziewczyn,które mają dylemat,ćzy założyć buty na obcasie,bo bedą wyższe od innych,ubierajcie sie tak jak WY chcecie,a nie tak jak innym sie podoba serwowalem.waw.pl Nie powinnas poszukac pomocy u jakiegos specjalisty ?
a ja wam POleCAm gorąco salon na ul. JA mam meza turka,poznalam go 5 lat temu w PL,przez pewien czas mieszkalismy u mnie w domu z rodziną.Na poczatku oczewiscie kazdy sceptycznie podchodzil do tego,wmawiali moim rodzica ze nas zabije itp.Duzo by opisywac.Teraz mieszkamy za granica gdzie jest jego rodzina(oprocz rodziców).Pracowalam zawsze z nim i jego kuzynami.Ja jestem bardzo zadowolona a za 3 tyg.przyjdzie na swiat nasz synek i bedzie chrzczony w PL(MOJ maz nie nie wyznaje wiary-tylko wierzy w Boga ale zadnego koranu i innych zasad nie przestrzeg)Maz chce wracac do POLski bo woli byc z moja rodzine niz ze swoja i ogolnie bardzo mu sie podoba.Ja wole tutaj-jest inne zycie ,na wszystko cie stac itp.Kochamy sie i jest nam ze soba dobrze.ALE ALE ZNAM tez tutaj innych turkow ktorzy maja zony turczynki i je zdradzaja i bija(maz mi opowiadal)wiec roznie mozna trafic.Trzeba napewno poznac czlowieka i wczesniej zamieszkac z nim,nie zucac sie na głeboką wode.A i smieszy i wspołczuje tez ze kobiety nie wychodza same z domu itp.Nigdy bym nie potrafila tak zyc...MIN.2 RAZY w tyg.CHODZE DO RESTAURACJI Z KOLEZANKAMI ,kino i inne rozrywki na ktore mi maz daje bo teraz nie pracuje. najlepsza jest natka zielonej pietruszki ..i umycie dwa razy zębów(chociąz zapach czosnku wydostaje się przez pory skóry i czuć go nawet dzień po zjedzeniu..) Bardzo chce byc w ciazy wiec jak radzicie czekac do okresu czy moze 2-3 dni i bedzie juz wiadomo? a tomografię głowy robiłaś .... serwohamulce.waw.pl
Jak już leżałam na porodówce to nie mogłam się nagadać. Jak masz z czym to startuj ! Witam wszystkich u mnie 31kg mniej sama nie mogę w to uwierzyć że dałam radę a jednak i 70% mojego sukcesu to orbitrek! i miało być tak pięknie a wyszło jesczze gorzej . A jak to jest w stowarzyszeniach? Wieczorem przez 10-15 minut mocz się w wannie wypełnionej ciepłą wodą (o temp. Zaczęlo przypinać mi nogi , druga osona podłączało mi coś do ręki.
ja na zaparcia polecam herbatkę red slim tea czerwone opakowanie z dwoma paniami jedna puszysta a za nią stoi laseczka mnie pomaga...
Należy jedynie poćwiczyć nad swoim warsztatem.
Nie mogłam żadnym sposobem się zmobilizować i dlatago pojawiła się bulimia
No tak, ja rozumiem 5-10 kilo z tych wszystkich stersow, rozlaki z domem rodzinnym i te inne jedzenie, ale nie 30kilo...
A czy jak jecie to czujecie nornalny smak potraw?
no zajela wtedy 2 miejsce a to bylo dawno gdzies w 1995, 6, 7
I po co mi była meridia?
Zdecydowanie pierwsza czesc
serwolatek.waw.pl
To jest jak nalog trudniejszy do pokonania jak inne uzaleznienia,
I nie jem zadnych witamin bo nie moge sie zebrac zeby je jesc
tylko o religię...
Otóż:
W piątym tygodniu ciąży pojawiło się plamienie i dostałam duphaston.
Kasiaczek84 - ja również miałam depilacje laserową w boston clinic na warszawskim wilanowie
Szyldy żabki powiesili kobiecie prawie w oknie.
http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM sfaulowac.rybnik.pl Mucha i Liszowska sa za tluste!
Bez tego lipa. własnie dziwne to wszystko jest , nie ma zadnych nacieków na korzeniu . Ja na razie NIE ROBIE NIC Nie wiem co z tego wyjdzie , ale slyszalem ze to tez jest sposob. najlepiej w centrum Właśnie kupiłam orbitreka i będę go mieć w poniedziałek. serwomechanizmach.waw.pl
facet wkłada fiutka bez kondoma, i obojętnie czy sie spuści czy nie, to dochodzi do zapłodnienia:/ Poza tym jak to mówią SĄ TAKIE RZECZY, KTÓRE CIĘ NAKRĘCAJĄ, KIEDY SĄ NIEOSIĄGALNE I KTÓRE ZAWSZE ROZCZAROWUJĄ, KIEDY JE OSIĄGNIESZ I chyba coś w tym jest jak długie przerwy robicie między jedną serią a drugą? Życzę powodzenia, a ja z utesknieniem czekam na mozliwosc założenia dwuczesciowego kostiumu kąpielowego dostałam gynalgin. Sukienka sliczniutka gratuluje wyboru Ufarbowało mi sie pół głowy powiem wam, że wyglądało to nawet fajnie[wyglądało to tak jak by tak miało być ] ale ja nadal chce rudy.
może po prostu sobie utniesz ja tak zrobiłem i nie załuje
Dzięki mpm Do usłyszenia
Jak wasze pupy?
Witam
podnosze
Nie leczone poniewaz informacja ignorowana przez lekarzy
można mieć jak nie będzie pary młodej na weselu
Niech się ze mnie śmieją!
Jestem w ciaży i mam bardzo wielki prblem z dretwiejącymi rękami.
Dzień 2- czuję się rewelacyjnie- wiem na pewno,że wytrwam.Pa
Pounds/Kilograms Weight - waga, wybierz w kg i wpisz swoją
sfalszujesz.jaworzno.pl
I rzeczywiście dzielnie towarzyszyła mi od 3 w nocy do 16.
Faceci za szybko się napalają.
Tylko kurde ten brak wyprozniania się raz na 3 dni tez mnie juz dobija.
prosze pisać na podany e-mail :
Wykazują one niekorzystne działanie na mieszki włoskowe (powodują ich uśpienie, po wypadnięciu włosy na jego miejscu nie wyrasta nowy lub wyrasta włos słabszy).
czytalam o tym jak niebezpieczne sa nierozwazne wyjscia z glodowek -bywalo ze konczyly sie smiercia .Nie glodowka spowodowala zgon tylko niewlasciwe wyjscie z niej
Pozdro Trzymajcie się W końcu Wam kibicuje i myślę,że Wasze wysiłki, cierpienia zostaną nagrodzone Np.
w ciagu dnia sprzatam,gotuje i siedze przy kompie.Czasami jakies zakupyi jakis spacer.Zbyt duzo czasu na myslenie o bzdurach,ktore sama sobie wymyslam.
dziękuje wszystkim za odp.!
Osoba, ktora wspomniala o cewnikowaniu powinna opisac szerzej swoj przypadek, bo mysle ze zaistniały jakies niekorzyste dla niej okolicznosci i stąd ta metoda!!!
Int J Obes (Lond). seston.waw.pl Poszlam na probe do tego zachwalanego Antidotum, i powiem ze jestem milo zaskoczona.
polecam Moja firma akurat szuka rzeczoznawcy na b. Ja jestem ciekawa czy ktoś robił takie odmładzanie fotolaserem gdzieś we Wrocławiu ? chcę pomóc, ale nie bardzo rozumiem słów. Na marginesie: serwituty.waw.pl
nie wiem co mi strzeliło do łba, chce mi sie płakać ;( ;( natruralny mam średni brąz. z gory dziekuje za odp pozdrawiam Pozdrawiam i miłego dnia, choć nie zostało go wiele. Te które ci wskazałam są naprawdę dobre. Jak Wam źle wracajcie Myślę jednak, że nie po to tam pojechałyście. witam, ja osobiście robię sobie akrylki, bo są bardziej wytrzymałe, no i urzekają mnie te kwiatuszki akrylowe, sa cune do wszystkich PRZED zabiegiem:
Na te moje piekne pasemka - z przewaga jasnego połozyłam popielaty blond Loreal.
http://pl.youtube.com/watch?v=9muzyOd4Lh8
Już jest lepiej, czuję się w miarę normalnie, ale żadnego \powera\ nie miałabym chyba siły przejść 20 km, jak na tych wczasach.
pieka mnie oczy, mam ciezką głowe, suchośc w ustach, zaburzenia widzenia, zimno i dreszcze.
jest dość poważny na pierwszym spotkaniu,można powiedzieć że mało mówi ale jak się go pozna to fajny kolo szkoda ze dużo starszy ode mnie,Hehe ..
find_me ja zachwalam na mnie to dziala, ale wiesz kazdy organizm na inne preferencje co do pory oby u ciebie tez podzialalo
setkach.waw.pl
Ostatnio byłam w Galerii Urody na ul.
wiesz, moze gdyby na przyklad Jablczynska wygladala jak mlodsza Kreglicka albo nawet miala buzie podobna do Kwasniewskiej, ktore nota bene gwiazdami rowniez nie sa, to moze moznaby sprobowac zrobic z niej \seks bombe\.
Czyli antykoncepcji nie bedzie tylko dla stosunków analnych.
BO ważne jest, żeby iść do przodu i nie patrzeć się na nieudolność innych.
Ja moge pomóc, sama zresztą mam operacje 19 stycznia, a ty kiedy?
ja dopoki sie nie zastanawialam realnie nad tym ze to juz na zawsze to bylo ok, ale ostatnio jak to do mnie dociera , to ze bede tu zyc ..i ze moje dzieci beda stad ...i ze ja pewnie sie zmienie, bo przeciez bede sie musiala przyzwyczaic i pogodzic z tym wszystkim co mi nie pasuje tutaj / czego mi brakuje z polski , to wpadam w dolki.
Kożuchowskiej brak przede wszystkim jednego - biustu! sferometr.wloclawek.pl Dlatego te badania są tak istotne ponieważ nawet gdy okaże się, że jest infekcja to można to leczyć.
Ja jestem po operacji miesaic i łasnie teraz chyba jest najbardziej czerwona. czytam wasze wątki i mam podobny problem...mianowicie mam bliznę na czole ok 7cm (kiedyś spadłam ze schodów i została mi blizna po tym wypadku)...noszę ją już od 20 lat i w koncu zdecydowałam się ją usunąć-uniewidocznić. Moj lekarz kieruje mnie gdzies dalej - dla określenia co można z tą rotacją zrobić. jakby co to kontakt do niej jest tu: zrezygnuj z tych dodatkow koniecznie albo je ogranicz serwowaniu.waw.pl
Sala EKO jest bardzo przyzwoita - anestezjolog jest ciągle na miejscu, znieczulenie za darmo, panie położne hmmm ponoć zależy od zmiany - moje wyglądały groźnie ale okazały się bardzo w porządku. jeśli też sie spali, to się wścieknę Aparat sciagniety. Albo graj w lotto W sklepie żadnego ślinotoku.Pierwszy raz taki mały rachunek(hehehe).Tylko potrzebne rzeczy dla rodziny.Zastanawiam się czy zmuszać się do pozostałych posilków jeżeli nie czuję głodu,czy nie.Oczywiście posiłków rozsądnych. Za kilka dni pobieramy sie i chcialabym uslyszec od Was jak rozwiazaliscie ten problem. Ale My i tak wiemy swoje
Zaraz wejdę na fb i powymieniam Wam namiary na siebie.
no i poleglam do 15 walczylam ale bylam strasznie glodna i wsciekla nie moge wytrzymac na tym dniu z pomidorami i jeszcze robilam pyszny obiad dla reszty domownikow ,no i po obiedzie byly lody i inne slodycze i snaki hmmm ale od jutra juz grzecznie + fitness pozdrawiam i zycze wytrwalosci
Tobie też się uda.
Najlepszy Toni&Guy w Warszawie - w hotelu Hyatt
To super ze jestes już po, i wszystko sie udało.
mialam iles badan, 2 razy antybiotyk po 60 tabl.
Jeśli zęby są jaśniejsze to dlatego, że zniknęły osady.
w wyroku może jednak być klauzula o zakazie zawarcia ponownego związku małżeńskiego;
Wiem tez że trzymają 2 doby,a jeśli jest konieczność to zostaje sie dłuzej bez dopłaty. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 00:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|