|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 22:10 Temat postu: Mnie latami przeÅ›ladowaÅ‚y migreny, drżenie rÄ…k, problemy |
|
|
Mam czarnych znajomych i tez sluchalem duzo , malo tego znam takie co do tej pory lubia czarne bolce i im z tym dobrze, juz sie przyzwyczaily.
serwowan.waw.pl
Zyje mi sie dobrze,ale latem przeprowadzamy sie z mezem i coreczka na Peloponez.Czeka nas sloneczne i gorace lato.
Oczywiście przez ten czas maz spalił prawie 2 paczki fajek (czekaliśmyw domu ok.
Miałam 2 razy Najpierw przez kilka lat,ale po operacji brzucha ciało zaczęło \wypychać\ kolczyk i przebiłam wtedy sama drugi raz.Powiem tak:
możecie sobie wyobrazić jak ciężki kamień spadł mi z serca i jak bardzo się cieszę, że zaraziłam się toksoplazmą gondii w przeszłości a nie teraz wszystkim przyszłym mamom życzę spokojnej ciąży, bez takiego stresu, jaki ja przeszłam przez te kilka dni.
olioliwia na skurcze w nogach pomidory - 2-3 szt.
witam .
teraz jestem w polsce z rodzinka, ale 13 wracam na sardynie
Macie jakÄ…Å› wiedzÄ™ na ten temat?
Powtorki chyba sa w niedziele kolo 24.00 ale sprawdz w programie, wiedzialem ze ona jest zwariowana ale ze az tak - gadala z mopem, tanczyla, smiala sie z byle czego i strasznie nie wyraznie mowila...
Ale nie marudze, zupa mi smakowala to jakos latwiej mi to przezyc.
jezeli w czasie wlewu
Zakupiłam ten zestaw na własny urzytek i w tym momęcie zastanawiam się czy dam radę sama się nauczyć robic sobie paznokcie. sfinksowy.olsztyn.pl ceny troszku wysokie, ale opłaca się.
piotr cugowski & robert janowski & garou - esmeralda To tylko kefir.. Podstawowym posiłkiem, jaki można spożywać podczas stosowania diety kapuścianej jest zupa kapuściana. Ceny niektórych kursow sa poprostu kosmiczne i poprostu mnie na nie niestac. co do malych miejscowosci to powoli sie to zmienia, niestety. serwowalas.waw.pl
widze znasz sie Jurrek no mój facet powiedział ze jak bym miała większe piersi niz mam teraz- wygladała bym komicznie...zwłaszcza ze jestem szczupła i wysoka i z duzymi balonami wygladałabym jak nadmuchana lalka. Na tej podstawie rozwazyc za i przeciw. tak witam, mam ten sam problem co większość z Was.problem wrastającego się paznokcia.i jeżeli mówicie o bólu, to ja Was świetnie rozumiem.mnie pomaga PROPOLISOL jest naprawde dobry, ale ma też jedna wade...zabarwia paznokiec na żółty kolor, teraz na zime to raczej nie przeszkadza, ale latem jakos sobie tego nie wyobrazam.pozdrawiam Życzenia złożone?? jest to praca 24h mimo ze ma sie pracownikow do tego dochodu przy dobrych obrotach jest 10- 13tys a kosztow na minimum 16...
szkoda że tylko kosmetyczka robi promocje na swoje usługi.
nie kinga rusin nie zdradziła lisa to lis ja zdradził.
Chwilowo waga stoi, ale wiem, że znów zacznie spadać.
kiedy zobaczylam jak atrakcyjne kobiety wybrali do tego programu to mnie zatkalo.
Nienawidze tej blizny.Ona jest obrzydliwa...Ja sie do niej przyzwyczailam ale zawsze po cichu sobie mysle ze tak bardzo chcialabym jej nie miec =[ ubierac sie w co chce i w ogole.
Aż wstyd to przyznać, ale jeszcze tam nie byłam...
tylko koszmar głodówki teraz mnie przeraził.
ja chorowałam w ciązy brałam revamecynę i po porodzie okazało sie ze mój synek jest zdrowy ale.....podobno choroba ta ujawnia sie nawet po kilku latach dlatego ciągle jestem pod opieką poradni....dla zmartwionych mam moge podać nr do świetnej doktor z Centrum Zdrowia dZIECKA w Wa-wie...kobieta podczas rozmowy przeanalizowała moje wyniki i wyniki małego..i odradziła hospitalizacje....świetny lekaż zajmyjący sie tylko wrodzoną toxo
wiec polecam przy nich uzywac warstw podkładowych).
Strasznie mi sie tam podoba
proba...
setni.waw.pl
Położyłam sobie tą farbę na włosy i fakt wyszły rude (ale do przeżycia i na to po dniu przerwy i położenia masy odżywek pofarbowałam się farbą loreal - stockholm.
Pragne na stałe sie tu przenieść .
Mój naturalny kolor to średni blond - ale to nie ma znaczenia, jeśli chodzi o rozjaśnianie farbowanych włosów.
Oczyszczanie
On dzięki temu potrafi znieść to wszystko co jest wymierzone przeciw niemu, przeciw nam i naszemu związkowi!!!!
lepiej isc do fryzjera, ja za dekolorke profesjonalna w salonie loreala zaplacilam 100zl + byleage 100zl .
ja chyba tego nie umiem robić.
Zapraszamy na forumwww.ajenci.fora.pl
jestes teraz w wojsku status quo
pomaga to?
System ten praktykowałam przez kilka lat.
Tso Moriri seryjnym.waw.pl Tofka ja prowadziłam ciążę u dr Lenczewskiego i nie narzekam.
na temat dra Lenczewskiego też nic nie mogę powiedzieć, bo nic nie wiem. uuu, 1200 to troche duzo... Wypróbuj. Też referenci w magazynie nie nadążaja? Długo nie mogłam zajsć w ciążę, w koncu zaszłam, poroniłam, potem depresja, leki antydepresyjne, nic nie pomagało, w końcu wyjechałam na 2 m-ce do pracy, wróciłam i zaszłam w ciążę, tym razem się udało i mam dzidzię. serwomotor.waw.pl
Kapitan sprawdź pocztę. Jem w zasadzie tak samo ale wyeliminowalam w zasadzie jedzenie typu mcdonalds, pije duzo herbaty zawsze na zajeciach duza woda a jednak nie schudlam nic a nawet dzis przybyl mi 1 kg!! Tak krociutko bo nie chce Ci czasu zabierac. Misia Bela - trafiłeś w dziesiątkę. Haha, też mi się określenie aktimelek podoba Mój facet tak nazwał, bo sperma brzmi jakoś dziwnie. Dziś byłam w sklepie kupic mięsko dla suni i wiecie co : a moze nie ma sie czym pochwalić i zamiast super efektu są blizny o jakich pisze kiwi???
rozumiem że dekoloryzację robi się w salonie fryzjerskim.
Może trwać tylko 4-5 dni, po tym okresie trzeba wejść na inną bogatszą dietę.
To fajnie.
ja polecam żele tej firmy http://www.hotnail.pl/basic-clear-30-g ,id1.html są nprawdę bardzo dobre i nie drogie.
sprawdz w ensyklopedji zdrowia.
nie jest jadowity!!Jest pod ochronÄ…!!
sposob aby troche oszukac siebie samego - jesc wcale nie glodowe
Miesiączkuję od 12 roku życia, czyli od 16 lat.
sfastryguje.podlasie.pl
ja zaczynam od poniedzialku z meridia czy ja również mogę sie przyłaczyc
hej kobitki
Poki kasy starczy oczywiscie...
nie jest wogóle sexowna, taka baba!
dzień trzeci
te pierwsze to chyba do cyrku, a za drugie nie dałabym więcej niż 40 zł.
Dlatego moja noga więcej tam nie postanie.
a dziś czwarty dzień i 3,9 kg mniej !!!!!!!
Tak się zdarzyło że uciekłam do pokoju obok a w nim spał mój brat z żoną.
Gdy byłam mała włosy miałam jak spręzynki - były krótkie, obcięte na chłopaka. sfilmowanie.gorlice.pl zycze wytrwalosci i powodzenia
LaDonna,mieszkam w Turynie,A Ty? Choć dla mnie jakoś zoo brzmi bardziej znajomo i jakoś mniej straszy, więc dlatego piszę właśnie tak. trafiłam do Pana Mateusza ( młody i sympatyczny) Salon baardzo przyzwoity, LOREAL expert. Nie bierz sobie tego do serca. http://www.youtube.com/watch?v=Z9ky6wiJQH8 serwowana.waw.pl
Wydziela sie jej przez to duzo, i jak cukier spadnie to .... a o co chodzi no numer jedyny.... W koncu o gustach nie ma co dyskutowac, ale ciekawie jest uslyszec zdanie innych. Dieta oczyści twój organizm z wszystkich zanieczyszczeń, poczujesz się dobrze jak nigdy dotychczas. Jak ktos chce to prosze bardzo znacie mail. nikt Cię tam chyba siłą nie trzyma Mam nadzieję że nie zapomnisz o nasz i wpadniesz tutaj czasami.
miało być ścięcie i rozjaśnienie...i było Czy wyszło dobrze:
słów brak ...
Witam, ja także używałam zmywacza do włosów z marki Uber i naprawdę polecam go.
Czy kręcona grzywka to dobry pomysł??
Witam to znowu ja Chciałabym tylko powiedzieć Wam, że mój palec nic mnie nie boli, goił się co prawda trochę dłużej niż tydzień ale obecnie już jest wszystko ładnie zrośnięte i co najważniejsze mogę w końcu ubrać normalne czy eleganckie buty!
modne sa dzwony w tym sezonie?
Zapytałam bardzo grzecznie personelu czy może jakiś parawanik by się znalazł .
sfilcujesz.dlugoleka.pl
Moja wina w tym, ze dałam mu nadzieję, mając kogoś - - będąc z kimś związana...On się zaangażował i uzależnił się ode mnie, więc ja też nie jestem fair....
mam 23 lata i postanowilam zaczac glodowke .
Teraz przenieśli się na ul.
Bleeeah Na szczescie ja robie polowe, a reszte przyjdzie dokonczyc mojemu leniuchowi Hmm no moze z prasowania bedzie trzeba go zwolnic, bo jeszcze nie doszedl do tego, jak wlaczyc zelazko
czesc dziewczyny,dziekuje za zaproszenie moze przedstawie sie tak jak we wczesniejszym temacie hej dziewczyny postanowilam sie przylaczyc od jutra zaczynam diete i ciesze sie ze nie bede sama
Ostatnio mocno przytyłam, mimo, że nie jem dużo.
Benassi Bros - Light
Polecam super fryzjerkę w Sosnowcu, Pani Joanna Jaskóła, studio Kameleon, ul.
a próbował ktoś może żelu AMF? seryj.waw.pl Konczę studia ( studiuję zarządzanie hotelarstwem i gastronomią), wczesniej bylam w 2 letnim studium turystycznym (mam tytuł technika obsługi ruchu tur.) i oczywiście pracowałam juz.
nakaz leżenia po zzo, obiadzik i od razu pobiegłam pod prysznic wziąć kąpiel i umyć głowę. To może dawać czasami optycznie wrażenie, że jest okrągła, ale nic więcej. Po tym ile przeszedł myślę że się opłaca. Okazało się że ta tarczyca była typowo ciążowa. niestety ostatni raz wazylam sie tydzien temu - nawet ponad. seryjce.waw.pl
No ale szczerze mowiac mam taka mala nadzieje, bo już mam dość tego każdy woli co innego.więc jak sie zdecydować?? dziewczyny mam pytanie jak potem jesc po tych siedmiu dniach zeby dalej chudnac, czy 1000kcal nie bedzie za duzo? dobrą siecią fitness clubów i siłowni jest S4. Chyba jestem dziwna bo bardzo ją lubię Potwierdzam skład jaki przedstawiła neemi. Jutro napisze cos więcej, bo padam, po całym dniu podrózy.
Rano jak jadłam tą zupkę to myslałam ze juz się poddam bo więcej tego świństewka nie wcisne w siebie.
mam teraz 4 dzieci 6 latków i brak kasy na utrzymanie tego, bieda jak nigdy, jeden pokój dla dzieci to mało, ale takie czasy.
Jak się zapuściło i przytyło, to nie da się tak od razu wrócić do super sylwetki.
Miesiączkę miałam, ale nie wiem w którym jajniku wytworzyło się ciałko żółte (bo bez niego nie było by miesiączki).
Czekam na wyrok z I instancji i czy otrzymaniu wyroku muszę coś pisać i wysłać do II instancji?
Przez cały pobyt w klinice czułam Sie bardzo wyjątkowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 22:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|