Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dzisiaj z wielką nadzieją stanęłam na wadze.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 15:31    Temat postu: Dzisiaj z wielkÄ… nadziejÄ… stanęłam na wadze. Odpowiedz z cytatem

We wszystkich rankingach pracodawcĂłw GĹ» jest wysoko .... portal społecznościowy Chcesz przyciagnac klientow.
a ja uwazan ze najlepsze sa tipsy,,,ale bawia mnie opinie niektorych osob-ze sztuczne pazury-czy to zel,akryl,tips-nie niszcza swoich-wiekszej bzdury nie slyszalam..niszcza jak cholera-bo po pierwsze paznokiec nie oddycha-bo jakies sztuczne gowno go przykrywa,po drugie niszcza plytke!!
I teraz jest tak ĹĽ
nie ma to jak proste włosy...
Jestem pewna ze bedzie sporo negatywnych wypowiedzi ale i tych pozytywnych a ja postaram sie aby ten topik nie zmarł smiercia naturalna .
Miałam farbowane wlosy, ale w między czasie przyszła jej koleżanka i nią sie zajęła a kazała dwom praktykantkom wmasowywać mi farbę we włosy.
Ja też na dietce nie wiem jeszcze jak będzie po 7 dniach ale szkoda mi tych kilogramów sprzed świąt no ale nie ma co trzeba się wziąć w garść i do przodu pozdrawiam
U Szczyta konsultacja 150.
Następnie druzgodzący fakt, że test Ca 125 wyszedł mi podwyższony norma 0.0-35.0 U/ml., ja mam 160.6 U/ml.
Witam wszystkich chcialem podzielic sie z wami moim doswiadczeniem, bo chcem was ustrzec od cierpienia, mialem ten problem paznokiec mi wrastal moze przez 4 lata bylo to dosc dlugo nawet nie pamietam ile to czasu mialem i ja powiem krotko jak u mnie ten zabieg przebiegał.
Co o nim myślicie?

Również na ulotce znajduje się informacja, że nie należy stosować leku podczas miesiączki. anonse erotyczne czy istnieje oddzial gdzie w soboty jest wolne?

Moj lekarz prowadzacy zabronil kategorycznie usuwania tego polipa.. skad wiesz,z wlasnego doswiadczenia????? Jak na razie na śniadanie jajecznica na maśle i koniecznie muszę zrobić zakupy bo pustki w lodówce. Byłam na 2 weselach z ich udziałem i było po prostu świetnie. I nie przepadam za niskimi facetami więc pozostawiam je takim laskom jak Ty. ogloszenia towarzyskie
Nie ma kontroli na tym forum i kazdy moze za mnie napisac. I co tu robic Przetraszyłam się ze to jakis wylew albo co. http://www.revitol.pl/cellulit ,34.html jest lista. ciekawska pani jest niestety trafialam jak dotad na chamow, prostakow i darmozjadow. niska samoocena, kompleksy, ...
,ewakol jak dietka?coĹ› milczysz osatatnio???
A można ten kształt uzyskać operacyjnie??
Dziękuję Bogu że miałam choć pracę inżynierską do pisania bo jak myślałaby o tym od momentu jak poznałam termin to na ortopedię nie było by już czasu, pilniejszy by był psychiatryk...teraz jak wiem że zostało 27 dni do godziny 0 to i tak zaczynam wariować...są dni że wydaje mi się że dam radę, szkoda tylko że przeważają takie gdzie zaczynam odchodzić od zmysłów.
Polecam !!
prosee :* pomdpowiedzcie ..
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 15:31    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: