Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

kiedyś ładnie mi sie kreciły a teraz...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 19:35    Temat postu: kiedyĹ› Ĺ‚adnie mi sie kreciĹ‚y a teraz... Odpowiedz z cytatem

Udało się zasnąć seks oferty - ja miałam 2 razy usuwany paznokieć u chirurga.
Nikomu nie życzę aby przechodził przez to co ja.
Niech Twoja miłość do mnie i lęk o mnie nie doprowadza Ciebie do robienia tego, co sam powinienem robić.
Kochane moje.
No to jakie koszty ponoszą ,może to że muszą znaleźć kogoś na zastępstwo
He ja też lubie czasem sobie tak sprawiac przyjemnosc.Mam 29 lat ale wciąż mnie to bawi i daje rozkosz.Kucam sobie i od dołu strumien na myszke i odlot
Ostatnio poszukuję w Polsce Staropramena (piwko), niestety - same złote bażanty i inne, tego akurat nie mogę utrafić, a przeraźliwie mi smakuje, bardziej od wszelakich innych.
Ja szukam pomysłu na siebie...
powiadasz, ĹĽe modne?
Czy majac zajecia od 7-8 do 19-21 codziennie czlowiek sie nie wykonczy???
Pozdrawiam

Znamy sie juz ok 5 lat, jest to tak zwany znajomy domu, czasem wpada do nas na kawe lub ja sama bÄ…dz ze znajomymi wpadamy do niego(mamy takÄ… wspĂłlnÄ… grupke znajomych)na imprezke . portal społecznościowy i czarny golf?

moze doradzcie o co pytac na wizycie (ktora mam 17.02.09) odpisujcie! ze są żli, mówiłam, ze jesli dziewczyny szukają miłości gdzie indziej to cos musi byc nie tak ... Groszku pracuje w sp. - do obiadu:- podjadanie slodyczy, lody, [uwielbiam slodycze i moge jesc caly czas. Dziękuje jeszcze raz! sex anonse
kaftanik, śpioszki, cienki sweterek (raczej kolejny kaftanik na wierzch), czapeczka wiązana w zestawie, kolejna dodatkowa bez wiązania, kocyk w który dziecko było okręcane w klinice, rożek. Generalnie poprawa jest bo okres sie ładnie uregulowal. zazywalam duzo tabletek... Moim zdaniem miesiąc ćwiczeń czy stosowania diety niskokalorycznej to stanowczo za mało, aby widzieć spektakularny efekt. wegetarianie wesza w sceptycznych wypowiedziach o ich diecie spisek przemyslu miesnego na każdej osobie po równo wzrok utrzymywać Masujcie wieczorem piersi + balsam ,może się ujędrnią.
nie martwie sie bo nieinteresuja mnie tacy ignoranci jak ty, wiec daruj sobie glupie teksty!zegnam
Jak zaszlam w kolejną ciąże ( też po bromku) lekarz powiedział żeby nie odstawiac , brałam ten lek do 13 t.c 1 tbl.
Konsultacje i zapisy :
znacie moze jakies szampomy do podkreślenia kręconych włosów aby stały się one śliczne??
ot, przyroda..
Najpierw miał być to York 720/ ale ta cena/ Nie chciałam tez kupować byle czego/ które zacznie skrzypieć , psuć się co chwila.
ja miałam nowoczesną metodą robione kanałowe i żadnej opaski nie miałam
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 19:35    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: