|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 00:12 Temat postu: Jeszcze tydzień czekania. |
|
|
Czytałam na tej stronie większość postów ale najbardziej spodobał mi się ten z tekstem \Mama sie smiala i mówiła, ze może mu (pająkowi) było zimno i chciał sie przytulić. ogloszenia towarzyskie Pomocy od jakiegoś tygodnia drętwieją mi 3 palce lewej ręki od najmniejszego .Uczucie drętwienia promieniuje aż do łokcia co robic???
Wystarczy warstwa śluzu na ściankach jelita, wstrzymywanie gazów, czy nieregularne wypróżniania, by ten proces zakłócić.
zaczełam uzywać pianek do włosów kreconych - sa najlepsze, fluidy i żele zlepiaja wlosy kremy takie jak sunsilk ez mi nie podchodziły
ataner - tabletki dojdą - nie martw się
pomocy!
Do dziś bywam w tym mieście, tak mnie wciągnęło.
ZReszta jak możesz sugerowac ze ja nie pomagam innym, nie sprawdzasz mojego wyciagu z konta by mnie i innych tak osądzać. ogloszenia towarzyskie Jeśli chcecie to wam powiem jak to było:
Tu niestety tak jest bo trzeba było zrobic tez u nas taki program.......... Zmierz się poprawnie, czyli pod biustem ściśle, na wydechu, a w biuście swobodnie, i sprawdź tutaj jaki rozmiar powinnaś nosić: http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.asp?IDI= 25750318&ListingType=0&ListingSort=1&PageNum=1&Catg=13708 Bo na przykład jesli mąz był niedojrzały emocjonalnie do obowiązku małżeńskiego za pierwszym razem, to nie będzie też dojrzały za drugim razem. Będę wdzięczna za informacje. ogloszenia towarzyskie
Ja byłam e ECKS Europejskie Centrum Kształcenia Stylistów na kursie i było super, fakt że dali mi potężny wycisk, alle to po to bym się nauczyła zawodu. Ja tez jestem z Kanady (Mississauga). nAJWAZNIEJSZE JEST DOBRE TOWARZYSTWO, DUŻO ALKOHOLU I MUZYKA.RESZTA SAMA SIĘ ROZKRĘCI. wchodzę na stronę twoje ciało.pl i nie umiem tam znaleźć forum ani galerii. Latami możemy nosić w sobie „dzikich lokatorów”, nie zdając sobie z tego sprawy. i wyciagnelam go od razu gdy dowiedzialam sie o ciazy!a mimo to... Bejbi może jesteś z Pomorza???
Sama torebka włosowa nie zapewni zdrowego wzrostu włosów bez odpowiednich składników pokarmowych, których brak powoduje wypadanie włosów.
Bóle miałam cały czas - więc gdy nadal nie dostawałam @ zrobiłma kolejny test ok 1,5 tyg potem i były 2 magiczne kreseczki wiec od razu pognałam do gina - bo trochę sie wystraszyłma- ale jak sie okazało te bóle zupełnie normalny objaw.
odswiezam
jutro zaczynam
Nie wierzycie jakiejs tam stronce, to może BBC was przekona, jak sie wklei
mialam wycinane u chirurga i to nie raz i od kilku lat juz nie wrastaja
nie jedz niczego, co nie znajduje się na liście produktów dozwolonych. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 00:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|