Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Jestem chrzestnÄ…...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Mar 20, 2014 06:07    Temat postu: Jestem chrzestnÄ…... Odpowiedz z cytatem

leci sie szybciej w dół. anonse erotyczne Korcz - stara twarz a młodsza od Wolszczak o 10 lat. ogólnie nie jestem jakaś super wysportowana a dałam radę więc piszę żeby was wesprzeć, jakbyście miały jakieś pytania chętnie odpowiem
W przyszłym miesiącu idę do mojego dowc*pnego lekarza.
a ja mam taki problem ;/ Skończyłam brac Gynalgin 2 dni temu, lekarz kazał mi iść na cytologię po 3 dniach od zakonczenia kuracji a potem do niego na kontrole jak beda wyniki, lecz teraz już powinnam dostać okres i również mam problem, bo boje się że globulki nie pomogły, nadal coś mnie swędzi i biała wydzielina sie wydziela (nie wiem moze to jeszcze pozostalosci z tych globulek??) .
blizna widoczna i chyba tak zostanie.
Po obejrzeniu kliku odcinków, wiem jedno Ola jest zwykłą , dziewczyną z krwi i kości , która ma takie same problemy jak my (nadwaga, stres...)
Moja kolezanka miala pół roku temu operacje i tak robila!
pozdrawiam
Sprawiłyście, że się uśmiechnęłam.
finito
Z wrastającym paznokciem nie warto czekać, pamiętajcie, że gdy wrasta paznokieć tworzy się rana, a na stopach są idealne warunki do rozmnażania zarazków (ciepło, wilgotno).

. ogloszenia towarzyskie Pozostalym tez dzieki wielkie Eurydyke gratuluje rowniez wytrwania 10 dni...tak trzymac

nie,ale widze siebie i je,jestem obiektywna MiaÅ‚am operacjÄ™ 14 grudnia 2009 roku i przed ta datÄ… dużo czytaÅ‚am to forum. My też zazwyczaj nie mamy chwili żeby jÄ… spÄ™dzić razem.Tylko we dwoje.........a marzy mi siÄ™ taki romantyczny wieczór IN THE CLOSET herbatÄ™, czarnÄ… kawÄ™, soki owocowe. portal społecznościowy
tak więc Drogie Panie naprawdę głowy do góry więcej wiary w siebie W kazdym razie wiadomość o naszym przyjeżdzie rozniosła się szybko i czekało na nas kilka osób z tamtąd. ~Wszytskiego najlepszego znacznie mniej zniszczy włosy. Ktoś mógłby zapytać, że skoro są takie inteligentne, to dlaczego nie potrafi to do nich dotrzeć, że to zwykła głupota? iiiiii??????????? Amarolka
Tylko , który Ksiądz zagląda na damskie forum dyskusyjne?????????????
Mąż mi powiedział,że źle coś zrobiłam i plik się uszkodził dlatego się nie chciał otworzyć.
Po pierwsze jak ta wysypka dojdzie do tego stopnia co ostanio to wrecz bede poparzona i nie bede mogla spac w nocy bo bedzie mnie tak swedziec.
Dodatkowo moja waga spadla o niecale 2 kg drugiego dnia diety i od tego czasu nie spada w ogole, mimo,ze przestrzegam diety bardzo starannie,a nawet jem mniej niz jest zalecane.
najlepiej jakies zbiory lub praca w fabrykach, magazynach...
Co o tym sadzicie?
Pomocy?
Mam nadzieję że dość jasno wytłumaczyłam i rozumiesz dlaczego taką ostrożność trzeba przestrzegać przy maści z antybiotykami.
Kłosa w Otwocku (klinika Kriocentrum), którego gorąco polecam, bo:
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Mar 20, 2014 06:07    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!