|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 06:07 Temat postu: Jestem chrzestnÄ…... |
|
|
leci sie szybciej w dół. anonse erotyczne Korcz - stara twarz a młodsza od Wolszczak o 10 lat. ogólnie nie jestem jakaś super wysportowana a dałam radę więc piszę żeby was wesprzeć, jakbyście miały jakieś pytania chętnie odpowiem
W przyszłym miesiącu idę do mojego dowc*pnego lekarza.
a ja mam taki problem ;/ Skończyłam brac Gynalgin 2 dni temu, lekarz kazał mi iść na cytologię po 3 dniach od zakonczenia kuracji a potem do niego na kontrole jak beda wyniki, lecz teraz już powinnam dostać okres i również mam problem, bo boje się że globulki nie pomogły, nadal coś mnie swędzi i biała wydzielina sie wydziela (nie wiem moze to jeszcze pozostalosci z tych globulek??) .
blizna widoczna i chyba tak zostanie.
Po obejrzeniu kliku odcinków, wiem jedno Ola jest zwykłą , dziewczyną z krwi i kości , która ma takie same problemy jak my (nadwaga, stres...)
Moja kolezanka miala pół roku temu operacje i tak robila!
pozdrawiam
Sprawiłyście, że się uśmiechnęłam.
finito
Z wrastającym paznokciem nie warto czekać, pamiętajcie, że gdy wrasta paznokieć tworzy się rana, a na stopach są idealne warunki do rozmnażania zarazków (ciepło, wilgotno).
. ogloszenia towarzyskie Pozostalym tez dzieki wielkie Eurydyke gratuluje rowniez wytrwania 10 dni...tak trzymac
nie,ale widze siebie i je,jestem obiektywna MiaÅ‚am operacjÄ™ 14 grudnia 2009 roku i przed ta datÄ… dużo czytaÅ‚am to forum. My też zazwyczaj nie mamy chwili żeby jÄ… spÄ™dzić razem.Tylko we dwoje.........a marzy mi siÄ™ taki romantyczny wieczór IN THE CLOSET herbatÄ™, czarnÄ… kawÄ™, soki owocowe. portal społecznościowy
tak więc Drogie Panie naprawdę głowy do góry więcej wiary w siebie W kazdym razie wiadomość o naszym przyjeżdzie rozniosła się szybko i czekało na nas kilka osób z tamtąd. ~Wszytskiego najlepszego znacznie mniej zniszczy włosy. Ktoś mógłby zapytać, że skoro są takie inteligentne, to dlaczego nie potrafi to do nich dotrzeć, że to zwykła głupota? iiiiii??????????? Amarolka
Tylko , który Ksiądz zagląda na damskie forum dyskusyjne?????????????
Mąż mi powiedział,że źle coś zrobiłam i plik się uszkodził dlatego się nie chciał otworzyć.
Po pierwsze jak ta wysypka dojdzie do tego stopnia co ostanio to wrecz bede poparzona i nie bede mogla spac w nocy bo bedzie mnie tak swedziec.
Dodatkowo moja waga spadla o niecale 2 kg drugiego dnia diety i od tego czasu nie spada w ogole, mimo,ze przestrzegam diety bardzo starannie,a nawet jem mniej niz jest zalecane.
najlepiej jakies zbiory lub praca w fabrykach, magazynach...
Co o tym sadzicie?
Pomocy?
Mam nadzieję że dość jasno wytłumaczyłam i rozumiesz dlaczego taką ostrożność trzeba przestrzegać przy maści z antybiotykami.
Kłosa w Otwocku (klinika Kriocentrum), którego gorąco polecam, bo: |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 06:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|