Forum Sunderlin Kim Strona Gwna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

ogólnie uważam, że jestem trochę leniwa, ale tego nigdy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Mar 20, 2014 08:31    Temat postu: ogólnie uważam, że jestem trochę leniwa, ale tego nigdy Odpowiedz z cytatem

tak jak tu była mowa przez koleżanki .. seks ogłoszenia A chłopaka sobie odpuść ,nie jest wart Twoich frustacji i utraty przyjaźni.
ale nie martw się, w ostatnich latach nasiliły się choroby tarczycy, dlatego lekarze opanowali doskonale metody bezpiecznego operowania tarczycy, wszystko będzie dobrze
Hej wszystkim.
KAFETERIA.GUZ TARCZYCY.
Ciesze sie ze zastalam Was wszystkie po powrocie I ile nowych twarzy!
mirro nie jestem młodą dziewczyną, mam troje dzieci i w zasadzie macica nie jest mi potrzebna, tylko lekarze nie chcą jej usunąć, tylko wyłuskać z niej mięśniaka ( tak się wyrazili) , moje obawy to czy nie będą odrastać, bo przecież jakaś przyczyna musi być skoro się pojawiły.
Brudne mysli..to do Ciebie :
ja mam podobnie, tylko ze co rano, po obudzeniu, mam tak zdrętwiała ręce, a własciwie tylko dłonie ze szok.Nie wiem jak jest w nocy bo sie nie budze ale ranki sa okropne,to zwykle po dłuższej chwili mija ale zanin minie to się męcze z tym.
,,Zamula'' na drugi dzień?
A pieniadze biore bo nie jestem instytucja dobroczynna i nie obchodzi mnie co sobie o tym myslicie.

Polecam! seks oferty bo wkońcu nie wiem, idą tutaj takie słowa,że podczas masturbowania się podczas okresu można zajść w ciąże -.- to prawda?

Mam kumpla który potrafi przez cztery godziny i gdybym miał wymagającą partnerkę, to postawiłbym mu butelkę wódki i wysłałbym swoją niewyżytą kobitę do niego, a on zrobiłby swoje i wszyscy byliby zadowoleni. Faktycznie sie u nas ochlodzilo. Zapytalam bo bylam ciekawa jakie skutki przynosza takie preparaty A ile placilas w Swarzedzu za usta Joanna? uff... adwokat kraków
A może już coś przetestowałaś. Na razie o dziwo jest ok, ale był w żłobku dopiero 2 dni po chorobie...więc czekamy.... Aaa i schudlam po 2 tyg 1,2 kg - chyba calkiem sporo ( waze raczej tyle ile powinnam, wiec trudno byloby zrzucic duzo wiecej) , ale nawazniejszym skutkiem bylo to ze o wiele lepiej sie czulam i nie bylam padnieta np po wejsciu na wyzsze schody Teraz mysle zeby pojsc znowu tylko najtrudniejszy jest ten pierwszy raz Pozdrawiam ! odpowiedzialam pytajac ile zarabiaja osoby z moim wyksztalceniem z podobnym doswiadczeniem.. w Kielcach . Po dwóch tygodniach okazało się, że rana źle się goi i znów dostałam bolesny znieszulający zastrzyk i wyczyszczono mi ranę oraz założono nowe szwy. Ja jakoś się trzymam i nie wymiotuję, ale w zasadzie nawet nie mam po czym - ostatnimi czasy nie mam na nic siły i jedyne o czym myślę to sen...
ze zdretwialymi dlonmi, wiec to na pewno nic powaznego.
Hej.
Przed operacją jest tak (przynajmniej u mnie w Łodzi tak było):
Prosze Was mysle ze jestescie ekspertami juz w postepowaniu z bliznami i w i ch leczeniu czy myslicie ze zabieg laserowy moze cos pomoc.?Pani doktor powiedziała mi ze bedzie koniecznych 4-8 zabiegów.w odstepei kazdy 1 miesiac.Czyli to potrwa troche.Jestem z Krakowa iwc bede miec to robione W Consensusie.tak sie nazywa to miejsce.Na razie jeszcze na zabieg sie nie umowilam .No bo sie boje ,ze bede chodzic czerwona.A ja przeciez musze chodzic na zajecia.Mysle ze zgłosze sie w czerwcu po zakonczeniu sesji.A własnie czy jesli ktoras z was miala zabieg.To potem po laserze nosila jakis opatrunek.?No bo napewno to miejsce jest jakies podraznione prawda?Wiem wydaje sie głupia gaska ale najlepiej spytac sie i podowiadywac od osob ktore juz to przeszly i maja za soba.Zdaje sobie jednak sprawe ze u jednych skora lepiej sie goi niz u innych.Błagam napiszcie mi cos ,doradzcie.poratujcie.wesprzyjcie.dziekuje wszystkim ktorzy do mnie pisza i ktorzy cos mi staraja sie doradzic .Jakby ktos z was chciała sie dowiedziec jak ta moja blizna wyglada to podajcie mi e.maila to przesle zdjecia.Aha wysylalam juz do kilku chirurgów moja fotke.Noi zdania sa podzielone.Jedni pisza ze dobry bedzie zabieg laserowy i nne mniej inwazyjne metody.A z koli inni pisza mi ze jesdynym wyjsciem jest ponowne wyciecie w celu stworzenie lepiej estetycznie blizny.Tylko boje sie ze oni to beda mnie potem ciac na Z lub W.A ja nie chce miec pod broda tych literek.Pomozcie mi blagam Was.Zawze dobre słowo ,czy tez prawda sa pomocne.Ciesze sie z waszych sukcesow ze nie macie szerokich blizn.Ze dbacie o nie i wam sie udaje.Nie zazdroszcze a ciesze sie wraz z Wami.Pozdrawiam wszystkich.To moj e-mail jakby ktos chciał napisac cos wiecej do mnie.
Jednak ZAWSZE myślałam, że w przypadku przygotowania już należy zmniejszac kalorie, np.
Co do linkow to z przyjemnoscia tylko musze pokopac w kompie
Fe!
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Mar 20, 2014 08:31    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!