|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:11 Temat postu: sylikony czy wasze biusty wypchane . |
|
|
ok. portal społecznościowy odp na pytanie.tak leciaĹ‚a mi ropa z krwiÄ….przy tym byĹ‚ teĹĽ wstrÄ™tny zapach bo nabyĹ‚am siÄ™ juĹĽ stanu zapalnego.najpierw braĹ‚am antybiotyk aby to trochÄ™ podleczyć ale nie byĹ‚o efektĂłw.jak przejrzysz wczeĹ›niejsze wypowiedzi to bÄ™dziesz wiedziaĹ‚a co miaĹ‚a z tym palcem.radze idz do lekarza.
Do 4 dniach dostałam plamienia raz koloru brązowego ale niekiedy czerwonego do tego trochę tabletki rano mi się wydostaje na zewnątrz.
Zastanawiam sie jak jest z praca we Wloszech...Czy latwo dostac prace biurowa bez doswiadczenia?
na ulicy jest tysiace pasztetow, obie panie tutaj omawiane sa BARDZO atrakcyjne jak juz ktos wyzej napisal, ale co do rysow twarzy to...znam wiele piekniejszych kobiet.
Czekam na odpowiedz ..
Goron ki na kaalon ki, duniya hai dilwaalon ki.
Od godziny 12 do 13 lub nawet 14 tam siÄ™ NIE PRACUJE.
To mi potrzeba by było 6 ml aquamidu, zeby miec takie usta jak Lima?
I jak tam Twoje samopoczucie? anonse erotyczne Witam.
kogo grala zona stillera w zoolanderze?? Ma cel i finito. Przez te lata przeżyłam mnóstwo zabiegów, (dermabrazje, przeszczepy, wycinania Z) cierpienia i bólu. Powodzenia! http://www.youtube.com/watch?v=Twa1yFemu10 anonse erotyczne
Tym przed mogę powiedzieć, że to nic strasznego i głowa do góry Wczoraj nagotowałam gar zupy. Moje klientki najczesciej robia zel bo mowia ze wyglada najbardziej naturalnie i to fakt.Zel jest elastyczny i jezeli udezysz w cos to peknie lub ewentualnie oeknie w takim miejscu jak naturalny paznokiec.Akryl jest sztywniejszy i to prawda ze trudniej go zlamac ale jak juz sie cos takiego przydazy to mozna stracic kawalek paznokcia.Osobiscie lubie robic paznokcie akrylowe i zelowe,jednak wiecej robie tych drugich bo klientki nie daja sie namowic na akryl,moze uzywam slabych argumentow.Roznica jest taka ze zel robi sie prosciej i jest bezzapachowy a akryl ma brzydki zapach i jest przy nim wiecej pracy.W zel latwiej wtopic hologramy , kwiatki itd.W akrylu tez mozna, ale lepiej sie mozna na nich artystycznie wyzyc robiac akrylowe kwiatki,motylki itp.ZYCZE DOBREGO WYBORU Topik swietny. Ale pomyślałam o Was... 2. Proszę o pomoc w ich interpretacji.
Oczywiscie RH+ i To tylko milosc nie ma ladniejszej piosenki o milosci
kazał zrobić badanie prolaktyny i co wyszło dobrze ale ta po obciążeniu 15 razy większa ( norma so 5 razy ) , bromergon i...
wyobraz sobie ze rozumiem slowo pisane tylko nie rozumiem takich bezmozgowcow ktore wymyslaja takie denne topiki no chyba ze droga autorko topiku masz 10 lat to by wyjasnialo twoja pseudointeligencje...do psychiatry sie nie wybieram bo nie widze ku temu powodu a jesli ty takowy widzisz to twoj problem,moze ty masz cos z glowka nie tak...??a od kiedy slowo ,,nie,,znaczy ze sie zgadzam?chyba ze ktos nie zna jezyka polskiego...,nie weszlam tu po to aby przytaknac temu cudownemu watkowi o podobienstwie(zreszta marnym)brodzikowny do alfa tylko po to zeby zauwazyc jaka kretynke z siebie robisz...powodzenia w wymyslaniu nastepnych rownie blyskotliwych tematow
Pamiętaj, że galaretka musi być bez cukru.
Jeśli się mylę to niech jakiś biochemik wskaże mi książkę dzięki której mogę się czego nowego nauczyć!!
Ja gdybym była niepełnoletnia nie zgodziłabym się, żeby mama była obecna podczas badania, masakra. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:11 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |