Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

podróż marzeń...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 11:58    Temat postu: podróż marzeĹ„... Odpowiedz z cytatem

jak umyje włosy to daję im swobodnie wyschnąć. sex anonse Gratuluje wszystkim ciezarnym - ja juz ponad 2 lata probuje. ale dlaczego mam przechodzic?
A ja dziewczyny znowu wymiotowałam dziś
Baci!
Wszystkie potrzebne dane zaczęrpnęłam http://hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm.
co robic w tych włosach czuje sie okropnie jestem blada i wogóle jest bllleeee..
A na jego miejsce przydzie nowy i znowu to samo.
Witam!!
A nie obwisłe.

oczywiĹ›cie niezbyt dĹ‚ugie trasy. adwokat kraków oczyszczanie koĹ„czy siÄ™ kilkoma balonami na twarzy (nie bezpoĹ›rednio po czyszczeniu, tylko po 2, 3 dniach), wysuszonÄ… skĂłrÄ… no i tylko blizn brakuje.

Boje sie dekoloryzacji bo moje wlosy juz sa ledwo zywe;/ Zna ktos jakies dobre szampony albo preparaty aby z czasem wyplukac kolor?? Obiad rosol bez makaronu oczywiscie,duszona szynka z warzywami,na kolacje jeszcze brak mi pomyslu. Jestem tutaj nowa i postanowiĹ‚am siÄ™ z Wami podzielić moimi Seler korzeniowy mam problem chce zrobic sobie paznokcie... portal społecznościowy
Thank you from the mountain łbem i masakrycznym makijażem la1rry,cochese czy wy aby na pewno w ŻYWIEC TRADE pracujecie?????????????????????????????????????????????????? pol roku temu zrobilm z kolezanka po 0,5 ml a wczoraj bylam znowu powiekszyc i zapytalam lekarza czy 1ml ni bedzie za duzo, powiedzial, ze wprowadzi 0,7 a w pon mam przyjsc i najwyzej dolozy 0,3 lub wprowadzi w jakas drobna zmarszczke. Do Sandra_1970: Proszę o odpowiedź osoby, które maja dostęp do książek dotyczących głodówki. później niż OM.
John Lennon-Imagine
Powiedzcie mi proszę, czy buraki ćwikłowe mogę jeść?
Ja dziś będę brała 3 tabletkę ale u mnie jest wszystko ok.
Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?]
Ok spadam pa!
MogĹ‚am nic nie jeĹ
do----->Jade ,wiesz mam jechać do Toronto, ale moja sytuacja jest dośc skomplikowana,mam dwojke dzieci i to rozstanie to dla mnie trauma,ale z drugiej strony to ja tu sama nic im nie zapewnie rozumiesz o co mi chodzi...?dlatego zobacze jak wszysko sie ułoży ---wszystko w rękach Pana Boga.
Witaj KKijankaa , kurde co z tymi facetami !!!
A kiedy masz termin jodowania?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:58    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: