|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:58 Temat postu: podróż marzeĹ„... |
|
|
jak umyje włosy to daję im swobodnie wyschnąć. sex anonse Gratuluje wszystkim ciezarnym - ja juz ponad 2 lata probuje. ale dlaczego mam przechodzic?
A ja dziewczyny znowu wymiotowałam dziś
Baci!
Wszystkie potrzebne dane zaczęrpnęłam http://hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm.
co robic w tych włosach czuje sie okropnie jestem blada i wogóle jest bllleeee..
A na jego miejsce przydzie nowy i znowu to samo.
Witam!!
A nie obwisłe.
oczywiĹ›cie niezbyt dĹ‚ugie trasy. adwokat kraków oczyszczanie koĹ„czy siÄ™ kilkoma balonami na twarzy (nie bezpoĹ›rednio po czyszczeniu, tylko po 2, 3 dniach), wysuszonÄ… skĂłrÄ… no i tylko blizn brakuje.
Boje sie dekoloryzacji bo moje wlosy juz sa ledwo zywe;/ Zna ktos jakies dobre szampony albo preparaty aby z czasem wyplukac kolor?? Obiad rosol bez makaronu oczywiscie,duszona szynka z warzywami,na kolacje jeszcze brak mi pomyslu. Jestem tutaj nowa i postanowiĹ‚am siÄ™ z Wami podzielić moimi Seler korzeniowy mam problem chce zrobic sobie paznokcie... portal społecznościowy
Thank you from the mountain łbem i masakrycznym makijażem la1rry,cochese czy wy aby na pewno w ŻYWIEC TRADE pracujecie?????????????????????????????????????????????????? pol roku temu zrobilm z kolezanka po 0,5 ml a wczoraj bylam znowu powiekszyc i zapytalam lekarza czy 1ml ni bedzie za duzo, powiedzial, ze wprowadzi 0,7 a w pon mam przyjsc i najwyzej dolozy 0,3 lub wprowadzi w jakas drobna zmarszczke. Do Sandra_1970: Proszę o odpowiedź osoby, które maja dostęp do książek dotyczących głodówki. później niż OM.
John Lennon-Imagine
Powiedzcie mi proszę, czy buraki ćwikłowe mogę jeść?
Ja dziś będę brała 3 tabletkę ale u mnie jest wszystko ok.
Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?]
Ok spadam pa!
MogĹ‚am nic nie jeĹ
do----->Jade ,wiesz mam jechać do Toronto, ale moja sytuacja jest dośc skomplikowana,mam dwojke dzieci i to rozstanie to dla mnie trauma,ale z drugiej strony to ja tu sama nic im nie zapewnie rozumiesz o co mi chodzi...?dlatego zobacze jak wszysko sie ułoży ---wszystko w rękach Pana Boga.
Witaj KKijankaa , kurde co z tymi facetami !!!
A kiedy masz termin jodowania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:58 Temat postu: |
|
|
|
|