|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 12:55 Temat postu: Ĺ»aĹ‚ujcie faceci, ĹĽe nie moĹĽecie tego doĹ›wiadczyć |
|
|
Jaki poczÄ…tek roku , taki caĹ‚y rok bÄ™dzie! adwokat kraków Na twoim miejscu w 7 dniu zrobilabym chociaz jedna, a najlepiej jak masz mozliwosc to co dzien, bo wczesniej nie robiles. Ĺ»ENADA!!!!!
odĹĽwyki ...
Czy naprawdÄ™ nikt nic nie wie?
Do ideału brakuje niewiele i jeszcze wymaga małej korekty - ale i tak jestem w miarę zadowolona
co innego na klacie a nie wloski.
Zalezy mi na fryzurze sylwestrowej.
To jeszcze raz ja.
strasznie siÄ™ boje o dzieci,no nie wiem czy one gryzÄ… czy nie ?
a mi się kolczyki w paznokciach nie podobają..uważam że to głupie (bez obrazy)..a kolczyki w pępku są fajne..ale jak będę w ciąży to od razu wyjmę jak się dowiem żeby dziurka się zdążyła zagoić
Z kobiet:
Ćwiczę systematycznie trzeci tydzień i coś zaczyna się dziać. ogloszenia towarzyskie i jesteśmy szczęśliwi od 18 lat
5) i na koniec wisienka na torcie! a dokladnie: U mnie to wyglada tak . http://tnij.org/chh3 Ĺ»eby tylko zielonowĹ‚osego nie byĹ‚o seks ogłoszenia
neneh cherry-bufalo stance Witam!! Daja cos przecibólowego? Pierwszy raz poszłam do ginekologa w wieku 22 lat w celu przepisania tabletek anty na cerę, niestety nie obyło się bez badania. jestem zadowolona z efektu mimo, iz mam barana na głowie. Igm- 1,07 Boje sie ze znowu spotka mnie zawod ale z drugiej str nie chce juz czekac do przyszlego tyg.
Interesantka - jak siÄ™ czujesz, jak fasolka?
Teraz już dawno jestem po kuracji i gdy skończyłam to brac to wszystko mi sie ustatkowało ale do czasu ponieważ po 2 miesiacach poszłam do kontroli i okazało się ze zaczyna mi to wracać ;/ więc krótko mówiąc te tabletki dopochwowe są beznadziejne tzn tylko na jakąs chwile a po czasie i tak to wraca więc radze wam sie co jakich czas kontrolować.
Np jesli uznaja malzenstwo za niewazne bo partner byl uzalezniony od rodzicow to jest przeszkoda u on nie moze ponownie zawrzec sluby poniewaz sie do tego nie nadaje .
Ale wam zyczÄ™ powodzenia, tym bardziej jak czujecie siÄ™ dobrze.
A co to za instruktorka była? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 12:55 Temat postu: |
|
|
|
|