|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:38 Temat postu: DÄ…ĹĽenie do doskonaĹ‚oĹ›ci jest ewidentnÄ… oznakÄ… braku ak |
|
|
a i 5dni temu przebilam sobie jeszcze dwie dziurki ugory w uchy bo jedna jush mialam i wczoraj jush zmienialam kolczyki tak wiec mysle w pepku bedzie mi sie rownie szybko goic gdyz slyszalam ze na podstawie tego mozna okreslic jak sie bedzie gic pepek! sex anonse hej dziewczyny..czytam Wasze komentarze i chce sie dołączyć..
do maksinek:
Piosenka z lat 80-tych.
elektrick light orchestra-rock and roll is king
Długo się zastanawiałam czy zdecydować się i pojechać do polecanej przez was Cleopatry - p.Moniki.
Wszystko zalezy od struktury i kondycji waszych włosów, a takową jest w stanie stwierdzic tylko fryzjer.
jestem juz w 24tc i jest spoko
Kołodyński to na snowboardzie konkretnie.
Można by to tak zorganizować - mam na mysli picie - żeby troszkę alkoholu było dla lekkiego rozluźnienia , czyli raz na godzinę kelnerzy rozdają każdemu po kieliszku szampana czy wódeczki.
Przez cały czas pełen dialog fajna atmosfera (chociaz z zewnątrz salon nie wyglada na zachęcająco), bardzo sympatyczna oraz pomocna obsługa.
Ja bylam w Niemczech i \zaliczylam\ 2 rodziny.
The Chordettes - Lollipop portal społecznościowy I mam zamiar dĹ‚uĹĽej siÄ™ poodchudzać - do skutku
Wiem jedak ze mu sie berdziej podobaja blondynki. Pozdrawiam, Katarzyna No to krowy czy badyle? Witam! puĹ›cie parÄ™ jak tam zarobki, Ĺ›rednia krajowa jest? adwokat kraków
ja też kocham , hihihihi, wiem, jestem infantylna jak cholera ale co tam. widać nie ma kobiet samotnych na świecie które liczą tylko na siebie i same wychowuja dzieci- kazda ma swoja połówke Ciagnie mnie do nich coraz bardziej. czy to dobry sposób odchudzania? Hmm, mam troche podobnie ale inaczej..... Ja byłam w podobnej sytuacji i lekarz mówił, że mam zacząć brać przed okresem, a resztę opakowania dokończyć od 2dnia po okresie Wpadł po pracy zabrał szybko kwiatki poleciał do matki i siostry.
wróciłam do dr.
na szczescie w Jego gronie znajomych przewazaja mezczyzni (geje) wiec jestem spokoja i pewna siebie
Same w sobie mnie nie bolą, dopiero zaczynam czuć dyskomfort jak ich dotknę.
W sama pore bo przeciez wiosna juz przyszla
;-(
TOKSOPLAZMOZA IgG wynik w surowicy-ilościowo |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:38 Temat postu: |
|
|