Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

cześć laseczki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 22:00    Temat postu: cześć laseczki Odpowiedz z cytatem

Co prawda jeszcze od czasu operacji to się porządnie nigdy nie napiłam ale brawara czy dwa lub kilka kieliszków czegoś to nieraz wypiłam i nic się nie dzieje. sex anonse ja bym sie zdecydowała na odcienie brązu (co do dotatków) zeby wyszukac cos nowego
To przed głodówka wskazane jest pić.sol gorzką?
**@--(\(\---------/)/)--@
I czuje ze i we mnie zaszła duża zmiana że potrafię docenić taki spokój...
Jesli nasz wyglad na to zasluguje
Z Aquamidem jest o tyle dobrze ze moĹĽna go dostrzyknac systematycznie, czyli masz czas na uzbieranie kasy.

To jak mĂłwicie ĹĽe dobzre ĹĽe mamy takie biusty. sex anonse hej dziewczyny.

wstydzÄ™ siÄ™ tego. albo tak: Nie przejmujcie siÄ™ kilkoma wĹ‚oskami na piersiach, ja mam jeszcze dwa wĹ‚oski na brodzie, i owĹ‚osionÄ… kresÄ™ białą. OdkÄ…d pamiÄ™tam pajÄ…ki wzbudzaĹ‚y we mnie strach, ale 3 lata zdarzyĹ‚o siÄ™ coĹ›, co sprawiĹ‚o, ĹĽe nie potrafiÄ™ spokojnie zasypiać . zapomniaĹ‚am, wysiadasz na przystanku koĹ‚o szpitala na weĹ‚nowcu i to jest w klatce schodowej w bloku 10-cio piÄ™trowym JĂłzefowska 118 adwokat kraków
co do blizny to faktycznie tez tak mialam zwlaszcza wieczorem swedziala i byla zaczerwieniona . Mam 20 lat, z moim partnerem współżyję od ponad 6 mc. w sumie to blisko i da sie zarobic... Kto może zrobić mi tipsy za max 35 złoty ładnie ? No i mniej dzis spacerowalam ale zaliczylam No i nie tym razem Dostalam @ po 6 dniach. Jestem sama w domu i niestety nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
A co myślicie o jodze?
Pozdrowionka zauroczone
Fanka jak myslisz trzeba dlugo odczekac po dlugiej glodwce, zeby rozpoczac te krotkie.
tofka - u mnie wyprowadzanie psa odpadało.
Polecam Dr.Cypriana Golude!!!rewelacja,0 stresow cieply i mily lekarz,umie sluchac i nie bada na odwal sie,nastepnaserdecznie polecam konkretny i rzeczowy,operowal mnie wycinajac miesniaka.Jest mi znowu potrzebny a niestety nie wiem gdzie go teraz szukac...
i pamietaj o dbanie o siebie w lazience - peelingi (z kawy!), balsamy , naprzemienne prysznice, masowanie itd....
No i te moje odchudzanie cieĹĽko idzie.
Hejka,
Kalwi Remi _ Explosion (Dj Theo Club Mix)
Hot Girl to , że do ciebie napisałam akurat przed pólnocą jest dziełem przypadku , po prostu ostatnie minuty starego roku dłużyły mi się i chciałam się czymś zająć , a że akurat trafiłam na wiadomość od ciebie postanowiłam odpisać , tak jak już powiedziałam , żadna wiadomość nie pozostanie bez odezwu .
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:00    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: