|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:00 Temat postu: cześć laseczki |
|
|
Co prawda jeszcze od czasu operacji to się porządnie nigdy nie napiłam ale brawara czy dwa lub kilka kieliszków czegoś to nieraz wypiłam i nic się nie dzieje. sex anonse ja bym sie zdecydowała na odcienie brązu (co do dotatków) zeby wyszukac cos nowego
To przed głodówka wskazane jest pić.sol gorzką?
**@--(\(\---------/)/)--@
I czuje ze i we mnie zaszła duża zmiana że potrafię docenić taki spokój...
Jesli nasz wyglad na to zasluguje
Z Aquamidem jest o tyle dobrze ze moĹĽna go dostrzyknac systematycznie, czyli masz czas na uzbieranie kasy.
To jak mĂłwicie ĹĽe dobzre ĹĽe mamy takie biusty. sex anonse hej dziewczyny.
wstydzÄ™ siÄ™ tego. albo tak: Nie przejmujcie siÄ™ kilkoma wĹ‚oskami na piersiach, ja mam jeszcze dwa wĹ‚oski na brodzie, i owĹ‚osionÄ… kresÄ™ białą. OdkÄ…d pamiÄ™tam pajÄ…ki wzbudzaĹ‚y we mnie strach, ale 3 lata zdarzyĹ‚o siÄ™ coĹ›, co sprawiĹ‚o, ĹĽe nie potrafiÄ™ spokojnie zasypiać . zapomniaĹ‚am, wysiadasz na przystanku koĹ‚o szpitala na weĹ‚nowcu i to jest w klatce schodowej w bloku 10-cio piÄ™trowym JĂłzefowska 118 adwokat kraków
co do blizny to faktycznie tez tak mialam zwlaszcza wieczorem swedziala i byla zaczerwieniona . Mam 20 lat, z moim partnerem współżyję od ponad 6 mc. w sumie to blisko i da sie zarobic... Kto może zrobić mi tipsy za max 35 złoty ładnie ? No i mniej dzis spacerowalam ale zaliczylam No i nie tym razem Dostalam @ po 6 dniach. Jestem sama w domu i niestety nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
A co myślicie o jodze?
Pozdrowionka zauroczone
Fanka jak myslisz trzeba dlugo odczekac po dlugiej glodwce, zeby rozpoczac te krotkie.
tofka - u mnie wyprowadzanie psa odpadało.
Polecam Dr.Cypriana Golude!!!rewelacja,0 stresow cieply i mily lekarz,umie sluchac i nie bada na odwal sie,nastepnaserdecznie polecam konkretny i rzeczowy,operowal mnie wycinajac miesniaka.Jest mi znowu potrzebny a niestety nie wiem gdzie go teraz szukac...
i pamietaj o dbanie o siebie w lazience - peelingi (z kawy!), balsamy , naprzemienne prysznice, masowanie itd....
No i te moje odchudzanie cieĹĽko idzie.
Hejka,
Kalwi Remi _ Explosion (Dj Theo Club Mix)
Hot Girl to , że do ciebie napisałam akurat przed pólnocą jest dziełem przypadku , po prostu ostatnie minuty starego roku dłużyły mi się i chciałam się czymś zająć , a że akurat trafiłam na wiadomość od ciebie postanowiłam odpisać , tak jak już powiedziałam , żadna wiadomość nie pozostanie bez odezwu . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |