|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:05 Temat postu: nie wiedzac... |
|
|
Leki biore nieststematycznie, wtedy kiedy bardzo chce sie wyspac... seks oferty polecam zestaw do pazurków eco star nail. To chyba dobrze, że potrafią na tyle wyluzować, że chodzą po mieście w wersji wymiętej.
Zrezygnowałam z powrotu do naturalnego koloru, ponieważ strasznie spodaobał mi się brąz na moich włosach.
To znaczy tez od kosmetyczki to wiem...
ja też polecam
Czy osoba w cieżkiej depresji idzie do psychiatry?
- cyrkonie + 1zl szt
Fryzury nie samowite.
szczególnie talia? seks ogłoszenia to znaczy z trzma pojemniczkami.
Myślałam także o użyciu ciemnego blondu, by kolor nie wyszedł tak ciemny. Poziom jezyka okreslilbym jako \moderate\ Podobno otworzyła w okolicach Galerii Kazimierz własny salon. Mam 36 lat. Do tego, pojawily sie pewne problemy i nowosci zwiazane z praca mojego TZ i kto wie czy w najblizszym czasie nie czeka nas emigracja do Palermo czy innego miasta. seks oferty
to moze cos sie poprawi, ale zobaczymy ;D Pewnie w duzej mierze to zależy od organizmu . Ale musze Nadal jest wyraźna oponka i boczki. Ja swoja \kariere\ we Wloszech zaczynalam od bycia au pair cyli opiekunki do dzieci. KUrde ale sie wykruszacie z tym zdejmowaniem Kris, teraz Natusia, z Wrocławianek zostalam ja, Oliwia i Siakus chyba, ale ona tez ma na dniach jakos wiec kurde zaraz wyjdzie ze zostane sama z tym aparatem we wtorek kotnrola, ciekawe co powiedzą, brrrr! pozdrawiam
Ale po tym czyszczeniu dosłownie wszystkie plamy, poza jedną z herbaty,
Jaka kadrowa to była kierowniczka.
Każdy z poziomów robisz przez 10 dni, są 3 poziomy.
spróbuj ją dać na jakąś godzinę albo najlepiej w niej spać.
Proszę Paną...comimożedolegać...Dziś po raz pierwszy weszłam na tę stronę ,bo ponad tydzień temu obudziłam się w nocy z obiema zdrętwiałymi rękoma.Przeraziłam się bo jakbym ich nie czuła.Szybko zaczęłam nimi machać w dół i przeszło ale niepokój co się dzieje pozostał.Lekarz rodzinny powiedział ,że to od kręgosłupa.pewnie tak jest.Podobną sytuację miałam 1,5roku temu strasznie drętwiały mi ręce ,byłam u neurologa dostałam lekarstwa i przeszło ale dostałam skierowanie na rezonans kręgosłupa.W związku z tym ,że reznoans nie robi się całościowo to chciałam na dolną część kręgosłupa bo ta bardziej mnie boli.W styczniu zrobiłam to badanie i mam zwyrodnienie 3 kręgu,jednocześnie to badanie sugeruje zrobienie rezonansu górnej części kręgosłupa.zapisałam się na to badanie ale będę go mieć dopiero na początku czerwca.Drętwienie rąk mam i niepokój też, ale żeby jakoś temu zaradzić w wolne dni majowe chodziłam na basen i pod mocnym strumieniem wody po pół godziny z wyciągniętymi rękoma na boki masowałam ręce i ramiona na całej długości.Stwierdzam ,że pomaga tyle tylko ,że powinnam to robić przez dłuższy czas ,ale pracuję i za bardzo nie mam kiedy tyle tylko ,że dla zdrowia muszę ten czas znaleść aby chodzić na ten basen.Dlatego polecam Pani basen.Stwierdzam też ,że masaż który pani polecono też jest skuteczny i dobry.Jakiś czas temu byłam w sanatorium po skomplikowanym złamaniu nogi w kostce i po operacji na tę nogę skorzystałam z takiego profesjonalnego masażu na te drętwiejące ręce i muszę powiedzieć:rewelacja.
Ja już wystarczająco nienawidzę siebie.
do Sowanar |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|