Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

nie wiedzac...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:05    Temat postu: nie wiedzac... Odpowiedz z cytatem

Leki biore nieststematycznie, wtedy kiedy bardzo chce sie wyspac... seks oferty polecam zestaw do pazurków eco star nail. To chyba dobrze, że potrafią na tyle wyluzować, że chodzą po mieście w wersji wymiętej.
Zrezygnowałam z powrotu do naturalnego koloru, ponieważ strasznie spodaobał mi się brąz na moich włosach.
To znaczy tez od kosmetyczki to wiem...
ja też polecam
Czy osoba w cieżkiej depresji idzie do psychiatry?
- cyrkonie + 1zl szt
Fryzury nie samowite.

szczególnie talia? seks ogłoszenia to znaczy z trzma pojemniczkami.

Myślałam także o użyciu ciemnego blondu, by kolor nie wyszedł tak ciemny. Poziom jezyka okreslilbym jako \moderate\ Podobno otworzyła w okolicach Galerii Kazimierz własny salon. Mam 36 lat. Do tego, pojawily sie pewne problemy i nowosci zwiazane z praca mojego TZ i kto wie czy w najblizszym czasie nie czeka nas emigracja do Palermo czy innego miasta. seks oferty
to moze cos sie poprawi, ale zobaczymy ;D Pewnie w duzej mierze to zależy od organizmu . Ale musze Nadal jest wyraźna oponka i boczki. Ja swoja \kariere\ we Wloszech zaczynalam od bycia au pair cyli opiekunki do dzieci. KUrde ale sie wykruszacie z tym zdejmowaniem Kris, teraz Natusia, z Wrocławianek zostalam ja, Oliwia i Siakus chyba, ale ona tez ma na dniach jakos wiec kurde zaraz wyjdzie ze zostane sama z tym aparatem we wtorek kotnrola, ciekawe co powiedzą, brrrr! pozdrawiam
Ale po tym czyszczeniu dosłownie wszystkie plamy, poza jedną z herbaty,
Jaka kadrowa to była kierowniczka.
Każdy z poziomów robisz przez 10 dni, są 3 poziomy.
spróbuj ją dać na jakąś godzinę albo najlepiej w niej spać.
Proszę Paną...comimożedolegać...Dziś po raz pierwszy weszłam na tę stronę ,bo ponad tydzień temu obudziłam się w nocy z obiema zdrętwiałymi rękoma.Przeraziłam się bo jakbym ich nie czuła.Szybko zaczęłam nimi machać w dół i przeszło ale niepokój co się dzieje pozostał.Lekarz rodzinny powiedział ,że to od kręgosłupa.pewnie tak jest.Podobną sytuację miałam 1,5roku temu strasznie drętwiały mi ręce ,byłam u neurologa dostałam lekarstwa i przeszło ale dostałam skierowanie na rezonans kręgosłupa.W związku z tym ,że reznoans nie robi się całościowo to chciałam na dolną część kręgosłupa bo ta bardziej mnie boli.W styczniu zrobiłam to badanie i mam zwyrodnienie 3 kręgu,jednocześnie to badanie sugeruje zrobienie rezonansu górnej części kręgosłupa.zapisałam się na to badanie ale będę go mieć dopiero na początku czerwca.Drętwienie rąk mam i niepokój też, ale żeby jakoś temu zaradzić w wolne dni majowe chodziłam na basen i pod mocnym strumieniem wody po pół godziny z wyciągniętymi rękoma na boki masowałam ręce i ramiona na całej długości.Stwierdzam ,że pomaga tyle tylko ,że powinnam to robić przez dłuższy czas ,ale pracuję i za bardzo nie mam kiedy tyle tylko ,że dla zdrowia muszę ten czas znaleść aby chodzić na ten basen.Dlatego polecam Pani basen.Stwierdzam też ,że masaż który pani polecono też jest skuteczny i dobry.Jakiś czas temu byłam w sanatorium po skomplikowanym złamaniu nogi w kostce i po operacji na tę nogę skorzystałam z takiego profesjonalnego masażu na te drętwiejące ręce i muszę powiedzieć:rewelacja.
Ja już wystarczająco nienawidzę siebie.
do Sowanar
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:05    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!