jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:44 Temat postu: 80 zĹ‚( naturalne) |
|
|
oczywiĹ›cie chodzi mi o nieliczne przypadki takich zachcianek nie chciaĹ‚am urazić tych, ktĂłrzy sÄ… w zwiÄ…zkach- wiadomo pisze juĹĽ od rzeczy, bo to nie moja pora dobranoc jeszcze raz seks ogłoszenia Ja jak byĹ‚am w Twoim wieku to lubiĹ‚am grać w szczerość albo odwagÄ™.
czekam na odpowiedzi
serek śmietankowy, 2 jajka na twardo, wędzona makrela.
pytanie do anakondy,
zobaczymy
miałam krzywy, duży i garbaty nos.
pozdrawiam wszystkich;* ;]
O dziwo spodnie coraz luĹşniejsze.
A nie przyszło wam do głowy ze na tych zdjęciach one są retuszowane w odwrotną strone tzn.
Ja dziś bylam na wizycie, niestety nadal wrocilam z aparatem do domu, kolejna wizyte mam za dwa tygodnie, ponieważ mało już brakuje do tego aby móc zdjąć. ogloszenia towarzyskie mężatka, tuz tuz przed 30 tką
2 kanapki z szynka- to nie wiem ile to kcal Ani w nic innego chyba jestem ufoludkiem 58 kg 175 cm 59 w pasie a może mam omamy albo mi kto centymetr zepsul no sama juz nie wiem i wypraszam sobie komentarze ze mam d**e jak szafa na swoje usprawiedliwienie tylko tyle ze podobno mam ciezkie kosci ale o tym chyba nikt tu nie pomyslal Ćwiczeń może i nie, ale dobry stanik likwiduje wiele problemów. nic. anonse erotyczne
Moga co nawyzej zrobic z niej atrakcyja kobiete. WIELE HALASU O NIC . Miałam bardzo widoczny cellulit-teraz go prawie nie ma, posladki i uda są bardziej jędrne. jest sobota, a wyrywałem w czwartek w południe. mam włosy oczywiście kręcone sięgają mi za łopatki, byłam dziś u fryzjerki, bo zamarzły mi się pasemka, a ona na to, że powinnam je ściąć na bardzo krótko, aż mi się nogi ugięły, niby ładnie, mam w sumie owalną twarz i jak podkreślę oczy to jest ona wyraźna. ja tam maluje na jaki mnie sie podoba...nie znam pojecia trendy czy modny bo modne moze byc dla kazdego cos innego i nie kazdemu pasowac...cos ktos powiedzial ze jest modne i zaraz wszyscy zakladaja..nawet jesli chodzi o lakier do paznokci..zalosne...maluj na jaki ci sie podoba i na jaki ci pasuje Ja też nie zostawiłabym sprawy i działała...
To tyle moich wywodĂłw.
I znowu muszÄ™ Ci powiedziec droga konspiracjo, ĹĽe nie masz racji z tym, ĹĽe sie nie odezwie bo ja wiem swoje......
Nie wiem jak to sie skonczy ale z nim czy bez niego mam zamiar byc szcześliwa pozdrawiam
wow!
ale nie przy porodzie tylko juz po, przy szyciu
Hey dzisiaj lekarz przepisał mi gynalgin i lactovaginal. |
|