Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

80 zł( naturalne)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:44    Temat postu: 80 zĹ‚( naturalne) Odpowiedz z cytatem

oczywiĹ›cie chodzi mi o nieliczne przypadki takich zachcianek nie chciaĹ‚am urazić tych, ktĂłrzy sÄ… w zwiÄ…zkach- wiadomo pisze juĹĽ od rzeczy, bo to nie moja pora dobranoc jeszcze raz seks ogłoszenia Ja jak byĹ‚am w Twoim wieku to lubiĹ‚am grać w szczerość albo odwagÄ™.
czekam na odpowiedzi
serek śmietankowy, 2 jajka na twardo, wędzona makrela.
pytanie do anakondy,
zobaczymy
miałam krzywy, duży i garbaty nos.
pozdrawiam wszystkich;* ;]
O dziwo spodnie coraz luĹşniejsze.
A nie przyszło wam do głowy ze na tych zdjęciach one są retuszowane w odwrotną strone tzn.

Ja dziś bylam na wizycie, niestety nadal wrocilam z aparatem do domu, kolejna wizyte mam za dwa tygodnie, ponieważ mało już brakuje do tego aby móc zdjąć. ogloszenia towarzyskie mężatka, tuz tuz przed 30 tką

2 kanapki z szynka- to nie wiem ile to kcal Ani w nic innego chyba jestem ufoludkiem 58 kg 175 cm 59 w pasie a może mam omamy albo mi kto centymetr zepsul no sama juz nie wiem i wypraszam sobie komentarze ze mam d**e jak szafa na swoje usprawiedliwienie tylko tyle ze podobno mam ciezkie kosci ale o tym chyba nikt tu nie pomyslal Ćwiczeń może i nie, ale dobry stanik likwiduje wiele problemów. nic. anonse erotyczne
Moga co nawyzej zrobic z niej atrakcyja kobiete. WIELE HALASU O NIC . Miałam bardzo widoczny cellulit-teraz go prawie nie ma, posladki i uda są bardziej jędrne. jest sobota, a wyrywałem w czwartek w południe. mam włosy oczywiście kręcone sięgają mi za łopatki, byłam dziś u fryzjerki, bo zamarzły mi się pasemka, a ona na to, że powinnam je ściąć na bardzo krótko, aż mi się nogi ugięły, niby ładnie, mam w sumie owalną twarz i jak podkreślę oczy to jest ona wyraźna. ja tam maluje na jaki mnie sie podoba...nie znam pojecia trendy czy modny bo modne moze byc dla kazdego cos innego i nie kazdemu pasowac...cos ktos powiedzial ze jest modne i zaraz wszyscy zakladaja..nawet jesli chodzi o lakier do paznokci..zalosne...maluj na jaki ci sie podoba i na jaki ci pasuje Ja też nie zostawiłabym sprawy i działała...
To tyle moich wywodĂłw.
I znowu muszÄ™ Ci powiedziec droga konspiracjo, ĹĽe nie masz racji z tym, ĹĽe sie nie odezwie bo ja wiem swoje......
Nie wiem jak to sie skonczy ale z nim czy bez niego mam zamiar byc szcześliwa pozdrawiam
wow!
ale nie przy porodzie tylko juz po, przy szyciu
Hey dzisiaj lekarz przepisał mi gynalgin i lactovaginal.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:44    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: