|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 02:47 Temat postu: taka mentalnosc kradne bo MOJE ZNAJOME tez kradna , no ale r |
|
|
pijÄ do tego herbatkÄ slim figurÄ ! seks ogłoszenia Mnie osobiĹcie Panie zraziĹyĹcie do siebie. Nie macie po 18 lat, zaj**iscvie sobie ufacie i w ogole jak to Wy sie nie dogadujecie a jak sie okazuje nie macie nawet na tyle rozumu Ĺźeby po prostu mu przekaÄ kominukat nie wystarczÄ
mi te 3 minuty, dla mnie seks to nie jest tylko zaspkojenie potrzeb fizjologicnych tylko bla bla bla... Macie strasznie nie kumatych mÄşów, ja jestem mÄĹźczyznÄ
,niedoĹwiadczonym jeszcze za specjalnie, ale mnie 3 minuty nie wystarczajÄ
, Ĺźadna frajda.
W mojej przychodni wĹaĹnie w imiÄ pozornego dobra zniszczyli Ĺźycie caĹej rodzinie.
SG 1.030
MoĹźecie znaleĹşÄ dobrych fachowcĂłw, ktĂłrzy sÄ
juĹź dodani.
koszenila:
ChodzÄ coraz bardziej zdenerwowany, agresywny.
Tylko byÄ moĹźe ona do takich dziewczyn nie naleĹźy. seks ogłoszenia Ktos wie gdzie wykonuja tego typu zabiegi i jak to wyglada?
Nie wiem o jakim Bogu piszesz, pewnie swoim, rownie ograniczonym jak ty. Podaje jej numer: Poszukujemy modelek do pokazu fryzur na szkolenie 11.08.2008 w poniedziaĹek od godz 10.30. A chcialam dorobic troche do studiow. A tak po kolejne to widze Ĺźe Ty bardzo aktywnie jeszcze dziaĹasz...ja ze wzglÄdu na charkter mojej pracy od poczÄ
tku ciÄ
zy jestem na L4 i bardzo dobrze mi z tym portal społecznościowy
mimiiibea: ja ucze sie angielskiego okolo 12 lat.uczylam sie podstawowce, liceum( takiego zwyklego)i teraz na studiach mam jezyk biznesowy, dodatkowo chodze na kursy. Na prawdÄ zrobili mi super fryzurkÄ, lekka i zwiewna a zarazem inna niz dotychczas. Ta biedna marĹźa obraĹźaĹa mojÄ
inteligencjÄ. Nigdy w Ĺźyciu nie pomyĹlalbym, Ĺźe sÄ
na Ĺwiecie dziewczyny ktĂłre lubiÄ
poĹykaÄ spermÄ. PRZYPUSZCZAM ZE TO JEST EFEKT ZBYT DUĹťYCH WKĹADEK, NA KTĂRE UPARĹ SIE DOKTOR, MĂWIÄC ,ĹťE PRZY MNIEJSZYCH NIE MA CO SIE BRAC ZA OPERACJÄ. biorÄ
c pod uwage ze po tych tabletkach jest naprawde Ĺatwiej to myĹle ze nam siÄ w koĹcu i tym razem uda
Niestety, ale zawiodĹam siÄ na tak chwalonym tu Michale Czernikiewiczu.
Co do Fille au pair to prawda jest ze koszty utrzymania odpadaja...ale pozostaje kwestia \kieszonkowego\ ktore wynosi od 70 do 120 euros na tydzien i mieszkania.
Dretwieje mi i to bardzo.
Balam sie go wlozyc gleboko, bo nigdy tego nie robilam.
nie smarowaÄ niczym specjalnym
----------------
teraz biorÄ marvelon i mam doĹÄ jÄdrny biust. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 02:47 Temat postu: |
|
|