|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 08:23 Temat postu: Hmmm nie duĹźa, dla mnie to kolos: |
|
|
standart na tym forum... ogloszenia towarzyskie Ale przeciez sÄ
teĹź inni lekarze, jeden tam nie pracuje.
Wsadzi swĂłj ryjek na jakiĹ plakat i bedzie sie cieszyc ze ma swoja szkole tanca - moze jeszcze instruktorkÄ
zostanie ...
Wszystko, bowiem zaleĹźy, od potrzeby kobiety i umiejÄtnoĹci i jej oceny.
5.
JeĹÄ mi siÄ nie chce.
2 razy miaĹam usuwany tylko brzeg paznokcia , aĹź w koĹcu tarfiĹam do Ĺwietnego hirurga , ktĂłry usunÄ
Ĺ mi caĹy paznokieÄ .
ĹyĹźka posiekanej bazylii
bo nikogo znajomego z wczoraj nie widze sex anonse U mnie chyba nadal przestuj, ale zobaczymy jutro.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912& start=0 Jest takie rzadko spotykane ... np. gra byĹego faceta Marty, pracuje w sÄ
dzie i od niedawna opiekuje siÄ synem, ktĂłrego ĹciÄ
gnÄ
Ĺ z Australii spalanie jest ochydna w smaku seks ogłoszenia
Ja zamawiam i polecam. Oni czesto ostrzegali mnie przed muzulmanami, a ja ich zawziecie bronilam swiecie przekonana o tym, ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. po wizycie u tego pana czulam sie tak, jakby ktoĹ mnie opluĹ kurde zyĹam przez tyle lat z dnia na dzien , ciÄ
gle tak samo , nic nowego koniec z tym , mam dosc czekania na faceta ktory nie jest tego wart ! Te 2 tys. Sprobuj i Ty ,moze tez to odniesie taki skutek. Zapraszam chetnych.
A taki tam jest.
wydaja sie w miare wiarygodne zawsze podchodze do nich z pewna
Poza tym nie widze w nich nic aerobowego, po prostu sie lezy, troche macha nogami i robi brzuszki, wiec nie wiem na czym ma to aerobowe polegac, bo z tego co wiem to jest to m in rower czy bieganie, ale brzuszki...
Monia
bardzo prosze o odpowiedz i z gory dziekuje
Nie chce by mi tu ktos pisaĹa jaka jestem piekna skoro mnie nikt na oczy nie widziaĹ, ale jak mi ktoĹ pisze, Ĺźe ma schudnÄ
c by czĹowieka przypominac....no comments
http://www.eurofashion.com.pl/forum/index.php
ale te trudne chwile wlasnie musisz przetrzymac - bo zobaczysz ze znowu zaczniesz skutecznie spadac na wadze i cialo sie poprawi !!
plujecie jakies sluby ?
do swych pĂłl do swych Ĺak |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 08:23 Temat postu: |
|
|
|