Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Internet jest cierpliwy i wszystko przyjmie-ja mogÄ™ napisaÄ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 10:43    Temat postu: Internet jest cierpliwy i wszystko przyjmie-ja mogÄ™ napisaÄ Odpowiedz z cytatem

dzieki dzieki dzieki bardzo wielgachne sex anonse MAM DO WAS PYTANKO PONIEWAż MAM JESZCZE NIE REGULARNą MIESIąCZKę SWIERDZIłAM ZE PUJDę DO GINEKOLOGA A OKRES MAM OD 1 ROKU MAM SIę DENERWOWOć CZY KTOś MOżE MI OPISAć WIZYTę KROK PO KROKU PROSZE BO SIę BARDZO BOJE !!!!!!!!!!!! bo chyba teraz berety wyjdą z mody,a szkoda,bo mam taki ładny....
Pozdrawiam goraco
Już nie chcę myśleć jak mnie obgadały.
Hej!
I ja
Dziewczyny czekam, aż polecicie kogoś innego w Piekarach.
Jem pół godziny po tabletce pół kanapki pózniej obiad,ale moja córka 4 letnia je więcej tego obiadu niż ja.
zawsze z nimi piłam i teraz tez musałam.
tak czytam co niektóre wypowiedzi i wiekszosc ucieka od czarnego koloru a ja wczoraj z blondu przefarbowałam na czarny farbą loreal casting troche maja poblask granatu,wstałam z rana bo troche nie moge sie przyzwyczaic zobaczymy co bedzie jak narazie mi sie podoba włosy mają ładny lśniacy kolor czego nie można było powiedziec przy blondzie mimo czestego podcinania i używania różnych odżywek włosy były matowe(obecnie mam włosy do ramion) a blond miałam przez ponad 8 lat.
Gronkowiec ponoc jest dlatego, że poprostu z boków paznokcia wychodzi ropa, jest stan zapalny - sowa pani doktor.

A Ty co o tym myslisz??? seks ogłoszenia -bÄ…dz tu czÅ‚owieku mÄ…dry

Złote stroje,trzy wokalistki,które w kraju nic nie znacza w kupie wygladaja jak straganiary i sam artysta Wisniewski z bazarowym greendisco.Totalna klapa i wstyd.Wstyd,wstyd.Po trzykroć wstyd. Serio! Pomóżcie-błagam!!! ta ich niesamowita inteligiencja , a przede wszystkim to , że żaden psycholog nie potrafi słuchać tak jak oni , są spokojnie i zawsze opanowani , oni nie osądzają tylko starają się naprowadzić na właściwą drogę . Zna ktoś dobrego fryziera którey bedzie umial zrpbic dobrze fryzure emo (dokładnie blond włosy z różowymi lub fioletowymi pasemkami) ???;> seks oferty
rabarbar byłlm zła bo to 1 dzień. A wiesz konspiracja , że nawet kilka razy myślałam o Pielgrzymce, tylko jakoś nie mam żadnej koleżanki, ktora by się skusiła żeby iść ze mną A tak sama to wiesz , jakoś tak niezbyt , poza tym wydaje mi się, że tam chodzą stali bywalcy są już jakąś zgraną, zorganizowaną grupą oazową, czy też inną, a ja taka osoba znikąd Chyba najlepiej bym się tam nie czuła !!! Boze dodaj mi sił Ja jakbym miał polecać jakąś lewatywę oprócz moczu to wybrałbym z rumianku i z kawy. Herbatka taka sobie.Kobitki trzymajcie się damy rade!!!!!!!!!! Ile razy dziennie myjecie zęby swoim pociechom?
dziękuję serdecznie za odpowiedź po raz kolejny...
Pulchna, ruda z krókimi włosami...
Na przykład klamry VHO.
i co z okresem moze sie np spoznic ??
Nesrine--->znam ten ból Moja znajoma wizażystka też jeszcze nie wie, że to nie ona zrobi mi ten makijaż.
zlozylam juz rezygnacje.
Aspirance - może warto spróbować poćwiczyć, wtedy trochę stresu uchodzi, wiem co mówię.
A może poprostu macie jakiegoś jednego , drugiego i trzeciego Księdza znajomego, niech chłopaki wpadną na ten topik i pogadają z dziewczynami, to by było najlepsze, tym bardziej, że z tego co czytam coraz więcjej zgłasza się ofiar fatalnego zauroczenia Ulluśśśś pogadaj z bratem On ma wielu kolegów w sutannach
Taaaak chuda, a teraz jak to analizuje to stwierdzam, że chyba takie chude to nieładne.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 10:43    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!