Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ja mam 17 lat i robie to za każdym razem chyba się uzależ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 14:04    Temat postu: Ja mam 17 lat i robie to za kaĹźdym razem chyba się uzaleĹź Odpowiedz z cytatem

Witam! sex anonse do zrzucenia mam troche-przez 21 dni zrobilam sobie glodowke ale jak w 21 dniu stanelam na wadze i okazalo sie ze tylko 9kg schudlam!a pilam tylko wode-i przez kolejne 1,5 tyg.pilam soki pomidorowe i z burakow i............wszystkie kg wrocily mimo ze nie rzucilam sie na jedzenie!!!! a mam 25lat(przykre co) nie stać mnie na usługi i takie tam.
Jestem rĂłwnieĹź posiadaczka FALOWANYCH wlosĂłw.
Z 45-50 dni mam 31 wiec poprawa jest widoczna.
jej naturalny kolor to ciemny blond i co teraz zrobic ??
Jestem z Rivoli.
cos podobnego jak wiecie co to moze byc to prosze powiedzcie bo juz od dluzszego czasu poszukuje tej piosenki i klapa:/
z ktĂłrej pochodzi przytoczny wyĹźej na tym topiku fragment.

czuły. ogloszenia towarzyskie la1rry rozbawiles(as ) mnie !!!naprawde, jestes chyba spokrewniony z szefami.Mam wrazenie ze ja ciezko charuje na wyplaty przedstawicieli.

Usługa: Dj Matys - orgasm z hormonami też? Ma on specyficzny sposób bycia, mówi bardzo gwarą śląską (do tego mam na szczęście sentyment), dziwne, ale można było odnieść wrażenie, że nic z tego dobrego nie będzie. mam nadzieje ze to co napisalam pomoze osobom ktore maja podobne rozterki bo sama sie naszukalam topikow na ten temat. anonse erotyczne
Jak już to Billy Zane... jedzenie 5-6 PELNOWARTOSCIOWYCH posilkow dziennie i ruszenie sie z fotela, to jedyny sposob na stale zrzucenie wagi.. Ogarnięcie psychiki? OVIDIUS Trzeba zrobic troche badań. dzięki i pozdrawiam Czytalam w necie ze escapelle po12 h jest skuteczne w 85% i boje sie ze przy moim szczesciu moge byc w ciazy
Wszystko co jadalne zamroziłam Jakże miałabym nie wytrzymać?
zadne ziolka, feng shui, gimnatyka ,relaksacja ,cwiczenia oddechowe, trening autogenny etc nie pomagaja.
W każdym razie nie bądźmy fanatykami - bo nikt nie może być pewien, jaka jest prawda.
ale nie tak ze wszyskie objawy na raz i przez cały czas.
Ps.
Dlaczego ma sie ograniczać, gdy inni jedza to samo i pozostaja w zdrowiu?
fryta jest moim idealem
To,ze ktos jest wegetarianinem to nie zwalnia od wstepnego oczyszczania organizmu lewatywami i dniami na surowkach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:04    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: