|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:04 Temat postu: Ja mam 17 lat i robie to za kaĹźdym razem chyba siÄ uzaleĹź |
|
|
Witam! sex anonse do zrzucenia mam troche-przez 21 dni zrobilam sobie glodowke ale jak w 21 dniu stanelam na wadze i okazalo sie ze tylko 9kg schudlam!a pilam tylko wode-i przez kolejne 1,5 tyg.pilam soki pomidorowe i z burakow i............wszystkie kg wrocily mimo ze nie rzucilam sie na jedzenie!!!! a mam 25lat(przykre co) nie staÄ mnie na usĹugi i takie tam.
Jestem rĂłwnieĹź posiadaczka FALOWANYCH wlosĂłw.
Z 45-50 dni mam 31 wiec poprawa jest widoczna.
jej naturalny kolor to ciemny blond i co teraz zrobic ??
Jestem z Rivoli.
cos podobnego jak wiecie co to moze byc to prosze powiedzcie bo juz od dluzszego czasu poszukuje tej piosenki i klapa:/
z ktĂłrej pochodzi przytoczny wyĹźej na tym topiku fragment.
czuĹy. ogloszenia towarzyskie la1rry rozbawiles(as ) mnie !!!naprawde, jestes chyba spokrewniony z szefami.Mam wrazenie ze ja ciezko charuje na wyplaty przedstawicieli.
UsĹuga: Dj Matys - orgasm z hormonami teĹź? Ma on specyficzny sposĂłb bycia, mĂłwi bardzo gwarÄ
ĹlÄ
skÄ
(do tego mam na szczÄĹcie sentyment), dziwne, ale moĹźna byĹo odnieĹÄ wraĹźenie, Ĺźe nic z tego dobrego nie bÄdzie. mam nadzieje ze to co napisalam pomoze osobom ktore maja podobne rozterki bo sama sie naszukalam topikow na ten temat. anonse erotyczne
Jak juĹź to Billy Zane... jedzenie 5-6 PELNOWARTOSCIOWYCH posilkow dziennie i ruszenie sie z fotela, to jedyny sposob na stale zrzucenie wagi.. OgarniÄcie psychiki? OVIDIUS Trzeba zrobic troche badaĹ. dziÄki i pozdrawiam Czytalam w necie ze escapelle po12 h jest skuteczne w 85% i boje sie ze przy moim szczesciu moge byc w ciazy
Wszystko co jadalne zamroziĹam JakĹźe miaĹabym nie wytrzymaÄ?
zadne ziolka, feng shui, gimnatyka ,relaksacja ,cwiczenia oddechowe, trening autogenny etc nie pomagaja.
W kaĹźdym razie nie bÄ
dĹşmy fanatykami - bo nikt nie moĹźe byÄ pewien, jaka jest prawda.
ale nie tak ze wszyskie objawy na raz i przez caĹy czas.
Ps.
Dlaczego ma sie ograniczaÄ, gdy inni jedza to samo i pozostaja w zdrowiu?
fryta jest moim idealem
To,ze ktos jest wegetarianinem to nie zwalnia od wstepnego oczyszczania organizmu lewatywami i dniami na surowkach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |