|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 14:28 Temat postu: wygladajÄ… w rzeczywistosci tandetnie |
|
|
Ale szumu narobiliście. ogloszenia towarzyskie Ja tam bylem i gralem czy sie wybieram wkrotce to jeszcze nie wiem.
No właśnie jak to jest z tą blizną, po jakim czasie zaczyna blednąć.
a poza tym, to maz caly czas na mnie krzyczal, zebym byla cicho, bo on nie moze spac (rodzilam cala noc).
To taka mała ciekawostka;
Dowiedziałam się o nim w 2009 r i ma ok 8 cm.
efekt
witam, ja tez mam problem z wrastajacym paznokciem. ogloszenia towarzyskie Dodam, że mi żaden z tych leków nie pomógł na dłuższą metę, więc nie wiem czym to jest uzależnione.
Edyta GĂłrniak jest piekna,a Kukulska tez ,ale nie tak jak Edyta. Jak stres przyczynia siÄ™ do tycia? baasiia - a masz tutaj rodzine? no niestety zawsze jest to ryzyko, ĹĽe coĹ› pĂłjdzie nie tak i okaza sie ĹĽe lepiej byĹ‚o wyjechać i coĹ› w ĹĽyciu osiagnąć Akurat w piÄ…tek bÄ™dzie 10 dni. adwokat kraków
á ‹ DziÄ™ki usuwaniu laserem od 3 lat mam niezmiennie grupÄ™ I uff wrĂłciĹ‚am na orbiego po mega przerwie, godzinkÄ™ zrobiĹ‚am na trĂłjce od razu lepiej, jutro Turbospalanie z EwkÄ… co do dokladnych cwiczen to w tym topiku jest to opisane - a 2 czy 3 stronie skrety sa jak najbardziej - 3 i 5 cwiczenie tylko jakie ? Ta klinika w tej chwili ma podpisanÄ… umowÄ™ z NFZ i jak pisze nawet na ich stronie porody sÄ… refundowane. I ile.glodowek masz juz za soba
Ja musze sobie za jakieś 2 tygodnie zrobić tsh bo 2 sierpnia jade na konsultację w sprawie operacji i pasuje mieć aktualne.
po 2 tygodniach wszystko puściło!
I ten uśmiech.
Skoro mialas kolczyka od 5 dni, a teraz sa to juz ponad 2 tygodnie, to normalne ze wystepuje zaczerwienienie!!!
http://www.studio-antidotum.pl/
I właśnie czy mogę się masturbować teraz czy nie?!
To tak nieladnie mowiac
GRATULACJE!!
-------------------------------------------------------- -------------------------------
czy.to na wodzie czy.to drugie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 14:28 Temat postu: |
|
|
|
|