jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 16:05 Temat postu: dokÅ‚adnie - wypozyczasz sobie odkurzacz w komforcie za 1zÅ‚ |
|
|
Otoz nie wyprozniam sie na tyle czesto, by zrobic lewatywe po wyproznieniu, wiec robie lewatywe wstepna i troche kalu wychodzi. ogloszenia towarzyskie Dla każdego jego blizna jest problemem. ja jestem po zabiegu 5 tygodni i tez zlapalam depresje ciekawe czy to minie .
tylko, że tak do końca nie wiadomo kiedy te dni niepłodne są..
do \dzięki Frostka\ - wysłałam Ci fotki
Mialam jasny braz a pofarbowalam na ciemny braz palette i mam czarne!
Nie zazdroszcze jej, bo wole inny typ urody, wiec nia mam czego!
Wybor nalezy wylacznie do ciebie..
na zdrówko jak wychodziłaś z głodówki?
jeszcze raz dziękuję !!!
Badanie Ca 125 jest badaniem na obecnośc komórek rakowych jajników.
- ja ze 2 razy próbowaÅ‚em zwracać, szkoda mi przeÅ‚yku, zÄ™bów, itd. seks ogłoszenia A powinnam jeszcze cos ochronnego zazywac?
Czasami płakałam przez to, że nie mogę zapiąć spodni ani nie mogę ubrać już mojej ulubionej sukienki.Siostra poleciła mi spróbować poćwiczyć na orbitrku,ale magnetycznym (on naprawde chodzi cichutko). pozdrawiam mnie sie zrobila cysta w kości szczęki nad lewa jedynką i na razie mam leczenie zachowawcze, jezeli jednak się nie da, to też będę miała reseksję...na razie jednak mam czyszczony kanał i zamykany fleczerem z sączkiem...z wizyty na wizytę jest coraz lepiej...moze uda mi się uniknąc resekcji...chociaż nie boje sie zabiegu ale wygladu po nim...czy będę mocno opuchnięta, a niestety zajec na Akademii Medycznej raczej nie mogę opuszczać... grace jones-slave o the rythm Jopek ma Franka i Stasia sex anonse
Do lewatyw nie chcial sie przekonac chociaz wyklady mu zrobilam na ten temat.Ja na glodowce dzwigalam torby z zawartoscia ok 13kg ( zakupy) i musialam dac rade. pozdrawiam a była by taka możliwość przyscia do domu fryzjerki i kosmetyczki?? Po piaskowaniu to nawet zeby wydaja sie nieco bielsze za miesiąc poszłam do mojej stomatolog w Zambrowie na borowanie 2 górnych ósemek z powodu próchnicy (wcześniej przed piaskowaniem postawiła taką diagnozę i zdążyła mi wyborować 2 ósemki na dole oczywiście musiałam za to zapłacić) i co się okazało WSZYSTKIE ZĘBY ZDROWE! Ja też mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego i lędźwiowego - to szyjny może być odpowiedzialny za drętwienie rąk. Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu.
co do twojego pytania , ciążko odpowiedzieć bo to zależy od dzieci , moje np, jak były malutkie to był luzik , oczywiście roboty było co nie miara ale tez dzieci dużo spały lub leżały sobie grzecznie w wózku lub łóżeczku , u mnie zaczęło się jak nauczyły się chodzić ,
a proporcje?
Nie mam ochoty na kawę ani papierosa, wypilam sok wyciśnięty z pomaranczy na poczatek, na pół z wodą.
gdy mi urosnÄ…Å‚ spinam je klamrÄ… i noszÄ™ opaskÄ™.
Chwilami lepiej ,chwilami gorzej.
Capella
Fajny zakład Fachowo i Profesionalnie. |
|