Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

miała mieć cesarkę.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 17:53    Temat postu: miaĹ‚a mieć cesarkÄ™. Odpowiedz z cytatem

za drugim razem rodziĹ‚am z mężem, ale ustaliliĹ›my, ĹĽe nie bÄ™dzie przy samym porodzie, zaczęły siÄ™ bĂłle parte, na oddziale peĹ‚na mobilizacja, mÄ…ĹĽ z pielÄ™gniarkÄ… pomogli mi przejść na \fotel porodowy\ po czym mÄ…ĹĽ wyszedĹ‚ , jeden bĂłl party, drugi , nagle krzyk pielÄ™gniarki \poczekajcie na męża, pani byĹ‚a z mężem\ obok mnie zrobiĹ‚ siÄ™ ruch, pielÄ™gniarka chciaĹ‚a go szukać a ja pomiÄ™dzy jednym skurczem a drugim prĂłbowaĹ‚am wytĹ‚umaczyć ĹĽe tak miaĹ‚o być ĹĽe wejdzie jak bÄ™dzie juĹĽ po portal społecznościowy Ale to dla nich norma bo rotacja w firmach duza ,majÄ… wpraw zÄ™by po kilku latach od kiedy nie mam juĹĽ bulimii, a konsekwencje ciÄ…gnÄ… sie bez koĹ„ca.
jak ja sie bojÄ™ pajÄ…kĂłw !!!!!
Jeżeli fryzjerstwo to Twoja pasja śmiało pisz .
Na Ciebie zawsze można liczyć, gratuluję i milutko Cię pozdrawiam - Marek.
bo wariuje juj z tym
siedzÄ… na strychu i czasem wychodzÄ…...
kiedys moja kolezanka powiedziala bardzo madre zdanie:im bardziej prosci ludzie, tym dziwniejsze imiona daja swoim dzieciom
a czy w wieku 18 lat moge cos takiego wykonac jak ta hydro...coS tam ;p czy jest to raczej niewskazane..??

co moze spalic ta opone? portal społecznościowy Balonik przeciez pisalam bardzo wyraznie ze to jest wariacja Atkinsa W diecie Atkinsa i dietach pokrewnych siedze od jakis 4 lat przeczytalam mase ksiazek od poradnikow jak schudnac w tydzien do opaslych ksiazek o biochemii

jestem w trakcie 3 opakowania Qlairy i chyba naprawde ma dzialanie przeciwandrogenne bo a)wloski odrastajÄ… o wieeeeele wolniej (normalnie po tygodniu juz byly do wyrwania, teraz po 3 tygodniach dopiero zauwazylam ciemna kropke!), b)odrasta ich mniej - sadze ze to kwestia opĂłznionego procesu odrastania wlosĂłw, ale tak czy inaczej z tych kilku (kolo 8 czy 9 moze, roznie rosĹ‚y ) na prawej piersi zrobily sie 2 a na lewej po 3 tygodniach nie ma jeszcze nic, a bylo ich tez troche, wiec jak dla mnie efekt za-je-bis-ty. przy prawidlowym napinaniu miesni juz w polowie drugiej serii ze mnie cieknie po skonczeniu jestem cala spocna i czuje ze zyje Dzisiaj zaczęłam. Pozdrawiam wszystkich (sotto voce-pol glosem czyli,to moje ukochane perfumy byly) seks ogłoszenia
skąd masz informacje że opdpowiedzi nie ma do dziś. I wydałam. tak czytam co niektóre wypowiedzi i wiekszosc ucieka od czarnego koloru a ja wczoraj z blondu przefarbowałam na czarny farbą loreal casting troche maja poblask granatu,wstałam z rana bo troche nie moge sie przyzwyczaic zobaczymy co bedzie jak narazie mi sie podoba włosy mają ładny lśniacy kolor czego nie można było powiedziec przy blondzie mimo czestego podcinania i używania różnych odżywek włosy były matowe(obecnie mam włosy do ramion) a blond miałam przez ponad 8 lat.pozdrawiam witam polecam studio fryzjersko kosmetyczne w Skawinie bylam tam kilka razy poniewaz od maja prowadza ten salon i jestem bardzo zadowolona z tego co mi zrobili na wlosach oraz z ceny a jest nprawde niska teraz maja fajny pakiet na sylwestra fruyzura +makijaz za 110 zl wiecej inf mailm kingula116@interia.pl I zyję sobie po resekcji już 1,5 tyg nic mnie nie boli, mogę się już uśmiechać i śmiać i wszystko tylko jeszcze czuje lekkie stwardnienie w miejscu nacięcia. jesli to byl dzien płodny to duza, jesli nie to nikła Cze wszystkim!!!Ja byłam przedwczoraj u lekarza i powiedziała mi babka ze moze byc tylko lepiej.Ze ja nie ma bliznowca ani blizny przerostowej tylko jest blizna normalana.25 czerwca bede miec mezoterpie zeby przygotowac skore pod laser.a potem za 2 tygodnir laser.Troche sie boje.Babka super zna sie na rzeczy .Razem z siostra przepytalysmy ja tak ze wszystko nam musiala powiedziec.Mam nadzieje ze to cos pomoze.3 majcie w kciuki tak ja za Was.Rozmawiałysmy o rozejsicu blizny.Dlaczego po operacji blizna sie rozeszla no bo jest to miejsce ruchome.Jesli bym chciala miec cienka kreskemusialabym chodzic owinieta w gipi jedzenie miec przez rurkre.Zeby to miejsce calkowicie usztywnic.A to bylby koszmar.Jesli wy chcecie miec blizne w postaci kreski to musicie stosowac usztywnienie tak zeby ta blizna sie nie rozeszla nie naciagla.Bo w miejscu naciagniecia wypelnie sie ona tkanka łaczna ktora znacznie sie rozni od skory prawdziwej/A wiecie co mi jeszcze powiedziala ciekawego .Ze wiadomo blizna to blizna ale to nasze cialao to jest skora tylko troche inna.To taki cud ze w miejscu ciec pojawiala sie blizna a jakby nasza skora sie nie zrastala to chodzilibysmy z otwartymi ranami.Bedzie dobrze mowie wzzystkim tylko musicie chodzic po specjalistach.Ja obiecuje ze napisze 25 czerwca.Jak poszlo.Powiedziala zmi ze jakby te zabiegi nic nie daly i mialy pogorszyc to nie byloby sensu nic robic.A mi zaproponowala.Wiec jakas garstka nadzieja jest.
up ponawiam zapytanie
Mam za sobą 8 dzień.
od dzis na nowo zaczynam głodowke!!
Współczuję tym 3minutowcom i ich dziewczynom
u mnie chyba 11dzien i zmiescilam sie w ok15minutach ile Wam zajmuje?jutro zrobie ze stoperem bo dzis to jakos szybko poszlo za szybko chyba pewnie 3sek nie bylo w kazdym przypadku ale wydaje mi sie ze miesnie mocniejsze ale w cm nic nie ubylo ale to dopiero poczatek wiec luz a ile macie w pasie tak pod pepkiem?
Uzdrowisko wstydliwych dolegliwości - ZONE REALITY piątek o godz.
powodzenia
Ale w refrenie jest takie cos a ła ła ła la wonder koleś bardzo wysoko to spiewa....
Nigdy nie wiem czy sie mam smiac czy płakać
takĹĽe w Bydgoszczy????
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 17:53    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: