jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 17:53 Temat postu: miaĹ‚a mieć cesarkÄ™. |
|
|
za drugim razem rodziĹ‚am z mężem, ale ustaliliĹ›my, ĹĽe nie bÄ™dzie przy samym porodzie, zaczęły siÄ™ bĂłle parte, na oddziale peĹ‚na mobilizacja, mÄ…ĹĽ z pielÄ™gniarkÄ… pomogli mi przejść na \fotel porodowy\ po czym mÄ…ĹĽ wyszedĹ‚ , jeden bĂłl party, drugi , nagle krzyk pielÄ™gniarki \poczekajcie na męża, pani byĹ‚a z mężem\ obok mnie zrobiĹ‚ siÄ™ ruch, pielÄ™gniarka chciaĹ‚a go szukać a ja pomiÄ™dzy jednym skurczem a drugim prĂłbowaĹ‚am wytĹ‚umaczyć ĹĽe tak miaĹ‚o być ĹĽe wejdzie jak bÄ™dzie juĹĽ po portal społecznościowy Ale to dla nich norma bo rotacja w firmach duza ,majÄ… wpraw zÄ™by po kilku latach od kiedy nie mam juĹĽ bulimii, a konsekwencje ciÄ…gnÄ… sie bez koĹ„ca.
jak ja sie bojÄ™ pajÄ…kĂłw !!!!!
Jeżeli fryzjerstwo to Twoja pasja śmiało pisz .
Na Ciebie zawsze można liczyć, gratuluję i milutko Cię pozdrawiam - Marek.
bo wariuje juj z tym
siedzÄ… na strychu i czasem wychodzÄ…...
kiedys moja kolezanka powiedziala bardzo madre zdanie:im bardziej prosci ludzie, tym dziwniejsze imiona daja swoim dzieciom
a czy w wieku 18 lat moge cos takiego wykonac jak ta hydro...coS tam ;p czy jest to raczej niewskazane..??
co moze spalic ta opone? portal społecznościowy Balonik przeciez pisalam bardzo wyraznie ze to jest wariacja Atkinsa W diecie Atkinsa i dietach pokrewnych siedze od jakis 4 lat przeczytalam mase ksiazek od poradnikow jak schudnac w tydzien do opaslych ksiazek o biochemii
jestem w trakcie 3 opakowania Qlairy i chyba naprawde ma dzialanie przeciwandrogenne bo a)wloski odrastajÄ… o wieeeeele wolniej (normalnie po tygodniu juz byly do wyrwania, teraz po 3 tygodniach dopiero zauwazylam ciemna kropke!), b)odrasta ich mniej - sadze ze to kwestia opĂłznionego procesu odrastania wlosĂłw, ale tak czy inaczej z tych kilku (kolo 8 czy 9 moze, roznie rosĹ‚y ) na prawej piersi zrobily sie 2 a na lewej po 3 tygodniach nie ma jeszcze nic, a bylo ich tez troche, wiec jak dla mnie efekt za-je-bis-ty. przy prawidlowym napinaniu miesni juz w polowie drugiej serii ze mnie cieknie po skonczeniu jestem cala spocna i czuje ze zyje Dzisiaj zaczęłam. Pozdrawiam wszystkich (sotto voce-pol glosem czyli,to moje ukochane perfumy byly) seks ogłoszenia
skąd masz informacje że opdpowiedzi nie ma do dziś. I wydałam. tak czytam co niektóre wypowiedzi i wiekszosc ucieka od czarnego koloru a ja wczoraj z blondu przefarbowałam na czarny farbą loreal casting troche maja poblask granatu,wstałam z rana bo troche nie moge sie przyzwyczaic zobaczymy co bedzie jak narazie mi sie podoba włosy mają ładny lśniacy kolor czego nie można było powiedziec przy blondzie mimo czestego podcinania i używania różnych odżywek włosy były matowe(obecnie mam włosy do ramion) a blond miałam przez ponad 8 lat.pozdrawiam witam polecam studio fryzjersko kosmetyczne w Skawinie bylam tam kilka razy poniewaz od maja prowadza ten salon i jestem bardzo zadowolona z tego co mi zrobili na wlosach oraz z ceny a jest nprawde niska teraz maja fajny pakiet na sylwestra fruyzura +makijaz za 110 zl wiecej inf mailm kingula116@interia.pl I zyję sobie po resekcji już 1,5 tyg nic mnie nie boli, mogę się już uśmiechać i śmiać i wszystko tylko jeszcze czuje lekkie stwardnienie w miejscu nacięcia. jesli to byl dzien płodny to duza, jesli nie to nikła Cze wszystkim!!!Ja byłam przedwczoraj u lekarza i powiedziała mi babka ze moze byc tylko lepiej.Ze ja nie ma bliznowca ani blizny przerostowej tylko jest blizna normalana.25 czerwca bede miec mezoterpie zeby przygotowac skore pod laser.a potem za 2 tygodnir laser.Troche sie boje.Babka super zna sie na rzeczy .Razem z siostra przepytalysmy ja tak ze wszystko nam musiala powiedziec.Mam nadzieje ze to cos pomoze.3 majcie w kciuki tak ja za Was.Rozmawiałysmy o rozejsicu blizny.Dlaczego po operacji blizna sie rozeszla no bo jest to miejsce ruchome.Jesli bym chciala miec cienka kreskemusialabym chodzic owinieta w gipi jedzenie miec przez rurkre.Zeby to miejsce calkowicie usztywnic.A to bylby koszmar.Jesli wy chcecie miec blizne w postaci kreski to musicie stosowac usztywnienie tak zeby ta blizna sie nie rozeszla nie naciagla.Bo w miejscu naciagniecia wypelnie sie ona tkanka łaczna ktora znacznie sie rozni od skory prawdziwej/A wiecie co mi jeszcze powiedziala ciekawego .Ze wiadomo blizna to blizna ale to nasze cialao to jest skora tylko troche inna.To taki cud ze w miejscu ciec pojawiala sie blizna a jakby nasza skora sie nie zrastala to chodzilibysmy z otwartymi ranami.Bedzie dobrze mowie wzzystkim tylko musicie chodzic po specjalistach.Ja obiecuje ze napisze 25 czerwca.Jak poszlo.Powiedziala zmi ze jakby te zabiegi nic nie daly i mialy pogorszyc to nie byloby sensu nic robic.A mi zaproponowala.Wiec jakas garstka nadzieja jest.
up ponawiam zapytanie
Mam za sobą 8 dzień.
od dzis na nowo zaczynam głodowke!!
Współczuję tym 3minutowcom i ich dziewczynom
u mnie chyba 11dzien i zmiescilam sie w ok15minutach ile Wam zajmuje?jutro zrobie ze stoperem bo dzis to jakos szybko poszlo za szybko chyba pewnie 3sek nie bylo w kazdym przypadku ale wydaje mi sie ze miesnie mocniejsze ale w cm nic nie ubylo ale to dopiero poczatek wiec luz a ile macie w pasie tak pod pepkiem?
Uzdrowisko wstydliwych dolegliwości - ZONE REALITY piątek o godz.
powodzenia
Ale w refrenie jest takie cos a ła ła ła la wonder koleś bardzo wysoko to spiewa....
Nigdy nie wiem czy sie mam smiac czy płakać
takĹĽe w Bydgoszczy???? |
|