Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Witam szukam piosenki która słyszałem jako dziecko około

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 00:29    Temat postu: Witam szukam piosenki ktĂłra sĹ‚yszaĹ‚em jako dziecko okoĹ‚o Odpowiedz z cytatem

nie wiem co to jest kielkbaska slaska- ja unikam wszelkich kielbas bo zwykle maja jakies dodatki wiec ukryte wegle ogloszenia towarzyskie Ja mam na koncie więcej niż kilka grzeszków ale miło posłuchać o waszych sukcesach. myślałam, że bede sie gorzej czuła, a to że są jakies tam dolegliwości to można sie było spodziewać!
Moze się będziemy wspierać?
Ale w 1-etapie mozesz jeść TYLKO w.w.
Jak zaplanować prace domowe itp.?
Witam,
ja jestem zadowolona
chcesz jeszcze cos wiedziec?

Mozna doskonale pogodzić tego typu rzeczy,bo tak naprawde i jedno i drugie moze sprawiac nam przyjemnoĹ›c a przy okazji uzyskamy wymarzona sylwetke adwokat kraków Boje sie jego reakcji, nie miaĹ‚abym do niego ĹĽalu bo sama nie cierpie jej widoku, a co dopiero powiedziec o osobie ktora ma z czyms takim do czynienia pierwszy raz...

nam juz nic niepomoze dziewczyny , zlapalam dola chlopak mnie rzucil wszystko sie piepszy diety niestosuje jem zygam jem itd taki juz nasz los ;( Pani jej na łeb padło, ona se lewatywe będzie robić! no ba szkoda, że nie miałam żelu do włosów może by sobie ułożył włosy ;] jeśli mogę biorę pająka w słoik i wywalam za balkon niech sobie tam będą. Nie wiem czy to duzo czy malo... Temperatura spadła do 15 stopni. seks oferty
Cześć. Mam nadzieje, że ktos tu zagladnie i podpowie dobry salon dla mlodej osoby:] trzymam kciuki za was i pozdrawiam. Co powinniśmy robić? http://www.fryzjer.edu.pl/podreczniki-fryzjer skie.html na forum twoj cialo sa zdjecia ust powiekszonych tluszczykiem sa sliczne febe:gratulacje,gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki za szczesliwosc wasza.cudowna rzecz:milosc.nie znaczy ze jestem zakochana,ale jesli to w samej idei milosci.
jak mam sie zachowywac???
nie - Ĺşle mnie rozumiesz dziewczyno!!!!
I nie mylcie Turków z Arabami bo to dwie odrębne sprawy.
KaĹĽdy z nas jest inny i kaĹĽdy decyduje za siebie.
Jestem z woj.
Co tylko potwierdza mojÄ… teoriÄ™, ĹĽe kaĹĽda kobieta jest piekna, jak weĹşmie siÄ™ za niÄ… sztab profesjonalistĂłw...
wrzućcie jeśli macie!!!
To fajnie.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:29    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: