|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 01:50 Temat postu: uwazam, ze jest o niebo bardziej kobieca niż Foremniak |
|
|
Jak myslicie, lepsze jest fotoodmladzanie czy laser co2? seks oferty Cezary Pazura, Bogusław Linda, Marcin Dorociński. Jak ja marzę o morzu.
skoro ludzie nie widza blizny na twoim pepku to daruj sobie usuwanie.
Koleżanki z pracy córcia skończy jutro miesiąc, dwie inne planują ciążę na ten rok, jedna z nich już zaczyna starania.
czyli prawdopodobieństwo wynosi 1/120*44*45*46*47*48*49
Moje poszukiwania hmmm ehhh mmm- to w skrocie tyle
Seler korzeniowy moze byc jedzony w sladowych ilosciach.
Pozdrawiam.
Znacie jakies cwiczenia by zrzucic tluszcz na plecach tzw.
jasneee !!
Ale to taka maska - nie mam przecież powodu żeby być nieszczęśliwa.... adwokat kraków Staram się patrzeć na jedzenie obojętnie, nie jestem głodna tak żeby się za chwile rzucić na jedzenie, ale czuję ssanie w żołądku.
teraz nie wiem co zrobic, poniewaz nie mogę znalesc dobrego dermatologa;/ moze powiecie mi gdzie jest jakis dobry dermatolog zeby mi to usunoł?? Piszcie jak wam idzie Jak już wymyślę cos twórczego-to napiszę na pewno!! EMU WŁAŚCIWIE FUNKCJONOWAŁ .To jest po porstu BŁEDNE KOŁO !!! przeżyłam pierwyszy dzień o samej zupie i dwóch jabłkach.. seks ogłoszenia
trzymajcie sie dziewczyny i chlopaki Wszystko jest dla ludzi, operacje także. 15 listopada w dzień swoich urodzin byłam u fryzjera w La Bell u Pani Olgi. fanka a kawke i fajki wczoraj odstawiłam tak jak mi radziłas a Tobie jak idzie? Witam mam pytanko do was drogie kobietki , jaki mam stosowac zel na tipsy ? Niedługo się okaże że TRANSPORT KWIATÓW CHOĆBY takich jak KONWALIA nie będzie wpuszczony do POLSKI bo ostatnio nawet w 1 PROGRAMIE POLSKIEGO RADIA mówiono że KWIAT KONWALI JEŚLI BĘDZIE SPOŻYTY W NADMIARZE spowoduje ZGON CZŁOWIEKA !! Bo wiecie...
Mam nadzieję, że wiele załamanych dziewczyn skorzysta z mojej pomocy i będziecie zadowolone jak ja.
Oraz Justyna Steczkowska.
wydłużanie nóg ??
Mój przykład - kiedyś w szkole zjadłam snickersa i nie wytrzymałam, musiałam go zwymiotować, bo aż widziałam jak po nim tyje.
ale to nie tak działa.
Witam,
wszystkie, niech tam sobie w klinice stawzrają różne teorie. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 01:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|