jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 03:51 Temat postu: slyszalam ze tetno dla osoby w moim wieku powinno wynosic ta |
|
|
nie trzymajcie tej farby na glowie tyle czasu bo najwyrazniej wam mozgi zzera. seks oferty Porod odbyl sie w wodzie i bez komplikacji .I po dwoch godzinach bylo po wszystkim..........(jest juz z nami nasze malenstwo pozdrawiam A kolacja z okazji dnia kobiet byla calkiem mila.
Zadowala mnie ilość godz.
Chwilami lepiej ,chwilami gorzej.
Natusia masakra wspolczuje, ja po kontroli, jeszcze 2 tygodnie, kosc w srodku jeszcze troszke pusta, ale boki mam mega mocne, macali mi kosc ręcznie, robili wywiad czy boli na rozkręconym aparacie itd mam nadzieje ze mi nic nie pęknie, a Wam sie szybko zrośnie
Jestem szczęśliwa bardzo.
A teraz Polska GĂłrÄ…
Kuleczka brak sprzeciwu oznacza ,ze sie zgadzasz Luzu wiecej,mozemy przeciez pofantazjowac!!!
mozesz cos więcej napisać????
Chodzi mi o kamuflaz .Napiszcie mi nazwy bo chciaĹ‚abym sie spytac kosmetyczki czy na moj problem mi pomoga czyli blizne na twarzy zatuszować.Prosze o pomoc i odpowiedz za co wam z gory dziekuje.Co wiecie o makijazu permanentnym na blizny i gdzie taki wykonuja?Czy chodzi ti o mikropigmentacja ? adwokat kraków On nam nie jest kompletnie potrzebny - a jest jedynie trutkÄ… !
macica się rozsrasta nie masz czym się martwic przezyłam traumę, dzieci do dzisiaj nie doszły do siebie Co się okazało basen to był naprawdę swietny pomysł do dziś jestem wdzieczna jej za to, że naprawde starała się mi pomóc i mi ulżyć jednocześnie. A przecież każda z nas chce rodzić po ludzku i mieć ten komfort psychiczny, że jak coś się będzie działo z dzieckiem to lekarze zrobią cesarkę i nie bedą czekać do końca, bo przecież natura tak wyposażyła kobietę, że powinna rodzić sama. Jak usiadłam przed lustrem to włosy miałam w kolorze.. seks oferty
studentka21--->> hehe os. Znalazlam dobrego fryzjera i niedrogiego. pisz jak tam sie mają twoje plany zwiazane z tym wieczorem, no i kiedy masz wesele, tzn.będziesz świadkiem A wszystko to w ułamkowych częściach sekundy. Jak najbardziej zgadzam sie z dziewczynami ,zresztą juz dawno to pisałam.Personel nie ąz tak wspaniały jak było można oczekiwać Tłusta, uboga w węglowodany dieta (taka jak Atkinsa czy Kwaśniewskiego) pozwala schudnąć na podobnej zasadzie, co leczenie onkologiczne - twierdzą specjaliści na łamach Mayo Clinic Proceedings. Gdyby byly watpliwosci, prosze jeszcze raz przeczytac moje posty.
, po kilku dniach po tej rozmowie przysłał mi sms-a z prośbą, abym weszła na jego nowe konto na facebooku- weszłam i co zobaczyłam:
Masz na oku jakies kursy od jesieni?
Rano po zabiegu bylem spuchniety na poliku jakbym mial tam kilo kartofli.
Marianko,rutinoscorbin bierz 3x3 tabl .pomaga bardzo.
Pozdrawiam Was gorÄ…co!
W październiku również ćwiczyłaś codziennie, jak długo? |
|