Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Taktakczku, święta racja !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 04:31    Temat postu: Taktakczku, święta racja !! Odpowiedz z cytatem

Jedno mnie cieszy najbardziej... seks oferty ja mam taki steper gdzie przez 30 min można spalić 860kcal
witam prosze o doradzenie jakiegos kursu w lublinie
merlouse1 z tymi ćwiczeniami to piszesz prawdę?
Panie Barry, te slajdy jakie Pan ogląda nadają się do Disneylandu,niech Pan ruszy głową a potem sznurkami do których przyczepieni są Pana podwładni.
Wypiłam szybko kawe, herbate czerwoną i małą lampke wina ...
DOdam, ze ogolnie jestesmy wspaniala para, ufamy sobie itd...tylko w seksie nie wychodzi, myslicie, ze mamy perspektywy?
z tyłu natomiast są to takie maluteńskie sprężynki które bardzo się puszą a w dodatku podnoszą ku górze.
Od początku ubyło mi już 1,6 kg, więc całkiem ok.

Ma taką końską twarz trochę. ogloszenia towarzyskie 21 grudnia zrobiłam górna prawą 5-tke ale nie kanałowo wypadła mi plomba i poszłam załozyć nowa i się zaczeło.....................

Ale wiecie co jeszcze? Już nie dało się obciąć paznokcia. Regine prosze jakby nie wyglądał jest skreślony i skazany na śmierć za sam fakt,że jest pająkiem... Gdzie się wszyscy podziali? ogloszenia towarzyskie
Widzę że pod moją nieobecność zamiast walczyć z kiloskami Panie walczą ze sobą.... I nie sa to tylko mlode dziewczyny. Wymiar czasu opieki - 9 godz.dziennie, Wraunki płacowe do uzgodnienia. Pozdrawiam ja mam blizne na twarzy pod okiem gdzies 3-4 cm taka wiocha kazdy sie na mnie dziwnie patrzy chciałbym ją usunąc piesm mnie pogrs i mam teraz taki przypał wchodzic na dwur ma ktos jakąs poade gdzie najlepiej sie skierowac mieszkam w zorach niewiece gdzie są jacys specjalisci w zorach pomocy dac wam cos? 75D wygląda tak i jak widać to jest MAŁY biust:
niestety w listopadzie fryzjerka obcięła mnie tak, że wyglądałam jak owca, a potem zaczęły mi włoski wypadać garściami.
W to trzeba jednak więcej zainwestować niż w rzeczy używane
a ja im na to -no byle szybko bo glodna juz jestem-smiali sie ze mnie, ze hej
Where they never close - downtown
czy jest to kategorycznie zakazane?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 04:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: