|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:03 Temat postu: nie chodzi mi o frytki ani z. |
|
|
Planuje co prawda kupic sobie jeszcze ten blyszczyk z Sephory. portal społecznościowy Bula ->
(aha i nie zazdroszcze jej tego )
wiecie,ĹĽe w Anglii nie ma ginekologĂłw?
wiec doceniajcie że macie te kręcone włosy bo tylko niektórzy mają :* pozdrawiam wszystkich zakręconych :>
a chyba juz nie moze byc nic gorszego jak ktos sie tak przyglada tym blizna...albo pyta co ci sie tutaj stało?dlatego wole je ukrywac
Oczywiście jak nie zapomnę.
czy istnieje oddzial gdzie w soboty jest wolne?
Ja juz tez przestałam chodzic do tego q10 super salon jest w katowicach izabella,a nie jakis badzewne fryzjerki co nieumia nawet dobrze nalozyc koloru ,albo wiecznie z minami kosmetyczki ktore z łaska co kolwiek zrobia kiedys tam byly super fryzjerki ale teraz to ...
A wiÄ™c co do wody to wiadomo ĹĽe przy kaĹĽdej diecie naleĹĽy jej duĹĽo pić, woda oczyszcza organizm i wypĹ‚ukuje z niego zĹ‚e sprawy - wszyscy wiedza jakie. seks ogłoszenia Generalnie niczym siÄ™ nie stresujÄ™, nie mam problemĂłw i jestem zadowolony z ĹĽycia.
Buziaki w ten upalny poranek Po 4 dniach ja juz nieczulam glodu. panie dostawco, szczerze mowiac myslalam ze wy macie najlepszÄ… robotÄ™ z nas wszsytkich bo mowie sobie takie tam rozwozenie ale po twojej wypowiedzi widze ze kazde stanowisko w tej firmie jest zaklÄ™te.....a od zewnÄ…trz wydaje sie ze to taka poĹĽadna firma..ahhh , demi - takie czasy naszly nic na to nie poradzimy , albo dajemy sie robic albo ladujemy bez pracy ...ufff to straszne Czesc!! Naprzyklad od ponad tygodnia portal społecznościowy
Mała wielka tłusta kulka... Co, niemozliwe? Jeśli nie jesteś pewna rozmiaru zamawiasz 2, 3, 4 sąsiednie (owszem, inwestycja, ale chwilowa), mierzysz w domu nawet i przez 3 godziny, niepasujące odsyłasz. ładnych, naprawdę, często po studiach wyższych, znających kilka języków.Są też namiary na turystki, czasami ze zdjęciami!!! obiad to np piers i warzywa gotowane,kolacja? wołowina i jarzyny, jedz tyle wołowiny, jarzyn ile potrzebuje organizm aby zaspokoić głód. Więc głowa do góry!
Cześć!!
I schudłam........
Mieszkam tu od 10 lat i wiem doskonale jak trudno o prace.
może dodam choć nie wiem czy to istotne że mam 21 lat porsze o pomoc w ew.
SZARAB ?!
Dzieki, to tez znalazlam moze ktos wie cos jescze???
Ludzie są przemili (często te obsługujące osoby to laleczki z tipsami do ziemi, które wyglądają jak murzynki od samego wejści witające nas wielkim lookiem od góry do dołu).
http://www.megaupload.com/?d=UMP0OMCR - Chill |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:03 Temat postu: |
|
|
|
|