Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ja zdecydowalam sie na kosmetyczke, sama moglabym sie pomalo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 06:41    Temat postu: ja zdecydowalam sie na kosmetyczke, sama moglabym sie pomalo Odpowiedz z cytatem

a latem na rolki. anonse erotyczne Wydawało mi się, że na naszym najbardziej konserwatywnie żyjącym zakątku Polski proces będzie przebiegał błyskawicznie. Teraz o zgrozo jeszcze jakby początki cukrzycy.
moze własnie dlatego nie ma spadku na wadze?!
Idiota.graj sam jak wygrywasz.
ona kobieca?
od stosunku minelo juz 14dni...
razowe pieczywo np z pasta pieczarkowa lub ryba w jarzynach albo tylko owoce

epicentrum ... anonse erotyczne Masz tam swojÄ… rodzinÄ™?

z dziewczyn: nie sÄ…dzÄ™ by Marilyn miaĹ‚Ä… aĹĽ 168cm wzrostu, ta strona podaje, ĹĽe miaÄ…Ĺ‚ 164cm i jej waga wahaĹ‚a sie od 58-70kg (cierpiaĹ‚Ä… na bulimiÄ™), a jej wymiary podane sÄ… nawet w poszczegĂłlnych latach fajna stronka Teraz po dwĂłch latach jem wszystko w tzw. Po prostu gdy wkĹ‚adam naoliwiony palec (rurkÄ™ od wlewnika teĹĽ smarujÄ™), to wyczuwam od razu palcem NA ZEWNÄ„TRZ coĹ› miÄ™kkiego, jakbym jakiejĹ› gÄ…bki dotykaĹ‚. Witam, adwokat kraków
ja na razie problemow z Prolaktyna juz nie mam mam podwyzszona lekko ale w normie, dostalam d*phaston i clo , minal 2 cykl stymulacja clo , potwierdzona owulacja na usg i czekam na brak miesiaczki, ale nic nie czuje niestety zeby sie dzialo :/ chyba nie wiesz ile robisz przykrosci tym kobietą ktore pragną dziecka , ktore czekają marza o macierzynstwie , nie wiesz co to znaczy , iec nie zycze ci tego ja wiem .... odczepcie się od winogronki!to jest bardzo fajna dziewczyna!dała mi parę raz i ja też schudłam z 77kg na 54!a wy grubasy po prostu jej zazdrościcie Operację bede robiła tez w SCM. Do OLI77 fryzjerka nie obcięłą ci włosów brzytwą???????? manius30 życzę Ci szybkiego zajścia . Witam jestem w 18 tygodniu ciązy dopiero teraz sama zrobiłąm badanie na tokso i nie wiem co myslec o wyniku
nie chce czekać na to aż mi zejdą bo to będzie dużo czasu..
A może urządzicie sobie np śmieszne przebieranki?
Witam !
Można doprawić:
le_rety@onet.eu
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:41    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: