jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:41 Temat postu: ja zdecydowalam sie na kosmetyczke, sama moglabym sie pomalo |
|
|
a latem na rolki. anonse erotyczne Wydawało mi się, że na naszym najbardziej konserwatywnie żyjącym zakątku Polski proces będzie przebiegał błyskawicznie. Teraz o zgrozo jeszcze jakby początki cukrzycy.
moze własnie dlatego nie ma spadku na wadze?!
Idiota.graj sam jak wygrywasz.
ona kobieca?
od stosunku minelo juz 14dni...
razowe pieczywo np z pasta pieczarkowa lub ryba w jarzynach albo tylko owoce
epicentrum ... anonse erotyczne Masz tam swojÄ… rodzinÄ™?
z dziewczyn: nie sÄ…dzÄ™ by Marilyn miaĹ‚Ä… aĹĽ 168cm wzrostu, ta strona podaje, ĹĽe miaÄ…Ĺ‚ 164cm i jej waga wahaĹ‚a sie od 58-70kg (cierpiaĹ‚Ä… na bulimiÄ™), a jej wymiary podane sÄ… nawet w poszczegĂłlnych latach fajna stronka Teraz po dwĂłch latach jem wszystko w tzw. Po prostu gdy wkĹ‚adam naoliwiony palec (rurkÄ™ od wlewnika teĹĽ smarujÄ™), to wyczuwam od razu palcem NA ZEWNÄ„TRZ coĹ› miÄ™kkiego, jakbym jakiejĹ› gÄ…bki dotykaĹ‚. Witam, adwokat kraków
ja na razie problemow z Prolaktyna juz nie mam mam podwyzszona lekko ale w normie, dostalam d*phaston i clo , minal 2 cykl stymulacja clo , potwierdzona owulacja na usg i czekam na brak miesiaczki, ale nic nie czuje niestety zeby sie dzialo :/ chyba nie wiesz ile robisz przykrosci tym kobietą ktore pragną dziecka , ktore czekają marza o macierzynstwie , nie wiesz co to znaczy , iec nie zycze ci tego ja wiem .... odczepcie się od winogronki!to jest bardzo fajna dziewczyna!dała mi parę raz i ja też schudłam z 77kg na 54!a wy grubasy po prostu jej zazdrościcie Operację bede robiła tez w SCM. Do OLI77 fryzjerka nie obcięłą ci włosów brzytwą???????? manius30 życzę Ci szybkiego zajścia . Witam jestem w 18 tygodniu ciązy dopiero teraz sama zrobiłąm badanie na tokso i nie wiem co myslec o wyniku
nie chce czekać na to aż mi zejdą bo to będzie dużo czasu..
A może urządzicie sobie np śmieszne przebieranki?
Witam !
Można doprawić:
le_rety@onet.eu |
|