Forum Sunderlin Kim Strona Gwna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

czesc szczecinianki!!!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Sob Mar 22, 2014 08:22    Temat postu: czesc szczecinianki!!!!! Odpowiedz z cytatem

rozumiem ze dzis polonia amerykanska nie pomaga?hmm anonse erotyczne I kolejne super buty od sprzedania, polecam:
chodzi ci o poronienienie ?
Abba - Chiquitita /
dziś z braku laku (a raczej czystych rzeczy) sięgnęłam po spodnie, które jeszcze dwa tygodnie temu zdecydowanie nie leżały, opinały się tak nieapetycznie.
W turcji na przyklad jest 82% turkow , kurdowie to 10% a arabow jest tylko 1%.
Czy też ktoś z was tak miał, że wyglądało na USG żle, a potem okazało się że wszystko nie wygląda tak najgorzej.
Jagoda -- dzieki na wypowiedz ..
Pamiętaj także o tym,że w czasie głodówki mogą być usuwane różne zanieczyszczenia przez skórę ( u mnie tak było) wtedy może Cię porządnie wysypać,organizm pozbywa się toksyn wszelkimi drogami więc się nie przerażaj jeśli tak będzie.Poza tym pot przybiera przykry zapach i trzeba często się myć bo dezodorantów w tym czasie nie wolno używać.

Mniam. sex anonse Lekarz przepisał mi je, bo mam jakieś zapalenie , ale zadnych objawów nie miałam.

Bede bardzo wdzieczna, dziekuje A te zielone włosy Michała i jego piękne szoł na teleiwzji to mnie dobiło. Jednak mam pytanko bo chce wprowadzic w nawyk stosowanie glodowek raz w tygodniu i 3 dniowe raz w miesiacu, bo slyszalam ze czeste glodowki duzo daja. dzięki za odp. Sa oczywiście wskazania i przeciwwskazania, jak zwykle, ale to już inna para kaloszy. portal społecznościowy
Trzymam kciuki. I jak ci idzie? Jeśli tak to czy jest Włochem, wspiera Cię? Czy możecie podpowiedzieć gdzie w internecie czy w jakichś książkach znajdę coś na temat robienia paznokci??? Manta_ma, w \najgorszym\ wypadku ani się nie obejrzysz, a zgubisz te świąteczne grzeszki na wiosnę - a ta podobno ma nadejść już niedługo Jesli nasz wyglad na to zasluguje Czasem nawet 5 l butlę wody przyniosę ze sklepu, a czasem torba wydaje mi się koszmarnie ciężka.
Napisz bo umieram z ciekawości.
Ja tez potrzebuje pomocy ...
im pozniej go zrobisz tym wieksze prawdopodobienstwo wykrycia przez test tego hormonu.
hehe własnie przed chwileczką udało mi się przełożyć wizytę idę do dr Lipskiego zdaję się całkowicie na waszą opinię drogi kobitki i napewno nie pożałuję.
Doznalem szoku jak znieczulenie zeszlo juz po jakiejs godzinie myslalem ze wyjde z siebie i zazylem ibuprom max i przykladalem lod wedle rad poprzednikow no i jakos bylo lepiej nawet udalo sie usnac z tym ze obudzilem sie pol godziny temu z nawrotem bolu wiec wcisnalem jogurt (tylko to bylem w stanie) i zazylem ketonal teraz czekam na efekt do tego mam antybiotyk i oslone standardowo.
mało to słychac, o facetach w Polsce, czy w innym kraju...
CO DO WSPOMIANEJ ALTERNATYWIE PIANKI POLECAM PANTENOL(TAKA PIANKA NA POPARZENIA), PRZECZYTAŁAM O TYM GDZIEŚ NA FORUM..POSTANOWIŁAM SPRÓBOWAĆ I JESTEM POD WRAŻENIEM.
Życzę wszystkim, którzy zaczynają ćwiczyć i sobie oczywiście-wytrwałości.
Pozdrawiam..
Podczas badania pan
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Sob Mar 22, 2014 08:22    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!