|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 17:38 Temat postu: PoÅ‚ożyÅ‚am sobie tÄ… farbÄ™ na wÅ‚osy i fakt wyszÅ‚y rude |
|
|
boje sie ze dojdzie to trwalych zmian w nadgarstku i bedzie konieczna operacja ciesni nadgarstka. ogloszenia towarzyskie to nic nie boli .
Sama nie wiem ale po prostu nie wiem jak moglabym wpuszczac w siebie wode \tamtedy\!Nie wiem, moze sprobuje ale raczej sie nie odwaze wiec powiedz mi Eurydyke, ile powinna trwac taka glodowka bez lewtywy?
Bo w 12 tc juz pasozyt przechodzi przez łożysko, a w 16 do mózgu dziecka .
Byłabym wdzięczna.
jak wy sie suplementujecie?
Kiedys kladac sie do lozka zobaczylam takiego na dywanie ,szedl w moja strone ,zaczelam krzyzczec i ucieklam.
Tudi-ale jeśli ktoś mieszka w zachodniej części Polski to ma znacznie lepszy dojad do Berlina niż do Krakowa
http://www.regularnerysy.pl/top10.aspx adwokat kraków przy zdejmowaniu kamienia wrażenie lekkiej wibracji, mniej-wiÄ™cej jak przy borowaniu, ale mniejszej i bez tego cholernego bólu.
Zaraz po przyjsciu do domu musialam je umyc takie byly oblepione tym wszystkim. Ale to lekarz na izbie przyjec zdecyduje prada? cio tam u was Tyle, że ja zachwycona efektami bardzo Å‚atwo wszystko marnujÄ™ Tak jak w te Å›wiÄ™ta... ja czujÄ™. portal społecznościowy
Bo tam prawo w razie rozwodu przyznaje automatycznie opiekę nad dziećmi ojcu; zioła trzeba stosować regularnie i przez kilka miesięcy, 2 mies. hmm znalazlam cos takiego. - 25 mikrogramów leku, 3 tabletki 50 mikrogramów leku). Suszę suszarką z dyfuzorem, ale w stojąc w pozycji schylonej. Dzięki Sevim.No o ślubie wspominał, ale tak jak pisałam wcześniej On chce mieszkać u siebie, bo zamierza pracować na uniwerystecie....Na początku miał obsesję niemalże na moim punkcie....Ja na początku nie powiedziałam Mu, że mam kogoś, ale potem chciałam być z Nim szczera i w sumie nie chciałam tego kontynuować, ale jakoś tak samo wyszło...Uzależnił mnie od siebie.Wczoraj mnie tak zdenerwował, że chyba powoli się leczę z Niego....Napisał mi najpierw, że jestem szeptem i szelestem na wietrze, chciał się spotkać, więc ja napisałam, że ja też chcę a potem zmienił zdanie i wyznacza mi termina spotkania na czwartek....Dodam, że często zmienia zdanie, jest jakiś rozwichrowany, ale to wynika chyba z ich temperamentu...Ja również jestem temperamentna i wydaje mi się, że to byłaby wielka LOVE i zarówno wielkie kłótnie...Napisał również, że 2 dni temu poznał polską dziewczynę i od tej pory nie możemy się spotykać...a potem napisał, że to był żart....Nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.... co do laktatora miałam ręczny medela ale dało sie go podlączyc do elektrycznego i tak robiłam w szpitalu , butelki wyparzałam w garnku , a podgrzewacza nie trzeba mi było wode gotowałam i wlewałam do termosu tak żeby była zawsze gorąca a w butelki wlewałam żeby przestygła potem miałam gotową mieszankę na raz dwa .
Czystego jelita miec nie moge bo mecza mnie straszne gazy;/ a teraz po prawie dwóch tygodniach od lewatywy mam problemy z wypróżnianiem;/ wczesniej co dzien rano misie udawalo a teraz czasem mam problemy i musze sie bardziej wysilac heheh zastanawiam sie czy zrobic jeszcze raz.
Sluchaj moja kolezanka jak byla w Niemczech i zle sie czula to poszla najpierw do ogolnego zaraz po wejsciu do Uni , masz ten slyny formularz E11 i powiedziala ze chce skirowanie do ginekologa i dostala.
A nie wiecie może gdzie przeniósł się salon fryzjerski z ul.
Owoce i warzywa powinny być dokładnie umyte i obrane przed jedzeniem.
mam wlasna firme i nie chce laczyc bizbesu z zyciem osobistym.
jak siÄ™ trzymacie dziewczyny?
Uwazam ze jak 1 miesiac troche duzo
Nie jestem ze szkła.
Kiedyś miałam 4 dni głodówki a przygotowywałam się też 4 dni i zniosłam bardzo dobrze, a jak z marszu to okropnie sie czułam już po 24 godzinach :/ interesuje mnie przygotowanie jest przede wszystkim dla pierwszych dni przeprowadzane, tzn.
To jest normalne, że widać jajeczko owulacyjne na USG. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 17:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|