|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 20:59 Temat postu: waze jakoś 59,5 chce schudnąć przed wyjazdem do 56,5 |
|
|
Teraz jestem na etapie szukania zajecia adwokat kraków Leczy się to małymi dawkami leków sterydowych. Ja mam na łydce więc jestem skazana na adidasy lub sandały, nie mam możliwości założenia butów zimowych.
W czasie diety nie wolno jeść chleba, pić alkoholu i wody gazowanej.
pozdrawiam.
Witam dla Pań poszukującej ANNY KOCHANEJ pracującej kiedyś w Berendowicz-.....
ja jestem w 22 tc i tez biorę.
bede moze odrastać chociaz to sie rzadko zdaża chyba...
ale ja mam problem z toxoplazmozą oczna
Ale tak na marginesie, przeraża mnie to, że lekarze nie dają kompletnych badań na tę 'zarazę' nawet kobietom w ciąży....W czasie planowania jej powinno się przebadać na IgG, IgM i dodatkowo na awidność, jeżeli IgM jest dodatnie!!!
Ona od 5lat nigdzie nie była sama.Nie chodzi do kina,na basen.Nigdzie.Wszędzie albo ciągnie dzieci,albo ona,on i dzieci.
czy Wy nie widzicie, że oni taki bajer przyjęli do Słowianek !!! anonse erotyczne a jakaś stronka z tymi bucikami ..:> może znasz?..
Mam tylko żal do siebie, ze nie zainteresowalam się tematem dostatecznie na tyle, żeby być świadomym tych wszystkich zagrożeń, efektów ubocznych, które nas dotknęły. Może wy kupiłyście ostatnio ? Cześć. ja mieszkalam przez 3 miesiace 50 dni to nawet nie ryzyko z punktu widzenia medycyny, a raczej samej psychologii. sex anonse
na razie jak najczęściej pozwalam im biegać w samych majteczkach, żeby mogły zrozumieć jak to wszystko działa to źle się wyraziłam skoro mnie nie zrozumiałaś... Nie wiem jak ze skutecznością. Zaczęło się to dwa miesiące po bardzo stresującym okresie w moim życiu, dodatkowo schudłam wówczas siedem kilo w tempie błyskawicznym... Jest pospolity niekiedy bardzo liczny, żywi sie komarami i muchami. Mieszkanko mam tak posprzątane ...ŁAŁ!!!!! No i wizyta kontrolna za 3 m-ce.
Nieuprawianie praktyk religijnych Grzech Grzech Złe Grzech Nie grzech Nieszkodliwe Normalne
Teraz na meridii chudnę.
Chciałam zamówić również pas na brzuch 16-20zł, ale sprzedawca odradził mi go.
Tragicznie
PS:
no bo nie wyobrażam sobie, że miałabym robić np. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 20:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|