Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Może ktoś wie, gdzie pracuje teraz...?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 21:15    Temat postu: MoĹźe ktoś wie, gdzie pracuje teraz...? Odpowiedz z cytatem

hehehe nie reklamuje, to co podałam to chyba firma jest jakiś sklep.. adwokat kraków a jak znalezc takiego wloskiego czata?Chetnie bym sobie z kims popisala,nawet jesli z pisaniem kiepsko ze Skrzyneckiej taka aktorka jak ze mnie diva operowa.
spec to debil
dziewczyny co z carlo biani w katowicach??
z Zakopanem
jasne - co wcale nie oznacza, że te panie, choć tak liczne, mają rację..
MALUJE TO SIE SCIANY , PLOTY
Kobiety muszą się obudzić.
Potem to wszystko miksujemy albo roztrzepujemy trzepaczką.

i ile cwiczylas wczensije abs zanim przeszlas sobie do cwiczen 2x/tyg? sex anonse i jak już wcześniej pisałam wyszły bardzo grubaski ;-( eh proszę o pomoc...

Słyszałam, że dr Nowak też jest super. booojeee się strasznie. Oddałam się w ręce Łukasza. chyba nikogo jej wymiary nie obchodza... Jedyne co pamiętam to to że na teledysku ktoś grała na gitarze przy ognisku a a piosenka kończy się pocałunkiem który jest zasłonięty kapeluszem sex anonse
dziekuje za sympatyczne pozdrowienia nie mam zamiaru Was zwymyslac jesli mi sie cos moze nie spodoba to przeciez moge tu nie wchodzic, jak nie wchodze na topik z innymi tematami jestem chłopakiem w 100% w sumie znam swojego brata i wiem jak to czasami u niego wyglada, wyjazdy, wakacje, grupy mlodych ludzi: Za kilka dni mój lekarz wziął mnie na cesarkę, poród był ok. Nie wolno ich wyrywac. W ubiegłym tygodniu spadło tylko 0,9kg, bo 4 dni zastoju się przytrafiły. mam pytanie do Was, może ktoś z Was wie i umiałby odpowiedzieć na moje pytanie Czy ktos probowal takiej metody? Czy raczej oszpecajacy ?
I udało sie, dla mnie mistrzynią w tym salonie jest Pani Ewelina.
Kocham mlode, jedrne i po studiach.
Z gory wielkie dzieki za wszystkie sugestie i odpowiedzi
Mam dużą prośbe- napiszcie jakies przepisy- co Wy jecie w tej fazie?
czy srodek antykoncepcyjny bedzie caly czas dzialal??
MĂłj mail:
to jest wysoka dziewczyna
a co Ty myślisz, że tylko ty jedna na świecie zakupisz przyrząd do lewatyw, w aptece to chyba logiczne że kupuje się różne rzeczy, boszeee skąd Ty jesteś, że masz takie dziwne podejście do sprawy.
Co o tym sadzicie , bo ja bym byl sklonny zaryzykowac i go nie ruszac.
Nie wiem ile mi spadło dokładnie bo waże sie co 7 tab pierwsze ważenie to było -3kg.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:15    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: