|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:15 Temat postu: MoĹźe ktoĹ wie, gdzie pracuje teraz...? |
|
|
hehehe nie reklamuje, to co podaĹam to chyba firma jest jakiĹ sklep.. adwokat kraków a jak znalezc takiego wloskiego czata?Chetnie bym sobie z kims popisala,nawet jesli z pisaniem kiepsko ze Skrzyneckiej taka aktorka jak ze mnie diva operowa.
spec to debil
dziewczyny co z carlo biani w katowicach??
z Zakopanem
jasne - co wcale nie oznacza, Ĺźe te panie, choÄ tak liczne, majÄ
racjÄ..
MALUJE TO SIE SCIANY , PLOTY
Kobiety muszÄ
siÄ obudziÄ.
Potem to wszystko miksujemy albo roztrzepujemy trzepaczkÄ
.
i ile cwiczylas wczensije abs zanim przeszlas sobie do cwiczen 2x/tyg? sex anonse i jak juĹź wczeĹniej pisaĹam wyszĹy bardzo grubaski ;-( eh proszÄ o pomoc...
SĹyszaĹam, Ĺźe dr Nowak teĹź jest super. booojeee siÄ strasznie. OddaĹam siÄ w rÄce Ĺukasza. chyba nikogo jej wymiary nie obchodza... Jedyne co pamiÄtam to to Ĺźe na teledysku ktoĹ graĹa na gitarze przy ognisku a a piosenka koĹczy siÄ pocaĹunkiem ktĂłry jest zasĹoniÄty kapeluszem sex anonse
dziekuje za sympatyczne pozdrowienia nie mam zamiaru Was zwymyslac jesli mi sie cos moze nie spodoba to przeciez moge tu nie wchodzic, jak nie wchodze na topik z innymi tematami jestem chĹopakiem w 100% w sumie znam swojego brata i wiem jak to czasami u niego wyglada, wyjazdy, wakacje, grupy mlodych ludzi: Za kilka dni mĂłj lekarz wziÄ
Ĺ mnie na cesarkÄ, porĂłd byĹ ok. Nie wolno ich wyrywac. W ubiegĹym tygodniu spadĹo tylko 0,9kg, bo 4 dni zastoju siÄ przytrafiĹy. mam pytanie do Was, moĹźe ktoĹ z Was wie i umiaĹby odpowiedzieÄ na moje pytanie Czy ktos probowal takiej metody? Czy raczej oszpecajacy ?
I udaĹo sie, dla mnie mistrzyniÄ
w tym salonie jest Pani Ewelina.
Kocham mlode, jedrne i po studiach.
Z gory wielkie dzieki za wszystkie sugestie i odpowiedzi
Mam duĹźÄ
proĹbe- napiszcie jakies przepisy- co Wy jecie w tej fazie?
czy srodek antykoncepcyjny bedzie caly czas dzialal??
MĂłj mail:
to jest wysoka dziewczyna
a co Ty myĹlisz, Ĺźe tylko ty jedna na Ĺwiecie zakupisz przyrzÄ
d do lewatyw, w aptece to chyba logiczne Ĺźe kupuje siÄ róşne rzeczy, boszeee skÄ
d Ty jesteĹ, Ĺźe masz takie dziwne podejĹcie do sprawy.
Co o tym sadzicie , bo ja bym byl sklonny zaryzykowac i go nie ruszac.
Nie wiem ile mi spadĹo dokĹadnie bo waĹźe sie co 7 tab pierwsze waĹźenie to byĹo -3kg. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |