|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:18 Temat postu: hejka. |
|
|
Moja dziewieciomiesieczna corka tez ma zaparcia, robila twarde kupki, zbite, plakala. seks oferty i wiecie co,on jest jakis magiczny,jest miedzy nami jakas niesamowita nitka,mailujemy do siebie, potrafimy przegadac cale noce(nie tylko mailami), a najlepsze jest to ze wcale nie koniecznie musze sie z kim kochac...niby jest na boskiej smyczy (jak tamtem ) ale z tym czuje nieomal intymny kontakt z kazdym usmiechem...czasem nic do siebie nie mowimy tylko sie usmiechamy, patrzymy,studiujemy nasze twarze...i to wystarcza
dzięki za szybka odpowiedź, ale nurtuje mnie pytanie z czego jesteś niezadowolona, czy nie jest kształt nosa taki, jaki ustaliłaś z dr?czy po prostu Ty nie możesz się do niego przyzwyczaić?zdaję sobie sprawę, że będzie ogromna różnica po operacji.będę wdzięczna za kolejne opinie.
Oj bez przesady, ze zaraz kazda Polak czy Polka we Wloszech lata tylko ze szmata.
Naprawde jak udalo ci sie to znalezc???
Jejku, chcę dziś zadzwoniż po pracy do sądu zapytać co z moją skargą i tak się boję jak nie wiem
Ja mam włosy kręc
Jest to dieta z niskim indeksem glikemicznym (ryż brązowy), ziemniaka nigdy nie jadłam.
rĂłg Belwederskiej i Sobieskiego anonse erotyczne Witam,
noi jak sie juz wezme za siebie to ... ok 2 mies temu zauważyłam, ze strasznie wypadają mi włosy. Mam nadzieję, że Oktavka też dobrze się czuje i odpracowuje zaległości z M Oktavko, odezwij się a zauważyliście, że prawie wszystkie miały powiekszane usta i u zadnej nie widac? Man nadzieję, ze mi nie zaszkodzi seks oferty
Wczoraj bylam na calodziennych zakupach, bo jak juz wspomnialam, czeka mnie wesele, a nie mam nic ciekawego w szafie. Ja mojego męczę, jak wraca z pracy, oczywiście nie codziennie, bo wtedy nie byłoby zaskoczenia pracoholizm, słabość do nowinek - wstawić odpowiednio do działalności firmy - technologiczne, artystyczne, ble ble ble..) niezdolność psychiczna do podjęcia obowiązków małzeńskich (cos jak niezgodność charakterów przy rozwodzie cywilnym, czyli powód - wytrych). szkoda rusin dla pedzia,a hanka to zdzira .NIgdy nie robi sie takich rzeczy przyjaciólce,ale jakie ma ona wartości jak drugi rozwód poza nia Dlatego uciekajcie przed chirurgami i nie bójcie sie zaufać fachowej pomocy ze specjalistycznego gabinetu kosmetycznego. BUDZIĆ TYLKO W MOMENCIE ZRYWÓW NARODOWYCH
Oto link:
badanie oraz rozpocząć leczenie trzeba do 9 tygodnia.
dziewczyny ja pewnie jestem tu najstarsza, bo mam 42 lata, a moje odchudzanie trwa ponad 20 lat, problemy z nadwagą zaczęły się po ciąży i tak się stały moim nieoderwalnymi elementami życia....
ja tez tam byłam i taka czarna fryzjerka nie wiem jak ma na imie nie dosc ze spaliła mi włosy to jeszcze wyszły ryże nie wiem jak ma na imie ale sama tam pracuje
a czarne to nie za ciemne do takiej czerwonej sukienki?a o rodzaj butkow to mysle raczej nad sandalkami na szpilce,jakies delikatnie jak najmniej zasloniete,na paseczki.tylko co do koloru nie jestem przekonana:|
Śledzę sobie wasze wypowiedzi i coraz bardziej mi się tu podoba aż napisałam do Was Ja nie mam co prawda takiego Fatalnego zauroczenia ale z tego co piszecie to jest to z jednej strony męka , a z drugiej cudowne uczucie tym bardziej, że wy macie swoje drugie połowy i nie dążycie do zrujnowania życia i sobie i Waszym Księżom , oni poprostu są dla was fascynujący jako ludzie , a nie tylko jako ciała (sex, sex i sex) jak to robią niektóre dziewczyny I to mi się podoba Bo jak to już któraś z Was napisala SEX TO NIE WSZYSTKO
Jesli nie wierzyc w reinkarnacje....
Do sernika daje tomini...i naprawde dobrze wychodzi
Czasem przesadzam ze śmiałością. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:18 Temat postu: |
|
|