|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:49 Temat postu: Czarny na wesele nie moĹĽna ubierać Bo to nie wypada i pr |
|
|
Musielismy sie ukrywac( zreszta jak chyba wszyscy bedacy w takich zwiazkach).Ale to bylo fajne, chociaz czasamiu chcielsmy glosno wykrzyczec co do siebie czujemy.Obiecywal mi zlote gory, ze sie odezwie itp. portal społecznościowy powiedz czy test na awidność robiĹ‚as od razu na drugi dzieĹ„ czy odczekac trzeba?
WITAM DROGIE PANIE.
Wagi chyba nie straciłam, ale może trochę mniej jem.
i kopernik też była kobietą!!!!
jeszcze nikt nie odpisał na jej pytanie a juz atakujecie.
Polecam wszytskim katowiczankom i nie tylko
23.Największa niespodzianka/najlepszy prezent od Kingi..
żeby go nosić trzeba mieć wymiary ok.
http://twojatarczyca.blogspot.com/ .
Co do talii po urodzeniu dzieci to moja siostra ma 38 lat, trojke dzieci i talie 61 cm.
normalnie poj*bana baba jak boga kocham...o ile nie jesteś jakimś popieprzonym facetem z kompleksem małego penisa lub 17letnią szczylicą z szóstym palcem i róznej wielkości piersiami która musi na kimś wyładować frustrację bo inaczej zadusiła by ją własna i doszczętna głupota seks oferty Ktoś napisał, że dodatkowo sprzedaje nowe skarpeteczki, majteczki, rajstopki, tanie „chińskie zabawki czy nawet spineczki i gumki do włosów.
Poznałam fajnego faceta i pierwszy raz w życiu mam satysfakcjonujący związek. Czasami w ciągu tygodnia Prosze powiedziec cos o sobie. Jestem z mężem alkoholikiem od 17 lat,... nie w moim guście ogloszenia towarzyskie
2.Doceniam,ze Michal chcial jak najlepiej , ale czasami mniej bywa lepsze niz wiecej....stoje Michala i Anki byly koszmarne. Podobno normalna sprawa.. Moim zdaniem lepiej jest zapłacić i mieć pewnośc, że wszystko będzie ok. lourdes maria, czyli maria z lourdes. Nie bedziesz mi wmawiala, ze lipna operacja to wina ciala pacjentki a nie lekarza. teraz chcialam zrobic 21 dni ale nie wiem czy to bedzie mozliwe w obecnej sytucaji. Proszę o wasze uwagi .
I to pierwszy raz sami sobie siusiaki trzymali.
piszesz ze masujesz 3,4 razy dzinnie powiedz mi czy tez dermatixem jak to robisz tzn jaka technika jesli mozna to jakos określic i jak dlugo taki masaz trwa!?
Przygotowanie fizyczne:
moja gin stwierdziła u mnie zapalenie pzrepisała gynalgin na 10 dni wybrac do końca.
jak wasz organizm na to reagował?
sama nie wiem, czy martwic sie tymi dwoma dniami.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:49 Temat postu: |
|
|
|