|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:27 Temat postu: Idiota.graj sam jak wygrywasz. |
|
|
Ja sie kompromituje? anonse erotyczne tam jest napisane o tym.Ciekawe tylko ile w tym prawdy...
Ja siadam na łóżku, kolanem na krawędzi i puszczam ją wolno, niech sobie ciężarem sama ciągnie mięśnie, a odkąd minęły mi 2 tygodnie od ściągnięcia to czasami pomagam sobie drugą nogą, opierając zdrową nogę na chorej i wtedy cięzar większy, nic na siłe, bo po zdjęciu aparatu kość jeszcze słaba
Minęło trochę czasu od mojego poprzedniego postu.
Nie uzywam nigdy suszarki, a grzebien tylko po umyciu wlosow.
Ciekawe ile osób mających stan zapalny wału paznokciowego i udających się do chirurga na cięcie tak naprawdę się okalecza, w imię wrastającego paznokcia mając de facto stan zapalny nie pochądzący od mechnicznego uszkodzenia skóry.
Pij duzo wody bo jesli zaczynasz topic tluszcz to do organizmu dostaja sie wszystkie toksyny ktore byly w nim zgromadzone.
Uczęszczaj na spotkania Al-Anon regularnie.
4 Torbicka
Piszczalam jak szalona!
Wolę nie myśleć jakie szkody dokonała bulimia wewnątrz seks oferty znajduje jakis sposob zeby sie uwolnic czytam mase madrych ksiazek dietetycznych cwicze ale bez przesady - naprawde wszytsko zdrowo potem po kilku miechach znow wraca rozwnoczesnie mam depreche w zasadzie juz sie konczy niedlugo odstawie leki ktore podobno tez mialy dzialac na osrodek sytoci zebym tyle nie zarla ..ale d**a ..mam dosc nie chce byc znow gruba ...
Lepiej zgrzeszyć i później ĹĽaĹ‚ować, niĹĽ ĹĽaĹ‚ować, ĹĽe siÄ™ nie zgrzeszyĹ‚o Interpretacja wynikĂłw jest bardzo różna i ta choroba jest jeszcze za maĹ‚o poznana.... naprawne niesamowicie smieszne historie K : No ciekawych rzeczy siÄ™ tu dowiedziaĹ‚am... portal społecznościowy
powinnas zaczac od poczatku!!! Od paru lat robily mi sie co jakis czas takie bolace pecherze przy tych paznokciach, takie napuchniete byly i bolesne, przy nacisnieciu poplynela ropa i przechodzilo. 6155#& A kolacji u nas już się nie jadło. Bywam na Cafe. wlasnie zaaplikowalam tabletke chyba niebyt gleboko i cala wyplynela wazyłam się mam 1 kg w doł HURAAAAAAAAAAAA
My polacy jestesmy bardziej samo czynni
jej to wcale nie przeszkadza...Jak wierzyc takiej osobie?
Mirable,
Lekarz powiedział, ze od ugryzienia pająka.
Jala neti |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:27 Temat postu: |
|
|
|
|