Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

No niezle....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 22:16    Temat postu: No niezle.... Odpowiedz z cytatem

a co do tej opuchlizny to jakos nie zauwazylam, moze to jak zakwasy sa, ale ja nie mam na szczescie. anonse erotyczne Z tego co mówił to chyba jeszcze będę miała robione coś na podstawie czego określą go dokładniej. Niestety zbyt wcześnie spoczęłam na laurach i waga wróciła ;(
No i nadszedł ten pamiętny styczeń.
Fajny zakład Fachowo i Profesionalnie.
ja sama tak bym sobie dorobila, czym to sie rozni od przedszkola, oprocz tego ze mniejsza grupa???
Stres szkodzi maleństwu!
a w tej sukience wyglądała jak sałata!!!
ja dodatkowo połaczyłam tę dietę z 1000 kcal.
o wlasnie, turkus zgadza sié, turkus wygláda super do ciemnych wlosow, no a beze brazy itp to raczej pasujá dla dziewczynek o brázowych oczach i naturalnych brázowych wlosach i karnacji,
I NikÄ™.
mam pytanie .Czy nadal trzeba odnawiac pozwolenie na prace czy wystarczy ze jestem tu zameldowana??

teĹĽ polecam salon na Ĺšw. seks oferty Jaki numer autobusu czy tramwaju?

Musisz iĹ›c jeszcze raz do lekarza bo choroba u Ciebie jest nie wyleczona Adres, gdzie mozesz znalezc zdjecia: miesiaca /poltora czeka sie sie do obu . i liposunkcjÄ™ ! ZawiozĹ‚em tam mojÄ… ukochanÄ… kobitkÄ™ i do roboty. adwokat kraków
*dłonie, a nie łonie spróbuj .. Zdecydowałam się na zabiegi metodą roll-citu w Centrum Medycznym Krajmed w Warszawie. czesc dzieczyny zalamalam sie nei zrobilam do koncza tych cwiczen usypiam pry nich nudne sa a pozatym ost jestem tak zmeczona ze nie amm zrobilam znow tlko 1.5 serio nie bylam w stanie :/ a ja uwazan ze najlepsze sa tipsy,,,ale bawia mnie opinie niektorych osob-ze sztuczne pazury-czy to zel,akryl,tips-nie niszcza swoich-wiekszej bzdury nie slyszalam..niszcza jak cholera-bo po pierwsze paznokiec nie oddycha-bo jakies sztuczne gowno go przykrywa,po drugie niszcza plytke!! no teraz to mnie już rozbawiłaś 1 zl doba za wypożyczenie?
Fachowiec zawsze bierze więcej, a jeśli są powikłania doktor zawsze poprawia bez żadnego ale.
moze za wczesnie na test??
gostek mial jak w niebie hehe pozrdawiam
koszmar Jedyna bielizna jaka moge na siebie zalozyć to Triumph tylko oni takie maja....
to moze jakis soczek?
wlosi mysla ze znalezlismy tu amerykie, raczej ta dla ubogich
moje włosy są takie hmm...
Bez problemu usunęła plamy tam gdzie odplamiacze i pralnia chemiczna rozłożyły ręce.
Przygotowanie do samej ekstrakcji to było jakieś 15-20min.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:16    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: