Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Hello!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 22:57    Temat postu: Hello!!! Odpowiedz z cytatem

ChciaĹ‚abym wiedzieć rĂłwnieĹĽ coĹ› wiÄ™cej o leczeniu w szpitalu na Lindleya w Warszawie,wiesz ile bÄ™dzie trwaĹ‚ pobyt w szpitalu ?? adwokat kraków Zyje mi sie dobrze,ale latem przeprowadzamy sie z mezem i coreczka na Peloponez.Czeka nas sloneczne i gorace lato.
Witam....kolejne podziekowania dla pomocnych, ale niestety to nie jest to....pozdrawiam
Jedyne co pozostaje to sie z tym faktem pogodzic
Pa
Czarnybez, tak, jestem z KĹ‚odzka
Witam , ja sama ucze sie w szkole wizażu i stylizacji , potrafie sama siebie pomalować 12 sierpnia mam ślub ale jednak skorzystam z usług wizażystki tylko dlatego , że w domu nie mam tak profesjonalnych kosmetyków oraz tych wszystkich utrwalaczy bo jak wiadomo makijaż ma przetrwac całą noc i musi być odpowiednio utrwalony , pozatym jedna dziewczyna się martwiła ze wizażystka pomaluje ją tak jak jej nie bedzie odpowiadało !
Tylko jeszcze troszki poczekam ze zmiana kolczyka...
po prostu zrozum ĹĽe ja nie chce Ĺşle ...
ja nie wiem co to znaczy?
Mógłby mi ktoś doradzić kiedy trening przynosi najlepszy efekt?
Ja niestety na efekty muszę bardziej się postarać.

Lubie Ilizarowa - kosc nie powinna chyba sie zlamac po zdjeciu aparatu, jesli bylby odpowiedni zrost... seks oferty Rolliza a jak długo byłaś na tej diecie i keidy były jakieś zauważalne efekty????

hahahahaha,ale gĹ‚upota .... Ja po pierwszej nie miaĹ‚am zĹ‚ego samopoczucia tylko byĹ‚o mi cholernie zimno.Przez dwie noce spaĹ‚am pod dwiema koĹ‚drami a i to nie pomagaĹ‚o.Po piÄ…tej kapsuĹ‚ce ciĹ›nienie skoczyĹ‚o do 150/90,normalnie mam 110/80,koĹ‚atanie serca,i podobne objawy jak wiÄ™kszość,suchość w ustach itd.Dzisiaj wzięłam siĂłdmÄ… L. mam 116 kanaĹ‚Ăłw (nie liczÄ…c radiowych), a tak pozatym to z polski przywiozĹ‚am kartÄ™ telewizyjnÄ… i mam 16 polskich kanaĹ‚Ăłw Ĺ›ciÄ…ganych na HOT BIRCIE Ja teĹĽ mam krÄ™cone wĹ‚osy do ramion , we wtorek idÄ™ do fryzjera nie mam pojÄ™cia co z nimi zrobić , mam grzywkÄ™, po pewnym czasie robiÄ… siÄ™ z niej takie krÄ™cone rurki . ooo tak w gĹ‚Ăłwnym ĹĽywcu ponoć sÄ… super warunki tylko trady sa traktowane jak podlotki..to juz zdÄ…ĹĽyĹ‚am zauwaĹĽyć... portal społecznościowy
Marta. do nowej weiderki DOBRY GINEKOLOG- RZECZ BEZCENNA, Jestem juz poirytowany wsiekly jestem zalerzny od innych ludzi nawet herbaty nie umie sebie zrobic, a niczego nie umia znalezc,nawet tel. Moja pamiÄ…tka wyglÄ…da inaczej. chyba ze facet jest totalnie podniecony to szybciutko hmm szukam koleĹĽanki w wieku 13-14lat ;pp
pamiętajcie, jak wam lekarz mówi ze ma byc operacja to ma byc!
PajÄ…k zazwyczaj siÄ™ nie myli w diagnozach.
Ja mam rozmiar 70 B i jak dla mnie jest za duzy;/ mam tylko 159 cm wzrostu i waze 49 kg!
chyba sprobuje jeszcze raz diety bez meridii
pozdrawiam wszystkich
mi tez sie nie podoba...jeszcze zaden tancerz z programu nie urzekl mnie swoja uroda...
DOBRANOC
Piszcie co o tym sadzicie, pozdrawiam
powiedział, że mam infekcje i że ŚMIERDZI!
Nie rozumiem teraz Ciebie, wychodzi na to, że nawet jak ostatnigo dnia zjem 1000 kcal, ale beda to owoce, warzywa, to nie bedzie to jak głodówka z marszu?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:57    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: