Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Witam wszystkich!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 12:54    Temat postu: Witam wszystkich!! Odpowiedz z cytatem

Podziwiam ich. adwokat kraków ChociaĹĽ mam duĹĽo do zgubienia i moĹĽe tak szybko idzie.
kurcze dziewczyny czy ktos ma jeszcze wypieki ,napiszcie
W ciągu dnia nie spadła ani jedna kropla ale chmury wielkie i ciężkie były na niebie.
mam wlosy za ramiona czyli dosc dlugie
Kupiłam z tego samego żródła co moje dwie znajome Pierwsza stosowała L 2 miesiące i ubyło jej 14kg a z koleji druga jeden miesiąc i wszystkie ciuszki przerabia na mniejsze mam nadzieje że na mnie też podziała w takim stopniu bardzo na to licze bo musze zrzucić dość dużo
biodra- 98- 93
ja moich ex poznalam w roznych sytuacjach :

W najbliższym czasie ruszam na poszukiwanie koszulki, więc jak coś fajnego znajdę to napiszę i może zaopatrzysz się w Białym przy okazji wizyty w klinice. anonse erotyczne Polecenie picia dużej ilości wody też otrzymałam i stosuję się do niego, aż mam dość wody...

Klinika BBCwww.klinikabbc.pl/ bylam zalamana. mÄ™skoĹ›ci nie poznaje siÄ™ po wyglÄ…dzie jednak facet moĹĽe być mÄ™ski albo niemÄ™ski, Ĺ‚adny albo nieĹ‚adny itd. i tak bolal prawie do 18tc teraz czasem boli ale dlatego ze dzidziek sie wierci i kopie MoĹĽe ktoĹ› mi coĹ› podpowie. adwokat kraków
zaczynamy na powaznie przygotowania od sierpnia i wtedy ci powiem cos wiecej. Genetyczne tendencje i styl zycia maja wplyw na skore wiekszy niz jakikolwiek krem czy zabieg. Dziewczyny, zanim wyjedziecie jako aupairki, przygotujcie sie do tego przez zebranie roznych ciekawych zabaw itp., zebyscie w razie czego mialy cos w rekawie, jak sie bedzie trzeba dluzej zajac dzieckiem, czyms je zainteresowac. Zęby mam wszystkie zaleczone na 100% i fakt że zęby mogą mi polecieć wcale nie oznacza, że przestanę dbać o ich wygląd. Ja w ogole nie wiem jakie zadawać pytania, a na końcu właśnie zawsze pytają czy masz jakieś pytania. Do goryyyyy Jak minęły wieczorki panieńskie??
a jak to jest z wysoką prolaktyną i hormonalnymi środkami antykoncepcyjnymi?
Pozdrawiam!
pozdro!!
tak więc zyczę wam powodzenia, zmieniajcie nawyki i nie przejmujcie sie,jak ktoś tu wpadnie i zacznie was opieprzac ( tak było na naszym topiku o lidzie i M.) po sobie widzę,ze to naprawdę mozliwe-przestawic się na razowy chlebek i jogurty naturalne nawet do zupy dla całej rodzinki.
A tak apropo czy do kliniki trzeba mieć ubranka dla dzieciątka, pampersy itp...???
Pytajnik fakty sa takie ze rozwiazania sa tak naprawde bardzo proste i gdyby lekarze zechcieli pomoc ludziom to otylosc bylaby historia ale nikomu sie to nie oplaci bo firmy farmaceutyczne zarabiaja gigantyczne pieniadze na lekach zwiazanych z odchudzaniem i leczacych skutki nadwagi.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 12:54    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: