|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:11 Temat postu: jest to dla mnie bardzo waĹźne Ĺźeby wiedzieÄ, bo jeĹli zr |
|
|
prosze o odpowiedz seks ogłoszenia WypadoĹoby napisaÄ - uwielbiam byÄ smutny! uprawiaÄ umiarkowane Äwiczenia fizyczne w celu poprawy krÄ
Ĺźenie krwi, lepszego dotelniania oraz eliminacji toksyn z organizmu.
jakiĹ miesiÄ
c temu miaĹam w talii 77cm (przy wzroĹcie ok.
Kiedys byl topik o hardorowych dowc*pach,ale usunieto
nie znalazlem...
Witajcie...!!
WIECIE CO ODPISAĹAM NA POST DZIENNIKARKI ,KTORA SZUKA SENSACJI I OSOB KTORE ...ZRESZTA WAM SKOPIJUJE BO JESTEM ZĹA ZE CHCA CAĹA SPRAWE ROZDMUCHAÄ
TESTY DO ROZWIAZYWANIA:
http://www.yasoda.pl , wiec jak bedziecie np na opolskim festiwalu to moge zasugerowac to miejsce.
moj nic nie haĹasuje jest ciuchuteĹki
NastÄpnie druzgodzÄ
cy fakt, Ĺźe test Ca 125 wyszedĹ mi podwyĹźszony norma 0.0-35.0 U/ml., ja mam 160.6 U/ml.
o tyle mnie to boli, Ĺźe rĂłwnieĹź na innych tematach dawaĹam miĹe rady i broniĹam uciĹnionych przed forumowymi hienami - ale ojciec rydzyk i roman giertych trzymajÄ
moderatorki za buziÄ i nie wolno uĹźywaÄ brzydkich wyrazĂłw portal społecznościowy ja mam takie cos, jak juz pisalam, od wczoraj, od polnocy, bez przerwy i nie przechodzi...
dobrana dieta (jak zreszta w wielu innch chorobach). ...Jeszcze trochÄ i obie wyjdziemy z tego bagna!! Wiecie co? Dzis 4 dzien i 3 kg mniej mam.Dobrze sie czuje tylko lekko mi glod dokucza. Witajcie, mam 33 lata i od dwuch tygodni przezywam koszmar ,mÄ
Ĺź po raz drugi mnie zdradziĹ i zostawiĹ z dwujkÄ
dzieÄ. ogloszenia towarzyskie
WiÄcej info na maile jak siÄ czujesz? bo nie wiem co zrrobic;/ http://www.cellasene.pl/ Nowa, eurydyke jesteĹcie?? szlonego weekendu i do uslyszenia. Ja biorÄ LidÄ od 10.05.06 schudĹam 3 kg ale przesiadĹam siÄ na rower i prawie codziennie Ĺmigam tak do pracy ok 30minut intensywnej jazdy, miaĹam w zeszĹym tygodniu maĹy kryzysik w sobotÄ wieczorem okropnie siÄ czuĹam coĹ jakby mnie dusiĹo powietrze ĹapaĹam jak ryba z obawÄ
poszĹam spaÄ przerwaĹam na trzy dni i znowu Ĺykam teraz jest jakby lepiej.
Ja jestem porzuconym mezem 38 lat ,16 lat malzenstwa,dwie corki 16,3 latka mala jest teraz super zakladniczka,kobiecie jeszcze nikt nie dogodzil jestes fajny jak spedzasz duzo czasu w domu zajmujesz sie dziecmi,ale jednoczesnie musisz miec duzo kasy,jak masz pieniadze to spedzasz za malo czasu z rodzina bo musisz wiecej pracowac,moja jeszcze zona od narodzin corki siedzi sobie w domui jak sie okazalo tylko czekala na chwile wolnosci i masz rogi gotowe,najlepsze bylo to ze na drugi dzien przed moim wyjsciem do pracy staje przedemna i mowi ze moze wroc dzis wczesniej to dam i tobie myslamem ze mnie szlag trafi,jaszcze dzis mnie telepie, i tu jest pytanie jak zyc.pozdrawiam
czy jak zrobiÄ lewatywÄ jeden raz z rana i nie bÄdÄ nic jadĹa przez caĹy dzien to czy wieczorem mogÄ uprawiaÄ seks bez obaw Ĺźe partner natknie siÄ na jakies nieprzyjemne \resztki\ z odbytu ?
witam serdecznie,
WaĹźne jest, aby Äwiczenia wykonywaÄ dokĹadnie i nie przerywaÄ w trakcie.
talentu wyglÄ
du osobowoĹci klasy itp itd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:11 Temat postu: |
|
|
|