|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 18:59 Temat postu: Lecz niestety jak wstanÄ rano, to masakra! |
|
|
Przychodza momenty gĹodu ,ale daje rade troche bolimnie gĹowa. portal społecznościowy A nastÄpnie dzieleniem tego co zostaĹo wyprodukowane. Bejbi, wsĹuchaj siÄ we wszystkie sĹowa kierowane do Ciebie, te napastliwe teĹź.
w sam raz, poĹźÄ
dany, za dĹugi i za krĂłtki.
jesli tak to za ile ?
My polacy jestesmy bardziej samo czynni
Do GGGGG, a wiesz mzoe ile dr bierze za tluszczyk?
Na obiad bÄdzie:
Ale to sa stereotypy - problem moĹźe ktwiÄ gĹÄgiej i nie byÄ taki oczywisty )typu czarne albo biaĹe)
peĹnotuste i pĂłĹtuste sery şóĹte
Potem nagle przesta
poczytajcie sobie. seks oferty i po co ci to?
po prostu kiedy sie kĹadÄ zwiÄ
zujÄ wĹosy w kucyk na czubku gĹowy tylko tak lekko by i ch zbyt nie ĹciskaÄ Jestem z LA Jezeli tak to jest to bardziej niz wystarczajaco (nie biore pod uwage takich miast jak np Rzym). to co on do nich pisze. przezyĹam traumÄ, dzieci do dzisiaj nie doszĹy do siebie ogloszenia towarzyskie
Zadnej wolnej soboty.. NiektĂłre kobiety myĹlÄ
,Ĺźe przez wykonanie jakiej kolwiek operacji plastycznej swojego ciaĹa stanÄ
siÄ modelkami z pierwszych stron gazet. ZyczÄ powodzenia i nie zastanawiaj sie!!! Obie sÄ
Ĺadne moim zdaniem. A tak apropo co do cc Oktavka masz juĹź zaklepany termin w recepcji czy jest to tylko przypuszczalny termin bo w moim przypadku lekarz L ma mi go potwierdziÄ dopiero na ostatniej wizycie tz 30.07. nazywa siÄ LeNska, nie LeĹska Przynajmniej moje.
CzeĹÄ Dziewczyny!
barcelona rulezz piekne miasto
moje nogi od jezdzenia na rowerku raczje sie wyszczuplily i zaczely jakos wygladac...
Niby takie te lewatywy dobre, ale uzalezniaja...
polecam szkolenie w berlinie - fajna cena i naprawdÄ robi wraĹźenie.
Kremikiem moĹźesz siÄ smarowaÄ dla polepszenia jÄdrnoĹci i lepszego samopoczucia.
mam sweter z mango i po jednym praniu rÄcznym zaczÄ
Ĺ siÄ mechaciÄ
http://www.vinculum.pl/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Jean-Mic hel_Jarre_in_Warsaw.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 18:59 Temat postu: |
|