Forum Sunderlin Kim Strona Gwna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Chyba że dojdą plamienia.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pon Mar 24, 2014 20:19    Temat postu: Chyba że dojdą plamienia. Odpowiedz z cytatem

czy kicz?? anonse erotyczne Jak kiedyś miałam takie odrętwienia 4 noce pod rząd i to obie ręce.
Ja tez miałam wcześniej nieregularne miesiączki przez ta prolaktynę,ale dzięki CLO(od 3 dc ta te pęcherzyki) cykl sie skraca do około 26-28 dniowego).
Gdybym mogła cofnąć czas
Jest to gabinet z profesjonalnymi kosmetykami babor - polecam!!
Zanim odpowiem Zainteresowanej to...
Gosie Andrzejewicz
Kiedys pisałam o swoim powiekszeniu ust, a teraz czytam, że to rzekomo ja jestem niezadowolona.
Aby zapewnić przyjazne warunki dla twojej pociechy planujemy (od stycznia) wygospodarowanie jednopokojowego mieszkania w centrum wrocławia, które będzie bezpiecznym i pełnym ciepła kącikiem zabaw i rozwoju dzieci.
A ja chciałam się spokojnie wyspać, wyleżeć, odpocząć.
dopóki czas go nie skruszy,
boje sie, co będzie dalej Moje samozaparcie jest świeeeeeetne i zawsze mi pomaga wszystko przerwac hiehie No cóż - będę informować o zmianach Mam tylko nadzieje, ze dobrze robie te ćwiczenia Neutral

fakt to bardzo przyjemne. seks oferty ale nie chce straszyć..

Od rana jest mi słabo. Dziewczyny mam pracę!!! Pozdrawiam ! ile godzin w ciągu dnia? oczywiscie wczesniej wybierqm sie na probny zeby potem sie nie denerwowac jak bede wygladc. adwokat kraków
Powiedzial ze to koniec i spakowal sie! Wiem ze dorosly czlowiek moze je miec nawet do 15 kg jak jest zanieczyszczony organizm. Czytałam i w sumie objawy mam pól na pól z tymi opisanymi. wiadomo ze jest roznorodnosc na swiecie.jedni maja siwe wlosy i tylko 19 latek//znam takich// a inni nie maja siwizny do 60 jak moja tesciowa. : Toż te ogromne pająki są -dziesiąt razy mniejsze od was! A JA POZBYŁAM SIE CZARNEGO RAZ NA ZAWSZE DROGIE DZIEWCZYNY I NIE BYŁAM U FRYZJERA ZROBIŁAM TO SAMA W DOMOWYM ZACISZU POLECAM FARBE Z LOREALA ONA OKOŁO 30ZŁ KOSZTUJE POLECE DO SKLEPU PÓZNIEJ TO WAM NAPISZE NAZWE A SZCEGÓLNIE ODRADZAM FIRME GARNIER O D**E ROZBIĆ MAM JAŚNIUTKIE WŁOSKI TERAZ MOGE SIE ZASTANOWIC JAKI ODCIEN BLĄDU MOGE SOBIE ZROBIĆ ALE OD RAZU MÓWIE JA NIE RAZ I NIE DWA ROZJAŚNIAŁAM WŁOSY OKOŁO 4 RAZY TO ROBIŁAM TRWAŁO TO JAKIES 6 TYGODNI MOZE MNIEJ ALE WARTO BYŁO AHA I JAK MACIE KURCZAKOWY BLOND NA GŁOWIE I CHCECIE ZEJSC Z TEGO ZÓLTEGO TO DORADZAM SZAMPONETKE Z FIRMY DELIA KOSZTUJE OKOŁO 3,70 NA OPAKOWANIU JEST TAKA PANI Z LOKAMI I PISZĄ SREBRNY BLOND TANIE NIE NISZCZY WŁOSÓW MOZNA CZESTO UZYWAC.JEST JESZCZE SZAMPON ON RACZEJ TYLKO W ROSSMANIE JEST TAKI FIOLETOWY I PISZE NA NIM ZE JEST ON DO POZBYCIA SIE ŻÓŁTEGO ODCIENIA Z WŁOSÓW I NIE JEST DROGI KOSZTUJE 5 ZŁ TAM Z GROSZAMI JAK CO TO PISZCIE
chodze w worku.
ile kosztują te tabletki ????
fryzurka faktycznie wyszła super ale do 1 mycia- potem masakra.....
Czułam się ok, w czwartek juz wzięłam rano pól i wieczór też jeszcze pół...
Reasumując już dawno nie spotkałam sie z takim nieprofesjonalizmem u fryzjera- a chodzę do różnych od ponad 20 lat!
No nic musze czekac...
Ja mam do wydłużenia 3,5cm i się zastanawiam ile czasu mniej więcej mi się z tym zejdzie...ponoć 1mm dziennie to nie jest standard...dlatego tak w praktyce...jak to wyglądało u was...??
W razie Panskiej nieobecnosci prosilabym o zostawienie dla mnie informacji w recepcji.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pon Mar 24, 2014 20:19    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!