|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 20:19 Temat postu: Chyba że dojdą plamienia. |
|
|
czy kicz?? anonse erotyczne Jak kiedyś miałam takie odrętwienia 4 noce pod rząd i to obie ręce.
Ja tez miałam wcześniej nieregularne miesiączki przez ta prolaktynę,ale dzięki CLO(od 3 dc ta te pęcherzyki) cykl sie skraca do około 26-28 dniowego).
Gdybym mogła cofnąć czas
Jest to gabinet z profesjonalnymi kosmetykami babor - polecam!!
Zanim odpowiem Zainteresowanej to...
Gosie Andrzejewicz
Kiedys pisałam o swoim powiekszeniu ust, a teraz czytam, że to rzekomo ja jestem niezadowolona.
Aby zapewnić przyjazne warunki dla twojej pociechy planujemy (od stycznia) wygospodarowanie jednopokojowego mieszkania w centrum wrocławia, które będzie bezpiecznym i pełnym ciepła kącikiem zabaw i rozwoju dzieci.
A ja chciałam się spokojnie wyspać, wyleżeć, odpocząć.
dopóki czas go nie skruszy,
boje sie, co będzie dalej Moje samozaparcie jest świeeeeeetne i zawsze mi pomaga wszystko przerwac hiehie No cóż - będę informować o zmianach Mam tylko nadzieje, ze dobrze robie te ćwiczenia
fakt to bardzo przyjemne. seks oferty ale nie chce straszyć..
Od rana jest mi słabo. Dziewczyny mam pracę!!! Pozdrawiam ! ile godzin w ciągu dnia? oczywiscie wczesniej wybierqm sie na probny zeby potem sie nie denerwowac jak bede wygladc. adwokat kraków
Powiedzial ze to koniec i spakowal sie! Wiem ze dorosly czlowiek moze je miec nawet do 15 kg jak jest zanieczyszczony organizm. Czytałam i w sumie objawy mam pól na pól z tymi opisanymi. wiadomo ze jest roznorodnosc na swiecie.jedni maja siwe wlosy i tylko 19 latek//znam takich// a inni nie maja siwizny do 60 jak moja tesciowa. : Toż te ogromne pająki są -dziesiąt razy mniejsze od was! A JA POZBYŁAM SIE CZARNEGO RAZ NA ZAWSZE DROGIE DZIEWCZYNY I NIE BYŁAM U FRYZJERA ZROBIŁAM TO SAMA W DOMOWYM ZACISZU POLECAM FARBE Z LOREALA ONA OKOŁO 30ZŁ KOSZTUJE POLECE DO SKLEPU PÓZNIEJ TO WAM NAPISZE NAZWE A SZCEGÓLNIE ODRADZAM FIRME GARNIER O D**E ROZBIĆ MAM JAŚNIUTKIE WŁOSKI TERAZ MOGE SIE ZASTANOWIC JAKI ODCIEN BLĄDU MOGE SOBIE ZROBIĆ ALE OD RAZU MÓWIE JA NIE RAZ I NIE DWA ROZJAŚNIAŁAM WŁOSY OKOŁO 4 RAZY TO ROBIŁAM TRWAŁO TO JAKIES 6 TYGODNI MOZE MNIEJ ALE WARTO BYŁO AHA I JAK MACIE KURCZAKOWY BLOND NA GŁOWIE I CHCECIE ZEJSC Z TEGO ZÓLTEGO TO DORADZAM SZAMPONETKE Z FIRMY DELIA KOSZTUJE OKOŁO 3,70 NA OPAKOWANIU JEST TAKA PANI Z LOKAMI I PISZĄ SREBRNY BLOND TANIE NIE NISZCZY WŁOSÓW MOZNA CZESTO UZYWAC.JEST JESZCZE SZAMPON ON RACZEJ TYLKO W ROSSMANIE JEST TAKI FIOLETOWY I PISZE NA NIM ZE JEST ON DO POZBYCIA SIE ŻÓŁTEGO ODCIENIA Z WŁOSÓW I NIE JEST DROGI KOSZTUJE 5 ZŁ TAM Z GROSZAMI JAK CO TO PISZCIE
chodze w worku.
ile kosztują te tabletki ????
fryzurka faktycznie wyszła super ale do 1 mycia- potem masakra.....
Czułam się ok, w czwartek juz wzięłam rano pól i wieczór też jeszcze pół...
Reasumując już dawno nie spotkałam sie z takim nieprofesjonalizmem u fryzjera- a chodzę do różnych od ponad 20 lat!
No nic musze czekac...
Ja mam do wydłużenia 3,5cm i się zastanawiam ile czasu mniej więcej mi się z tym zejdzie...ponoć 1mm dziennie to nie jest standard...dlatego tak w praktyce...jak to wyglądało u was...??
W razie Panskiej nieobecnosci prosilabym o zostawienie dla mnie informacji w recepcji. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 20:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|