Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Po tych 7 dniach poczujesz się o wiele lżejsza, przybędzi

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 23:04    Temat postu: Po tych 7 dniach poczujesz siÄ™ o wiele lĹĽejsza, przybÄ™dzi Odpowiedz z cytatem

w BiaĹ‚ymstoku prywatnie za 150 zĹ‚ (usuniÄ™cie kamienia + piaskowanie) trwaĹ‚o to okoĹ‚o 40-50 minut, kaĹĽdy zÄ…b byĹ‚ wyczyszczony z wszelkich osadĂłw, nic nie bolaĹ‚o, jedynie przy piaskowaniu (smak neutralny) jak dotknęła jÄ™zyka to byĹ‚o czuć lekkie szczypanie, po powrocie do domu sama sobie zrobiĹ‚am fluoryzacjÄ™ ĹĽelem; adwokat kraków Wszystkie diety to glupota !!!!!!
ja siedze w pracy, o 13 mam przerwe
http://www.topsecret.com.pl/
Mysle jednak, ze mozna byloby zapytac naszych lekarzy o stosowanie okresowo roznych suplementow.
Nie pamietam nazwy, ale jest to salon na ul.
$.....................(ஜஜஜ ...$
To jak ja mam duuuuĹĽo to chyb aszybciej jeszcze pĂłjdzie
jezdzac przypuscmy 20 minut?

Ach...poczekam sobie jeszcze na takie atrakcje. seks ogłoszenia a co do upinania to albo je zwiazuje albo mam rozpuszone nieda sie z nimi nic zrobic wiecznie stercza albo z jednej albo z drugiej strony albo gdzies styl suszarki nieuzywam bo uwazam ze niszczy wlosy czesze co drugi dzien zaraz po u myciu bo na suchych robi sie siano i wygladam jakbym miala ptasie gniazdo na glowie.

i cos mi tam puscilo wlasciwie tak pyklo w sroku ale nie bolalo za to teraz czasem mnie kluje w tym miejscu . No to bardzo bym prosiĹ‚a! Osobom, ktĂłre majÄ… piekne, gĹ‚adkie nogi bez skazy nie polecam, bo i po co. Taka cisza byla tutaj, ze pewnie wszystkie troche poszalalyscie gdzies pewnie? 6W jest cudnowna. portal społecznościowy
A przez takie podejscie i płacenie uczymy lekarzy takiego podziału na pacjentów lepszych-czyli prywatnych i gorszych-tych na NFZ. Ania prowadzi swój salon w krakowie SALON FRYZJERSKI AK.KK ja wg.okresu mam na 14.08 ale w związku z cc i tym że mam do przejechania 150 km mam się stawić teoretycznie 7.08 i mam nadzieję że nic szybciej się nie wydarzy bo właśnie dziś mój M wyjechał na 3 tyg.... ja na torbiela dostałam cipronex plus czopy dopochwowe i doodbytnicze(nie pamiętam nazwy) po miesiący dostałam czopki doodbytnicze- butapirazol i disreptaza - na zmiane. jak sie sprawdza? wysłałam moje blizny do dr Bieleckiego i powiedział,że odradza zabieg bo niewiele on może dać...;( ale nie mam zamiaru sie poddawać.Musi istnieć ktoś kto mi pomoże............. Przecież i tak zdam (bo nie oblewają ) to po co się denerwować?
Retinol lub retinoidy - rowniez odsylam na wizaz , majÄ… POTWIERDZONE niezaleznymi badaniami dzialanie odmladzajÄ…ce ,pogrubiajÄ…ce skore.
ksiÄ…ĹĽkowo:
myślę i mam nadzieję, że razem, wspólnymi siłami coś wymyślimy i zaczniemy biegać.
Udało mi się!
Kosmetyczka powiedziała, że mam myć pępek szarym mydłem i smarować maścią Trybiotyk(tak jak to dziewczyny wspominały)i uważam, że tak jest na prawdę dobrze, bo to sprawdzona kosmetyczka Pozdrawiam
Nie myślałam, że będę miała jakiekolwiek emocje, atu niespodzianka:
a co myslicie o czerwonym?zawsze mi mowili ze ladnei mi w tym kolorze,ale nie bedzie za odwozny???
No, to drugi dzień nam mija!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:04    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: