Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dla mnie najwieksze polskie hity lat 80-tych, to piosenki ci

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Mar 19, 2014 19:14    Temat postu: Dla mnie najwieksze polskie hity lat 80-tych, to piosenki ci Odpowiedz z cytatem

aaa zapomnialam dodac ze moj licznik nie dziala wiec stad te pytanie. seks ogłoszenia PrzezyÅ‚am 1 lewatywÄ™ przed porodem w szpitalu - koszmar, wlew i juz mnie pedziÅ‚o, a potem waliÅ‚o ze mnie jak z armaty ,aż dostaÅ‚am hemoroidów wtedy wÅ‚asnie i mam przekichane przy wypróżnianiu do koÅ„ca życia.To byÅ‚o stokroć gorsze od porodu!!!! ale to nic nie pomagalo.
Moja mama ma mięśniaki od dwudziestu lat.
Regine nie bij!!
Proponuje ci pozostac w towarzystwie swojej pani lekarki i czekac na nastepne recepty
SamaSama :
Zapraszamy nawww.feelbeauty.eu/forum
HORROR!!!
Jesli jestes zdolna i odwazna bedziesz miala przebicie wlasnie dla tego ze jestes obcokrajowcem.

Sluchaj ja nie musze nic udowadniac. sex anonse zehnder@wp.pl

a to juz niebawem wiec .. siedzę na allegro i szukam najtańszych ,ale ładnych (znalazłam plantację pięknych ) lawend na balkon.Wczoraj wsadziłam to co miałam w skalniaka na ogrodzie a w puste doniczki posadzę właśnie już wyrośnięte lawendy ,dziewczyny nie szarpcie się ,nie warto i naprawdę mniej boli Rysiu z Dżemu śpiewał w życiu piękne są ,tylko chwile i tego się trzymajmy bo nawet w deszcz możemy się śmiać ,na przekór ...i jeszcze dobrze ,że pada dodam ,że dobrze iż nie ma żaru ,którego nie trawię jak mrozu,trzymajcie się ...od dziś staram się nie szarpać a ! Cześc wszystkim.Ja też planuje z chloakiem wyjazd do Anglii może już w czerwcu ,początek lipca..więc calkiem nieduzo czasu zostało by się 'cieszyć'tą dziurą w ktorej mieszkam ..FAakt faktem ,że ja moge mieć calkiem dobry początek bo jedziemy do jego siostry i szwagra(szwagier Anglik) więc chlopak nastawia mnie,że będzie mi latwo i ,że będzie w ogole cudownie--On już tam byl ale na wakacjach..i zgodze się z tą wypowiedzia,że w mniejszych miasteczkach jest latwiej znależc pracę..bo mniej jest np Polakow..a w wiekszych miejscach naszych rodakow jest jak psow..i pewnie dlatego cieżej znależc cokolwiek..Jednak ja nie ejstem aż tak optymistycznie anstawiona..aczkolwiek wiem,że latwiej może być ,bo nie jedziemy w ciemno..mieszkanie(pokój) na jakiś czas na pewno mamy zapewnione..pracę chlopak też będzie mial zalatwioną,ja też po czasie kiedy uznam ,że chcę zostać tam a nie wracać do Polski..jednak obawa jakaś jest--pewnie nie jedna z Was pomyśli ,że glupia jestem,iż si ę obawiam czegokolwiek..--ale chyba najwiekszą zmorą dla mnie teraz jest lot samolotem..jak sobie tlyko pomyslę to aż mnie mli..tak się boje.. Hej. Widzę, że atmosfera wróciła do normy Bo wczoraj zaczęły się dziwne dyskusje.Ale mniejsza z tym. seks oferty
Na szczęście wszystko się udało, no może poza tym krwiakiem, ale juz w przyszły piątek czea mnie kolejne USG i się zobaczy. a tak po za tym to o gustach sie nie dyskutuje i nie powinno sie ich tak ostro krytykowac jak niektórzy tutaj... hihihihihihihihih a ci co byli to piszą im opinie na miarę usług hehehehehehehehe ;/ Nie wiem dlaczego. Moje znajome raczej polecają ten zakład. a ja sie upieram czy ktoras z was zna jakiegos dobrego lekarza?
Tylko wtedy ładnie się ułoży!
pomyliłm się
Jak ci sie cos stanie to koszty medyczne sa tu straszne!
Tylko pozniej nalezy jesc te wegle, ja mysle ze tak kolo 100 (to na prawde sporo) i mozna zyc.
Odrzańska 6a/1b, POLECAM!!!!
Violecika dzięki wielkie :*
Nerwy straszne!!
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Mar 19, 2014 19:14    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!