|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:31 Temat postu: Nie pamietam dokladnie, ale ci ludzie nie mogli sie uwolnic |
|
|
Reba McIntyre - The Night The Lights Went Out In Georgia portal społecznościowy Raczej gorzej.....
Cześć wam.
Inna zasada mówi, że im dłużej ciągnie się choroba, którą chcemy wyleczyć i im bardziej jest zaawansowana, tym głodówka powinna być dłuższa.
Poza tym seks rozumiany jako małżeński obowiązek nie jest pociągający dla żadnej ze stron.
Ja mam włosy cienkie i delikatne fryzura została dobrana perfkcyjnie bez zbednego gadania i przemądrzania sie - pozatym koleżanki mówily mi ze Pan Tomek nie opiera swojej pracy na gadaniu tylko na pracy - bardzo skupia sie na tym co robi .
Bo juĹĽ napewno rodzice nie dadzÄ… mi kasy na kolejny zabieg u kosmetyczki...
ja juz nie moge z nimi !!!
Niestety koleżanka, która mi to poradziła powiedziała, że jak sie przestanie masować to cellulit wraca- tak jej powiedziała jej kosmetyczka do której chodziła na zabiegi.
Ja tam tylko podrozowalam i , na szczescie, nie musialam sie wciskac w ich rzeczy, szczegolnie na dlugosc,przy wzroscie 170cm
Jestem baaardzo drobnej kości, pod tym względem akurat przypominam Chinki.
Ceny niektórych kursow sa poprostu kosmiczne i poprostu mnie na nie niestac. anonse erotyczne mój ginekolog nawet nie wspomniał o jakichś badaniach, jedynie przepisał hormony i tyle.
a jesli juz mieszkacie za granica to gdzie jestescie i jak Wam sie podoba? 2 miesiÄ…ce odboju!!!!! wymyslil, ze musimy isc na mecz Juventusa bo to grzech nie pojsc chociaz raz, mieszkajac tak blisko Turynu. czesc czemu nie moze przekroczyc 25 min ??:> jakie cwiczenia robicie jeszcze dodatkowo i poo jakim czasie widac elekty oraz powiedzcie mi czy duzo mialyscie/macie do spalenia dziewczyny, podnosze, bo temat ciekawy... adwokat kraków
a moim skromnym zdaniem faceci ponizej 180cm to karakany najbardziej mnie smiesza ci ponizej 180 na sterydkach zreszta juz sama nie wiem karakan pakujacy czy karakan przecinek...co gorsze u mnie było tak samo kłamstwo goniło kłamstwo oszczerstwo oszczerstwo. (ja jednak wzielam zaraz po ale moj gin powiedzial ze nic sie nie stalo) myslałam ze mało jest znane o tym!! Obwod nogi (a jest ich przeciez az osiem!!!) ok.pieciu mm. jak organizm widzi sygnal to sie czysci smieszne bo mieszkamy od siebie w odleglosci 8km i przez 2 lata nie wiedzialam, ze on istnieje
Febe, zrob sobie od razu CV Europeo (na stroncewww.moduli.it mozesz dostac jego ladny wzor do wypelnienia), bowiem jesl latwy i teraz praktycznie pracodawcy takiego zadaja, dla nich tez latwiej.
Spokojnie, weźmie sobie pani szczepionkę przeciw żółtaczce, potem zapiszemy na laparoskopię... I tak już mija drugi miesiąc od kiedy zmiast zapalenia wyrostka wykryli mi torbiel...
wczoraj wracając z pracy odwiedziłam koleżankę która niedaleko mojego domu prowadzi mały osiedlowy sklepik, weszłam, a ona:
wycofuje się, zrywam znajomość albo tłumacze to wszystko absurdalnymi argumentami.
Najpierw zabił mu rodzców, później przez niego zginął Syliusz (swoją drogą bardzo ciekawi mnie ta zasłona w Departamencie Tajemnic) no i teraz jeszcze Dimbledore. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |