Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Znalazła taki artykuł:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 16:32    Temat postu: ZnalazĹ‚a taki artykuĹ‚: Odpowiedz z cytatem

też bym gdzieś się wybrała ,ale może nie w góry jakieś płaskie tereny ogloszenia towarzyskie Te wyrzucone z powrotem na pewno przychodza....
hej!
I biorÄ™ bodymax.
Jeszcze raz przepraszam jezeli czyms cie dotknelam ale
są też o smaku śledzia?
JeĹĽeli ktoĹ› jest zainteresowany to proszÄ™ o kontakt na mĂłj adres.

Jest czarny, ogólnie fajnie sie prezentuje ( i to właśnie mnie zgubiło).. ogloszenia towarzyskie No toż pamiętam Marianno pamiętam, ale że się skusiłaś to na to oczy zrobiłam - a jak tam działalność browarnicza szanownej drugiej połowy?

Witam Panie tak mi siÄ™ podoba dlatego ĹĽe mam na imiÄ™ Nikola i mam 11 lat i proszÄ™ niech panie tak nie mĂłwiÄ… ,ĹĽe to jest obrzydliwe imiÄ™ akurat jestem przez was uraĹĽona Ty stosujesz kalendarzykktĂłry u mnie sie nie sprawdza albo spirale ktĂłra ja neguje i to jest Twoja sprawa. moze nie tak jka kiedys .. z pokrzywy zwyczajnej, szparaga lekarskiego, karczocha zwyczajnego, selera zwyczajnego, mniszka lekarskiego, tymianku pospolitego, skrobia ziemniaczana, kompleks miedziowy chlorofilu. adwokat kraków
Jak z tym walczyć, bo może nie ma potrzeby iść do chirurga. szukam panny co ziemniaczki piec umie, czy cos tam w podobie? Witam serdecznie! a ja co roku obiecuje sobie, ze nie bede sie ta blizna przejmowac i co roku sie i tak w lecie przejmuje bardzo chcialabym ja usunac ale usuniecie chirurgiczne moze nic nie dac bo zrobi sie nowa blizna, mozliwe, ze jeszcze wieksza, laserowo nie wiem czy likwiduje sie takie rzeczy. Tak czytam te Wasze wypowiedzi i usmiech maluje sie na twarzy że akryl niby rakotwórczy (prawda jest taka że artykuły dobrych firm są od lat testowane i jakby rzeczywiście tak było to firma musiałaby płacić odszkodowanie a jeszcze nie słyszałam aby ktos podał do sadu że zachorował na raka bo ma paznokcie akrylowe-kompletna bzdura) Jakaś dziewczyna napisała że dobrze zrobione paznokcie wymagają uzupełnienia dd 2 do 6 tygodni ale wynika to z osobniczych cech klientki ,kształtu paznokcia ,wieku a nie czy paznokiec jest lepiej zrobiony czy gorzej. Kurcze, tez bym chciala cos czasem upiec ale: Kupiłam sobie orbitreka Naprawdę polecam!!
zapraszam
Dziękuję Wiki za zainteresowanie!!
Spróbujcie spytać u chirurga, blizny można trochę ściąć, można pare w jedną zmienić itd.
.;p ..
ZADEN z nich nie jest szczery ZADEN!!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 16:32    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: