![Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna](/templates/subSilver/images/logo_phorum.png) |
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 22:18 Temat postu: MAm nadziejÄ™, że przynajmniej dla siebie to zrobiÄ™. |
|
|
ja nie powiększałam nigdy tym preparatem i innymi preparatami wchłanialnymi. seks oferty czy taki ból jajników może wystąpić już 2 dni po zapłodnieniu?
talia- 74- 67
No i muszę w końcu kupić wagę!
Dali mi dzieciątko na ręcę .
dzieki wielkie za szybka odpowiedz
Gin postraszył braniem antybiotyku przez całą ciążę, na co bym się nie zgodziła.
Dziecko przewijajÄ… siostry, kosmetyki - tylko chusteczki pampers.
Juz sie gubie
Zapraszamy z problemem wrastających paznokci do Gabinetu podologicznego we Wrocławiuwww.achzdrowestopy.com
Wreszcie, konsekwentnie i do przodu
Ps.
tez mam bliznowca na ramieniu. adwokat kraków 1.
Dziewczyny pomozcie moze cos wiecie na ten temat Prosze was ;p A zanim pojechałam do szpitala to moja matka mówi do mnie: podobno na policzkach ma duże plamy po trądziku No to z czarnym nickiem masz jużz tyyyyyyyyyyle energii i radości, że przynajmniej do środy Ci starczy, a w środę znów można się podładować (może będzie prowadził Mszę ?????) Pozdrawiam, czekamy na kolejne zadowolone zauroczone w końcu to nasz dzień -hihihi!!!!! ogloszenia towarzyskie
Zreszta w Palermo widzialam trojke dziewczyn z Polski, ale to raczej turystki byly, bowiem biegaly po sklepach i porownywaly ceny z Polska. Tyle ode mnie, ja polecam, z pewnością będę jeszcze nie raz robić i mam nadzieję, że tym razem ból pleców mnie nie dopadnie a ja sie da to wiecej-czemu nie....jak myslisz jest to mozliwe? cześć jestem w 11 tyg ciąży 2 tyg temu przyszły wyniki na tokso i mialam takie IGG ujemne IGM 1557 dzisiaj zadzwonilam do ginekologa bo wiedzialam ze są następne wyniki i IGM jest większy rozmawiając z ginekologiem przez tel kazal mi sie zglosic jutro po skierowanie na jeszcze jedno badanie w zielonej górze mam się bać???????odpiszcie proszę!! To nie udało Ci się dziś oswoić swojego uczucia spróbuj jutro przecież Kościół czeka na wiernych każdego dnia a więc leć jutro, chociaż Ty masz dobrze, bo masz w domu fotki fatalnego i w każdej chwili możesz sobie popatrzyć Tak samo jak i inni. Moje wlosy staly sie mieciutkie , blyszczace i ladnie sie skrecają.
pogate chłopaki są fajne !
co prawda schudłam na kopenhaskiej 5 kg i w następne 2 tyg znowu 2 kg ale jeszcze dużo mam schudnąć
Kochane ja przerobiłam wiele środków nasennych i uspokajających, czytałam nudne książki, brałam gorącą kąpiel i piłam ciepłe mleko przed snem.
matko nie ma na nich żadnego znaku opisz błagam dokładnie tabletki
I najchetniej lezalabym w lozku |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 22:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|