|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 23:47 Temat postu: Najbliższe dla mnie to to w Rzeszowie, czy warto tam podejm |
|
|
Powodem była patologiczna zazdrość męża i w kosekwencji znęcanie psychiczne. anonse erotyczne jej rodzina tez jej nie poznała. jestem ciekawy czy ci wszyscy którzy negują i oceniają księży i innych ludzi sami są w porządku bo czasami jak ktoś kogoś oskarża i osądza to tez osadza sam siebie bo u innych widzi swoje wady i to go drażni, a po zatem jeżeli komuś przeszkadza ze ktoś się w kimś zakochał lub zauroczył to ja mu współczuje ze nie zna tego wielkiego uczucia.
ps:ja rodze za kilka dni i teraz okazało się,ze mam cukrzycę...Wierz mi,ze zawsze moze znalezc się cos co zagraza nam lub dzidzi,dlatego nie wolno bez przerwy się zamartwiac i o tym myslec,to nie ma sensu.
czy czekac jeszcze te 10 dni?
Witam
Ja zrobiłam sobie kolczyk 3 lata temu, po pół roku wyjełam i bardzo cieszę sie z tego powodu
W sumie to sama sobie odpowiedzialam na pytanie.
hej jaj juz tez kiedys głodowałam 7 dni to bedzie moje drugie podjescie ale nie wiem na ile dni nie bede sobie stawiała zadnych granic od 2 tyogdni jestem na diecie wiec mysle ze to dobre przygotowanie ok do jutra pozadrawiam
Ogladałam wczoraj mojego malucha na USG, ba ciągle go oglądam bo dostałam film z USG do domu.
No coz ja mysle ze na dzien dzisiejszy jak to
Rano po zabiegu bylem spuchniety na poliku jakbym mial tam kilo kartofli.
W licznych badaniach stwierdzono także, że równomierne rozłożenie pokarmu w ciągu dnia wpływa na poprawę wielu parametrów krwi, nawet jeżeli nie zmieniamy radykalnie ilości spożywanych kalorii. ogloszenia towarzyskie A z tymi laskami to święta prawda, często szczupła i zgrabna dziewczyna narzeka, że musi np.
i kurcze blaszka bojÄ™ siÄ™ , że zostanÄ™ Å‚ysa ^^ :] W ulotce nie zauważyÅ‚am nic na temat plamienia podczas stosowania gynalginu... Nic tylko siÄ™ cieszyć Bardzo dziÄ™kuje za wszystkie odpowiedzi z góry i gorÄ…co Was wszystkie pozdrawiam, trzymajcie siÄ™ cieplutko wszystko mozliwe moze nawet siÄ™ znamy haha ale by byla heca portal społecznościowy
witam, chciałam wam serdecznie ODRADZIĆ panią Barbarę z atelier Bernady. Uważam, że Górniak jest piękna i to moje zdanie. Znowu zaczynam.No ale cóż - dziś pierwszy dzień wakacji, (ja ich nie mam-pracuję). ej prosze bez przesady. 3-5 minut. JUŻ MAM DOŚĆ MĘSKICH OBRZYDLIWIE CIĘŻKICH BUTÓW!!!! powinniscie o tym porozmawiac
oczywiscie ze kreglicka
[24.03] 14:05 silent_
..i jeszcze te wyjazdy rodzinne...ahhh jaki ten zywiec przyjazny rodzinie ;D
A po zabiegu nie można nic pić i jeść przez chyba dwie godziny czy trzy.
pajęczyna w świetle słońca
ale fakt faktem wysusza śluzówkę, koło tyłka też i da się to czasem odczuć, miejsce w pochwie, do którego mi sięga palec jak wkładam tabletkę też mam opuchnięte i to czuję jak sobie ją aplikuje ale tak poza tym żadnych innych problemów nie mam; |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 23:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|