|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 02:23 Temat postu: Nie wiem co jest grane . |
|
|
juz nie funkcjonuje norlamalnie. adwokat kraków Badania sÄ
anonimowe. A pijak taki jednego dnia laĹ ĹźonÄ, a drugiego szedĹ do spowiedzi i dla koĹcioĹa byĹo juĹź wszystko w porzÄ
dku.
Po kilku dniach powinno wszystko wrĂłciÄ do normy.
ja dostalam gynalgin na nadzerke.
no ja tez chetnie bym sie dowiedziala jakie tam sa ceny i jakie terminy?a wiecie moze jakim busem najlepiej tam dojechac z katowice?dzieki
josh groban you raise me up
chcac uzyskac jakas fachowa porade nt tego jak sie jakos ciekawiej sciac....nie ma szans
w przeciwnym razie wchĹonie siÄ tylko czÄĹÄ leku i bÄdzie trzeba wydĹuĹźyÄ kuracjÄ...
Na pewno nie jem wiecej niz 20g wegli dziennie.
Co jeszcze robi sie w takich sytuacjach?
Witam! ogloszenia towarzyskie Buzka dla wszystkich
PrzykĹadem ja jestem. Jak podĹoĹźyĹem waciki pod paznokcie to ulga jest niesamowita, nic ni boli i stan zapalny schodzi. niestety na rehabilitacje bede musial czekac prawdopodobnie do maja, wiec musze radzic sobie samodzielnie PozostaĹe 10% lÄ
duje w sloiku-dodam ze mam paniczny lÄk takĹźe juĹź pare sloikow poszĹo. ---->Do esente czym powiekszalas? adwokat kraków
to mistrz swojego zawodu :> sorry za bledy ale ja ztego slynee..buziole zakrecone laseczki ;* jak chcecie to pisajce na emaila ;* m-lodusia@o2.pl SĹUCHAJCIE! Do noszenia ? mnie sie kreglickiej taniec nie podobal. Nie siedĹş w saunie dĹuĹźej niĹź 10 minut, a jeĹli poczujesz siÄ sĹabo,natychmiast wyjdĹş i ochĹodĹş ciaĹo!
problemowapannanikt jesli spozni Ci sie okres lub w jego spodziewanym dniu zrob.
Fluoryzacja - po co wam to ?
ChodziĹam do niej od kilku lat.
na endokrynologa czekaĹam 1,5 miesiÄ
ca, usg 1,5 miesiÄ
ca 2 tygodnie na biopsjÄ...
Scorpions - Still Loving You
Ostatnie badanie na fotelu mialo byc.Mialam sie rozebrac .
Nie mĂłwiÄ o prysznicach, jak zrobi ci siÄ sĹabo podczas kapieli, to padniesz i nawet niczego siÄ nie przytrzymasz.
PROSZE O ODPOWIEDĹš. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 02:23 Temat postu: |
|
|
|
|