|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 04:03 Temat postu: stronkÄ™ znalazÅ‚am,ale artykuÅ‚u Zakrzewskij jakos nie mogÄ |
|
|
Za darmo. anonse erotyczne Też mam pytanie apropo bólu.
ok 1,5-2h jesteśmy 10 lat po ślubie i zawsze tak było, czasami mam przelotne znajomości i jak mnie bardzo podkręci kochanka to mam problem za pierwszym razem ale już drugi trwa ok 30min - za długo, czasami nadganiam długimi pieszczotami, nie pamietam żeby jakieś panie na to narzekały a wprost odwrotnie
z Zabrza ktory przyjezdza do nas i robi operacje w naszej klinice podjÄ…Å‚ sie tego wyzwania.
Czy czyscilas watrobe np metoda H.Clark?Watroba czesto daje znac o sobie przez problemy skorne (szczegolnie alergie).
Na tym teledysku sÄ… w okolo niego jacys ludzie.
pozdrawiam
moja żona też tak miaÅ‚a że ja to brzydziÅ‚o ale teraz chlipie do koÅ„ca. adwokat kraków tylko same wartosciowe pokarmy, ktorych jedznie i tak jest konieczne
2004. Mozna doskonale pogodzić tego typu rzeczy,bo tak naprawde i jedno i drugie moze sprawiac nam przyjemnośc a przy okazji uzyskamy wymarzona sylwetke ja właśnie zaczynam 2 opakowanie bromergonu, najpierw brałam przez 6 dni po1/2 tabl. bo jak tak to nici z pracy... Witajcie. seks oferty
Misha dzikować Dorzucam: a i powiedzial ze to bardzo wczesna ciaza ze obstawia 4-5tydzien W czajniku gotuję tylko przefiltrowaną wodę i dzięki temu nie mam grama kamienia, a tą czystą wodą wyparzam butelki. co z tego,ze nie mam zadnych rozstepow po ciazy jak moj brzuch szpeci paskudna ok 3 cm blizna?(przebiega w góre od dziurki po kolczyku). Tak więc nie przejmuj się brakiem wydzieliny i dbaj o higiene swojego pępka, a będzie ok Widze, ze nie jestem sama.
Póxniej będę reprezentowała się sama.
sandrine oczywiscie, ze nie chce uzyskac efektu karpia, tak tylko zapytalam z ciekawosci
Ja polecam na Wilanowie (daySPA ) kosmetyczki Monike lub Gosie - ul.
Po urodzeniu dziecka chyba zdecyduje się na zmniejszenie operacyjne, często mam problemy z kręgosłupem, w końcu dżwigać taki ciężar...
hej też byłam w DJ STYLE w Katowicach na Paderewie, farbowałam się, nie byłam zdecydowana na jakiś konkretny kolor ale fryzjer mi doradził i jestem bardzo zadowolona z efektu wyszło super aha, kobitki-tam obcinają dwaj fajni faceci
powodzenia innym w walce z tym 'pieronstwem'
A powinnam jeszcze cos ochronnego zazywac?
Radio kasety,kulki masujace i inne d**erele.Nagle zza moich plecow wyskakuje facet i z geba do mnie !!
Jak już przebrniesz przez te praktyki to do przeskoczenia niełatwy i drogi egzamin (wiadomo że chodzi o to żeby do zawodu dopuścić jak najmniej ludzi bo zleconek przecież mało).
Tak jak zaplanowałam byłam 2 dni na wodzie, kaszy gryczanej z jabłkiem, truskawkach i ogórkach kwaszonych, wczoraj wieczorem dodatkowo kilka szklanek wody z cytryną i na koniec 2 duże łyżki oleju rycynowego na przeczyszczenie przed głodówką - były rewolucje do dziś rana...efekt jest taki, że już schudłam 3kg, ważę 73,2, a ważyłam ponad 76 kg...zostało mi 10kg do prawidłowej wagi, więc dziś I dzień mojej głodówki na wodzie jestem optymistycznie nastawiona i dobrze się czuję, choć trochę osłabiona...jednak dowiedziałam się wczoraj, że moja mama wiek 56 lat wytrzymała na głodówce 4 dni i naprawdę widać po niej jak schudła 4kg...skoro jej się udało, to mi też powinno, w końcu te same geny hehe chyba, że w ojca bardziej poszłam...chciałabym wytrzymać 10 dni ale mąż wraca w poniedziałek i nie wiem czy dam radę jak on będzie jadł w domu...ja wytrzymałam tylko 45h na ostatniej głodówce...mam nadzieję, że chociaż to przekroczę tym razem...pozdrawiam wszystkich poszczących |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 04:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|