|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:14 Temat postu: Strasznie jestem niewytrwaĹa........ |
|
|
Daj mi znadz jak juĹź jÄ
odwiedzisz. sex anonse Witam, tu stronka z adresami polskich lekarzy w Niemczech:www.medyk.de
na pewno bÄdÄ
na Lindleya leĹźeli inni pacjÄci z podobnymi aparatami no w koĹcu to jest caĹy oddziaĹ wydĹuĹźania koĹczyn.
no i 4 dzien zaliczony .
Tenka od lipca ceny
MoĹźe to tez kwestia koĹci.
a moze jest ktos w Atenach?
preparatĂłw odchudzajÄ
cych produkowanych
Maguniu:
Jestem we wczesnej ciÄ
Ĺźy ok 7 tydzieĹ, w dniu dzisieszym otrzymaĹam wyniki, sÄ
one nastÄpujÄ
ce: portal społecznościowy Zastanawiam sie ile macie ubran w swoich szafach i jak czesto dokupujecie sobie cos nowego??
Obiad (obiadokolacja): Ba! http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php? bo czytalam ze lepiej unikac wysilku fizycznego Niby my mamy dobrac najlepszy rozmiar dla ciebie, czy mamy tylko pisac jaka piekna i zgrabna jesteĹ? adwokat kraków
P.S ByĹam dziĹ u dentysty wlewam ten mix do cieplej wody a nastepnie za pomocÄ
satej firanki maczanej w owym specyfiku czyszczÄ nasz dywanik . 120pln. jutro 1200, pojutrze 900 kcal, 4-go dnia 500 kcal i gĹodĂłwka. wÄdzony ĹosoĹ, 1/2 szklanki sera ziarnistego. rĂłwnieĹź pobolewa mnie podbrzusze jak przed @ tak juz od okoĹo tygodnia moĹźe 9-10 dni... Jania -----> Przede wszystkim:
NiedĹugo siÄ okaĹźe Ĺźe TRANSPORT KWIATĂW CHOÄBY takich jak KONWALIA nie bÄdzie wpuszczony do POLSKI bo ostatnio nawet w 1 PROGRAMIE POLSKIEGO RADIA mĂłwiono Ĺźe KWIAT KONWALI JEĹLI BÄDZIE SPOĹťYTY W NADMIARZE spowoduje ZGON CZĹOWIEKA !!
Mam takie jedno wazne pytanie do was
obydwie kosciste
Spokojnie chciaĹem siÄ tylko dowiedzieÄ co nie co na razie nic nie planujÄ robiÄ pierw popytam co i jak a potem moĹźe coĹ bÄdÄ myĹlaĹ.
Witam Moje Kolezanki, ja juz po wynikach...
ludzie, fajnie ze piszecie o swoich przyapdkach, o tym co WAM lekarz poradzil itp.
Jak siÄ później okazaĹo nie byĹo tak fajnie jak jej siÄ wydawaĹo, zresztÄ
sama stwierdziĹa, Ĺźe Ĺşle oceniĹa sytuacjÄ. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:14 Temat postu: |
|
|
|